RŠD Velež Mostar

Gr0hot
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Gr0hot » 01 jun 2022, 23:20

Ostat ce kita sa dva **** na kraju polusezone

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 jun 2022, 23:21

mostar_mo je napisao/la:
01 jun 2022, 23:12
Kakav je trener seljacic bio po dolasku u Velez najbolje govori cinjenica da je tim koji sad odvodi sa sobom zatekao tu. Znaci bio je niko i nista , a sad postavlja uslove da cijeli strucni stab dovodi sa sobom !
Kodro je napravio gresku zivota , zatvorio je sebi vrata u klubu u kojem bi uvijek imao neko mjesto, a Trnovac je svakako plivac , zalutao.u fudbal kojem su se poklopile neke stvari.
Uglavnom imat ce kad sebi kose cupat, i jedan i drugi , a seljacica ko ...... !
ma jok bola trebamo im tapšat što su otišli, to je moderno nemoj tako
**** likovi su ipak profesionalci zamisli :tokralju:
nismo mi pravi navijači, treba prihvatit da smo mi ispostava FKS

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 01 jun 2022, 23:23

Gr0hot je napisao/la:
01 jun 2022, 23:20
Ostat ce kita sa dva **** na kraju polusezone
I to bi mu čak bio uspjeh

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 jun 2022, 23:26

JimmyPage je napisao/la:
01 jun 2022, 23:21
mostar_mo je napisao/la:
01 jun 2022, 23:12
Kakav je trener seljacic bio po dolasku u Velez najbolje govori cinjenica da je tim koji sad odvodi sa sobom zatekao tu. Znaci bio je niko i nista , a sad postavlja uslove da cijeli strucni stab dovodi sa sobom !
Kodro je napravio gresku zivota , zatvorio je sebi vrata u klubu u kojem bi uvijek imao neko mjesto, a Trnovac je svakako plivac , zalutao.u fudbal kojem su se poklopile neke stvari.
Uglavnom imat ce kad sebi kose cupat, i jedan i drugi , a seljacica ko ...... !

ma jok bola trebamo im tapšat što su otišli, to je moderno nemoj tako
**** likovi su ipak profesionalci zamisli :tokralju:
nismo mi pravi navijači, treba prihvatit da smo mi ispostava FKS
Umislili se Mujo i Jasmin da ce sa seljacicem naci europski angazman.
Koji debili! Kad ih pitari pritisnu raspast ce se ko bugarska skupstina !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 jun 2022, 23:28

Momci, pretjerujete. Nije smak svijeta, hvala im za sve, idemo dalje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 01 jun 2022, 23:30

Zbog LAZOVA bijemo bitku sa savezom u koju nas je on uveo svojom izjavom i u tu istu bitku gurnuo Hasica i cijeli klub i navijace koji su cvrsto stali iza njega.
I onda se na ovakav nacin rastan od kluba.
Ovaj mi slucaj sa LAZOVOM lice na onaj slucaj sa Mujezinovicem kada je poletio u Zelju samo pogledajte sada gdje je Mujezinovic a gdje je Velez.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 jun 2022, 23:32

Balorda je napisao/la:
01 jun 2022, 23:28
Naravno da nije. Meni je iskreno drago da je seljak na kraju pokazao svoje pravo lice koje sam licno davno prozreo !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 01 jun 2022, 23:34

Nema potrebe za pretjerivanjem, ocigledno nas zayebo ispao pakas i gotovo. Hvala mu za sve ucinjeno za nas, uljepsao nam je zivot maksimalno sa evropom i titulom, i to je to
Mi okrecemo novi list, on je BIVSI i tu bi se prica trebala zavrsit. Imam osjecaj da ce uletit neki dobar trener uz 4 5 pojacanja pa da gori sve i da zaborave svi Dudica :D :bih:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 jun 2022, 23:36

