Nikad taj ker vise nece obuci sveti dres
Horde ne zaboravljaju ono psovanje protiv celika i bahato ponasanje poslije toga a tek je kapitensku traku tad dobio i odmah uprskao sve
Jedini igrac kojem je naredjeno da vrati nagradu Ismir Pintol
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikad taj ker vise nece obuci sveti dres
Zbog ovakvih tapkamo u mjestu, dobro osvojismo bar ove 2 lige 2019te i 2020 ako nista.brojjedan je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:49Igrao je Duda i za anamo one, samo da se zna.
Nemam nista protiv momka, iskreno, nego protiv nasih 'iskoraka'. Smijesni smo.
Sretno Feđa, yebeno ce ti biti. Koliko god mislio da si svjestan toga, nisi. Ja sam na istoku svaku i nisam bas najnormalniji vise.
Pustit cu te 5 kola, A ti necu reci...ne bude li dobro...jbg.
Sto posto. Nekakvi ultimatumi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:53Zbog ovakvih tapkamo u mjestu, dobro osvojismo bar ove 2 lige 2019te i 2020 ako nista.brojjedan je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:49Igrao je Duda i za anamo one, samo da se zna.
Sretno Feđa, yebeno ce ti biti. Koliko god mislio da si svjestan toga, nisi. Ja sam na istoku svaku i nisam bas najnormalniji vise.
Pustit cu te 5 kola, A ti necu reci...ne bude li dobro...jbg.
A to treba biti pozitivan? Pa ko god navija za fks skratio je sebi zivot 25 godina u zadnje 2 godine, nema apsolutno nikakvog razloga za optimizam obzirom da je sav skart u klubu idalje tu, znaci jedini koji je otjeran je dzeno (ni on jos nije).spezial je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:57Sto posto. Nekakvi ultimatumi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:53Zbog ovakvih tapkamo u mjestu, dobro osvojismo bar ove 2 lige 2019te i 2020 ako nista.brojjedan je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:49Igrao je Duda i za anamo one, samo da se zna.
Pustit cu te 5 kola, A ti necu reci...ne bude li dobro...jbg.![]()
Pa eto prestanite pratiti, nije obavezno ni gledati ni dolaziti na utakmice. Ali nemojte srati po covjeku koji jos nije ni potpisao ugovor, a kamoli pokazao kakav ce trener biti.holyman je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:11A to treba biti pozitivan? Pa ko god navija za fks skratio je sebi zivot 25 godina u zadnje 2 godine, nema apsolutno nikakvog razloga za optimizam obzirom da je sav skart u klubu idalje tu, znaci jedini koji je otjeran je dzeno (ni on jos nije).spezial je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:57Sto posto. Nekakvi ultimatumi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:53
Zbog ovakvih tapkamo u mjestu, dobro osvojismo bar ove 2 lige 2019te i 2020 ako nista.![]()
Pariss je babo za ovu dvojicu ali je isto tako i nerealan. Koper ce za njega traziti lijepu odštetu, lani smo ga mogli dzabe dovesti
Neki portal je pisao da je Zvezda zainteresovana za njega, tako da mislim da od njega nema nista... Tatar je bomba igrač za ovu ligu, ali mi je tako nekako bas pokvario misljenje o njemu deranjem dresa i udaranjem Salcina na pripremama.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:13Pariss je babo za ovu dvojicu ali je isto tako i nerealan. Koper ce za njega traziti lijepu odštetu, lani smo ga mogli dzabe dovesti![]()
E čuj preventivno udarat.. kakav si ti brat!Pitar6785 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:21Vrijeme je da HZ urade nesto za klub, i da ostave samo reklamiranje postrani. Ko god bio trener HZ TREBAJU preuzet pred pocetak prve domace utakmice stvari u svoje ruke..
Otici na istok i zapad i ocitat lekciju ako se iko pobuni i bude se kofrcijo nek ga prebiju (ili njih vise) cak ja bi preventivno djelovao pretuko par tipova iz cista mira da vide kako ce to izgledat ako HZ BUDU PONOVO DOLAZILE..
Ono je sramota, evo neko je postavio par stranica prije klip kako covjek psuje, onako imas 15-30 tipova koji to rade, koji jos cekaju da se tribina usuti pa onda i sveg glasa ono radi..
Fedji dat podrsku dat mu jednu sezonu i 1/4 sledece sezone ako nebude dokazao posebno nebudel igrao evropu nema nikakvog razloga da ga se trpi.
Posebno jos ako mirvic rastjera amatercine lezihljebovive i dovedemu 5-6 igraca top klase..
Lahko je postat autoritet kad radis sa bjedom amatercinama kad ti je samir jado jadovac najveca zvijezda, sad ce vidjet jel ovo skolovanje od 3 sto smo ga poslali u velez bilo uzaludno
Kakve euforije sjetim se baletanima najmilijih opet! Kakve bravure,pozrtvovanost su nam pruzili i na kraju izgubili i evropu. Mrtve luzere bukvalno 80 posto rastjerat. Imal ponuda za Sabanovica i ostale ublehe? Ako im je vizija Dudic svaka im cast daleko ce da doguraju,inace nek budem u krivu bicu najsretniji al to nije ono cemu trebamo da tezimo.
Pariss Cartelova rak rana. Nikad ga nije prezalio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.