Ja sam Dudića samo branio jer je bio nas. Ekipa se svake utakmice valja od 30te minute, vadi U21 igrače u petoj minuti
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade

antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:44ko ih je kleo, nije dangubio
treba vam samo dobavljac kvalitetne robeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
Ja sam Dudića samo branio jer je bio nas. Ekipa se svake utakmice valja od 30te minute, vadi U21 igrače u petoj minuti
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
Taj klub nece postojati 2024.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:27I ti ćeš početi navijati za Tuzla City do 2024. godine
Još kad nam Bakir sredi Basaksehir za 100 rođendanSky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:47Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
![]()
obojica kazu da im je od svih srpskih klubova Velez najdraziSky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:47Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
![]()
Ma svak je sebi najveći problem .GradKamena2 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:46Kad je dosla ova uprava Veleza i kad je pocelo prema gore sve ic bio sam sa jednim poznanikom o prici BH nogometa,i tada sam mu reko naravno ne znajuc sta ce se desavat poslje sve i da ce doc do kupa i ovog,vama nisu problem ni Zrinjski,ni SB,ni Borac,ni Sloboda,ni Čelik vama ce najveci problem bit Sarajevo i Željo,jer oni tesko mogu podnjet da se vi dignete gore i da ne mogu upravljat kako hoce ispred te Bosnjacke komponente.
Novi trener, novi trendovi. Ekipa će izlaziti s ovom numerom koja će im podići moral:antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:48obojica kazu da im je od svih srpskih klubova Velez najdraziSky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:47Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
![]()
Only fura fol komunizam i tu ideju Veleža i okacio Šešeljovog fana na avatarSky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:47Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
![]()
Rizikuje da ga ljudi prozovu Šošonom.miky_hz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:55Only fura fol komunizam i tu ideju Veleža i okacio Šešeljovog fana na avatarSky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:47Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
![]()
....Pa gori je od Šoše i sastanka sa Bakirom
Vidit cemo sve po europi i jesenskom djelu,nije to bas samo tako imamo pare rijesit cemo,milion je primjera da ne ide to tako,dolazi ti novi trener ,drugi sistem,mozda mu se ne sviđaju igraci,mozda nece stic dovest koga ima u planu igre,izletis u europi i eto ti sranja.opalaopala je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:52Ma svak je sebi najveći problem .GradKamena2 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:46Kad je dosla ova uprava Veleza i kad je pocelo prema gore sve ic bio sam sa jednim poznanikom o prici BH nogometa,i tada sam mu reko naravno ne znajuc sta ce se desavat poslje sve i da ce doc do kupa i ovog,vama nisu problem ni Zrinjski,ni SB,ni Borac,ni Sloboda,ni Čelik vama ce najveci problem bit Sarajevo i Željo,jer oni tesko mogu podnjet da se vi dignete gore i da ne mogu upravljat kako hoce ispred te Bosnjacke komponente.
A gledaj realno kakav je Željo problem ?
To sto je Dudic otišao u Sarajevo ne gledam vele kao problem , njegova želja bila da u karijeri vodi svoj matični klub i poštujem to samo je mogao na neki drugi način da izadje kao gospodin da ima ispraćaj , a ne da postaviš neke uslove koje si mislio da ti neće ispunit pa da odeš radi uprave .
Ova uprava sa puno manje para našla je njega , a sad kad imaju u +1,5 m KM neće biti problem naći zamjenu , bolju ili lošiju vidjet ćemo rezultati će svoje pokazati .
Od njih ne možeš biti gori, još čekam da se javno izvinemiky_hz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:55Only fura fol komunizam i tu ideju Veleža i okacio Šešeljovog fana na avatarSky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:47Nek povede i Vojislava.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
![]()
....Pa gori je od Šoše i sastanka sa Bakirom
Ne moze Ziza okrenut papuca Dudicu, tjesi se maloOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
Ma naravno da nije , opet sve zavisi ko će doći . Pare ne igraju vele ulogu najbolji primjer je ove godine Sarajevo sa tolikim ulaganjem a nisu ništa vratili . Kostur ekipe ostaje uz ciljanih 4-5 pojačanja kao sto je planirano , a ko će biti i šta će uradit i kolko će ostat gledamo u nastavkuGradKamena2 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:58Vidit cemo sve po europi i jesenskom djelu,nije to bas samo tako imamo pare rijesit cemo,milion je primjera da ne ide to tako,dolazi ti novi trener ,drugi sistem,mozda mu se ne sviđaju igraci,mozda nece stic dovest koga ima u planu igre,izletis u europi i eto ti sranja.opalaopala je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:52Ma svak je sebi najveći problem .GradKamena2 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:46Kad je dosla ova uprava Veleza i kad je pocelo prema gore sve ic bio sam sa jednim poznanikom o prici BH nogometa,i tada sam mu reko naravno ne znajuc sta ce se desavat poslje sve i da ce doc do kupa i ovog,vama nisu problem ni Zrinjski,ni SB,ni Borac,ni Sloboda,ni Čelik vama ce najveci problem bit Sarajevo i Željo,jer oni tesko mogu podnjet da se vi dignete gore i da ne mogu upravljat kako hoce ispred te Bosnjacke komponente.
A gledaj realno kakav je Željo problem ?
To sto je Dudic otišao u Sarajevo ne gledam vele kao problem , njegova želja bila da u karijeri vodi svoj matični klub i poštujem to samo je mogao na neki drugi način da izadje kao gospodin da ima ispraćaj , a ne da postaviš neke uslove koje si mislio da ti neće ispunit pa da odeš radi uprave .
Ova uprava sa puno manje para našla je njega , a sad kad imaju u +1,5 m KM neće biti problem naći zamjenu , bolju ili lošiju vidjet ćemo rezultati će svoje pokazati .
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 32 gosta.