Balorda je napisao/la:
Nije smak svijeta, treba ići dalje i idemo dalje ali isto tako nije baš ni glupost da likove treba veličati kako neki predstavljaju situaciju.
Ja očekujem objašnjenje u najmanju ruku, to je najmanje što možemo dobiti. Buraz nosaš kamen par godina pa kad ga izbaciš bude ti neobično,
ova ekipa je bila porodica i svi smo je tako doživljavali. Idemo dalje ali nije u dure, mnogo je pitanja.
Ostavit klub tako na cjedilu, nije lako ni ljudima u odboru u ovoj situaciji.. treba imati razumjevanja, baš bezveze.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 jun 2022, 23:44

JimmyPage je napisao/la:
01 jun 2022, 23:36
Balorda je napisao/la:
Nije smak svijeta, treba ići dalje i idemo dalje ali isto tako nije baš ni glupost da likove treba veličati kako neki predstavljaju situaciju.
Ja očekujem objašnjenje u najmanju ruku, to je najmanje što možemo dobiti. Buraz nosaš kamen par godina pa kad ga izbaciš bude ti neobično,
ova ekipa je bila porodica i svi smo je tako doživljavali. Idemo dalje ali nije u dure, mnogo je pitanja.
Ostavit klub tako na cjedilu, nije lako ni ljudima u odboru u ovoj situaciji.. treba imati razumjevanja, baš bezveze.
Majstore treneri dolaze i odlaze iz klubova svakodnevno, zašto misliš da bi jedan Dudić trebao biti drugačiji i uopšte koliko misliš da je trebao ostati? Već ove tri godine kod nas se čine kao astronomski velike za uslove u BH fudbalu. I njemu i stručnom štabu hvala za svaku radost koju su nam donijeli, a bilo ih je puno. Neke stvari je mogao pametnije odraditi, ali je tu očito falilo malo snage i intelektualne zrelosti. Na nama je da okrenemo novi list, Dudića da ostavimo po strani i započnemo novu priču. Od kmečanja nema ništa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 01 jun 2022, 23:44

Nismo bas na cjedilu ali jesmo u nezgodnom trenutkukoji je mogao biti manje negativan da je ovaj bio iskren od pocetka price ali evo pakash nije jer je mislio zafarbat ce nas svojom pricom? Klosarski odradio frajer posao ali sta je tu je, mi moramo piciti dalje….👍

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 jun 2022, 23:49

Balorda je napisao/la:
01 jun 2022, 23:44
JimmyPage je napisao/la:
01 jun 2022, 23:36
Balorda je napisao/la:
Majstore treneri dolaze i odlaze iz klubova svakodnevno, zašto misliš da bi jedan Dudić trebao biti drugačiji i uopšte koliko misliš da je trebao ostati? Već ove tri godine kod nas se čine kao astronomski velike za uslove u BH fudbalu. I njemu i stručnom štabu hvala za svaku radost koju su nam donijeli, a bilo ih je puno. Neke stvari je mogao pametnije odraditi, ali je tu očito falilo malo snage i intelektualne zrelosti. Na nama je da okrenemo novi list, Dudića da ostavimo po strani i započnemo novu priču. Od kmečanja nema ništa.
Slažem se sa tobom za sve što kažeš ali se ne slažem da mu treba bistu napraviti na musali kako neki misle.
Ja ovaj gorak osjećaj ne mogu istrgnuti, mrzim kad se razočaram u ljude jbg

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 02 jun 2022, 00:07

Mi smo u jednoj sezoni izbacili Aeka, napunili Grbavicu, zapalili sudije, izgubili predsjednika na godinu dana, odigrali trećinu domaćih utakmica bez publike, napunili Bilino polje, osvojili kup, ostali bez trenera. Velež :ljepota: Kakav klub!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 02 jun 2022, 00:12

Sve je ovo ok, mi smo navikli na ovakve situacije, pa ovako jedino i znamo funkcionisati, svako malo neki zemljotres. :rol: Prije 10 dana digli trofej, sve bilo ekstra, sad opet zemljotres. Bjeri bola, boli nas kuraacc, sad jos vise podrske klubu, sta smo predeverali na ovakve stvari se ne treba ni osvrcat. Ode jedan, daj drugog i samo FORZZAA VELEŽ :ljepota:
slika

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 jun 2022, 00:19

Rodjeni81 je napisao/la:
02 jun 2022, 00:12
Sve je ovo ok, mi smo navikli na ovakve situacije, pa ovako jedino i znamo funkcionisati, svako malo neki zemljotres. :rol: Prije 10 dana digli trofej, sve bilo ekstra, sad opet zemljotres. Bjeri bola, boli nas kuraacc, sad jos vise podrske klubu, sta smo predeverali na ovakve stvari se ne treba ni osvrcat. Ode jedan, daj drugog i samo FORZZAA VELEŽ :ljepota:
slika
Naježi se čitajući ovo

Tako je

FORZZZZZZZAAAAAAAAA
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 02 jun 2022, 00:24

OldFashioned je napisao/la:
01 jun 2022, 23:18
Ljudi dragi, vazda i svugdje na svijetu trener ima svoj stručni štab koji u 99% ostane zajedno kada trener promijeni klub.

Mene više brine sada koliko će potrajati potraga za novim trenerom i uopšte kakvo ime će se dovesti.
Ne bi baš valjalo nekoga kome ovaj trenutni roster nimalo ne odgovara za njegov stil igre, odnosno valjalo bi zagonjati trenera slične fudbalske filozofije jer nema se puno vremena za neka prevelika eksperimentisanja.
A ko god da dođe, pojačanja su neophodna, pojačanja u pravom smislu riječi a ne popunjači rostera.
Strucni stab koji nije doveo sa sobom nego ga je zatekao u klubu, veoma bitna stvar.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 jun 2022, 00:25

MostarskiSin je napisao/la:
02 jun 2022, 00:24
OldFashioned je napisao/la:
01 jun 2022, 23:18
Ljudi dragi, vazda i svugdje na svijetu trener ima svoj stručni štab koji u 99% ostane zajedno kada trener promijeni klub.

Mene više brine sada koliko će potrajati potraga za novim trenerom i uopšte kakvo ime će se dovesti.
Ne bi baš valjalo nekoga kome ovaj trenutni roster nimalo ne odgovara za njegov stil igre, odnosno valjalo bi zagonjati trenera slične fudbalske filozofije jer nema se puno vremena za neka prevelika eksperimentisanja.
A ko god da dođe, pojačanja su neophodna, pojačanja u pravom smislu riječi a ne popunjači rostera.
Strucni stab koji nije doveo sa sobom nego ga je zatekao u klubu, veoma bitna stvar.
Pa mora negdje početi stvarati uspješan stručni štab.

Idemo dalje, Feđa je prošlost.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 jun 2022, 00:28

Ima li iko informacije jesu pričali vcr ko bi mogao doći?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 02 jun 2022, 00:36

Espiritosanto je napisao/la:
02 jun 2022, 00:28
Mislim da bi bilo bolje prvo trenera dovesti jer nece niko doci da ne zna ko ce ga voditi. Prica se da Fedja hoce Dzankovica da povede u Sarajevo, istice mu sad ugovor hahah

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 jun 2022, 00:38

MostarskiSin je napisao/la:
02 jun 2022, 00:36
Espiritosanto je napisao/la:
02 jun 2022, 00:28
Mislim da bi bilo bolje prvo trenera dovesti jer nece niko doci da ne zna ko ce ga voditi. Prica se da Fedja hoce Dzankovica da povede u Sarajevo, istice mu sad ugovor hahah
Na trenera sam mislio :D
Bgm on rizikuje da nam bude draži od kona :mrgreen:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.