RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ljudi kakav Barbarez, čovjek se ne bavi fudbalom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Nisam na forumu ,možes ovdje napisati ako ti nije problem,molim teMostarskiSin je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:20Sa Barbom bi lakse privukli i malo bolje igrace, postovali bi ga svi maks, ipak je to legenda BH fudbala. Nedostatak je sto nema iskustva, ali nije ga ni Fedja imao aman pa je uradio sta je uradio.
Barba, Zaim te dobrog kondicionog naci i ne bi bilo zime za nas. Imate na rodjeni forumu spisak igraca koje je Fedja trazio da se dovedu, pojacanja bi bila ali daleko od nekakvih kapitalaca
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Bavio se 20 godina na nivou kakvom mu mnogi zavide. Ima fudbal u malom prstu tako da ne vidim nikakav problem, svak mora poceti negdje a kad vidim da pojedinci spominju Husrefa Osima i ekipu on bi bio pun pogodak.
Ok.
Odmah ću ti onda direktno reći: nema od Barbareza ništa.
Odmah ću ti onda direktno reći: nema od Barbareza ništa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
ZauvijekSamoVelez
- Kontakt:
Osim, Karacic i Ivankovic kao solidne realne opcije.
Barbarez, Kodro, Hadziabdic kao fantazija ali i nerealne opcije.
Ali posto je Zaimovic bio prvi pik kad je Fedja zimus ponudio ostavku, najizglednije da ce on postati novi trener.
Barbarez, Kodro, Hadziabdic kao fantazija ali i nerealne opcije.
Ali posto je Zaimovic bio prvi pik kad je Fedja zimus ponudio ostavku, najizglednije da ce on postati novi trener.
Nije Kodro, nije Barbarez...da ne prebiramo dalje, ko su mogući kandidati?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Feđa, uz svo dužno poštovanje, potez ti je blago rečeno gejovski. Ode ti ko ravaku s plesa. Sve što je trebalo da uradiš je da kažeš hoću da idem i sve u dure, ovako zatvori ti vrata dupetom. A nove,udobne stolice si dobio za dupe i još povede Muju haznadara. A Mostar ko Mostar, pjevati će kao i prije...."da ne spavaš sam, da ne spavaš sam". Spavaš li mirno?
Možda je ovo odlika velikih trenera. Ćiro je čeznuo biti trenerom Zvezde ali poziv nije stizao a da je došao zaboravio bi on i Croatiu, i Tuđmana i Nevenku, išla bi druga retorika. Analni karakteri. Prosto po Frojdu.
Možda je ovo odlika velikih trenera. Ćiro je čeznuo biti trenerom Zvezde ali poziv nije stizao a da je došao zaboravio bi on i Croatiu, i Tuđmana i Nevenku, išla bi druga retorika. Analni karakteri. Prosto po Frojdu.
Vrlo vjerovatno neko tipa Dudić, to je moja pretpostavka. Ali prije imenovanja provjeriti njegovu moralnu liniju.
Zaimovic je jos uvijek pravno pod ugovorom sa TOSK-om. Samim tim, prvo treba da TOSK odobri pregovore. Uprava zeli da proces bude standardni nakon Dudicevih pregovora sa Sarajevom iza ledja kluba.
Vise puta je ponovljeno da je cilj stabilizacija. To ukljucuje raditi na infrastrukturi i omladinskom pogonu. RIm se nije izgradio za jedan dan. Cilj je imati stabilan Velez, nakon toga investirati u provjerene igrace i skupe trenere. Pojedine clanove uprave definitivno ponese euforija i izjave nerealne ciljeve, ali je glavna vizija ostala ista od pocetka.
Zaimovic je trenutno primarni kandidat. Ostale opcije ce se razmatrati u zavisnost kako pregovori prodju s njim. Kada Stadion Rodjeni bude adaptiran za Evropu, nakon toga mozemo ocekivati fokus sredstava na igrace i trenere.
Vise puta je ponovljeno da je cilj stabilizacija. To ukljucuje raditi na infrastrukturi i omladinskom pogonu. RIm se nije izgradio za jedan dan. Cilj je imati stabilan Velez, nakon toga investirati u provjerene igrace i skupe trenere. Pojedine clanove uprave definitivno ponese euforija i izjave nerealne ciljeve, ali je glavna vizija ostala ista od pocetka.
Zaimovic je trenutno primarni kandidat. Ostale opcije ce se razmatrati u zavisnost kako pregovori prodju s njim. Kada Stadion Rodjeni bude adaptiran za Evropu, nakon toga mozemo ocekivati fokus sredstava na igrace i trenere.
Nad nama nebo ima da gori!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pa ne znam druže šta reći.Rolex312 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:13Zaimovic je jos uvijek pravno pod ugovorom sa TOSK-om. Samim tim, prvo treba da TOSK odobri pregovore. Uprava zeli da proces bude standardni nakon Dudicevih pregovora sa Sarajevom iza ledja kluba.
U drugom si pretkolu,ako doguraš do 4 eto ti para da možeš se stabilizovati idućih dvije sezone.
Malo sreće i znanja doguraš do grupe evrope ,eto ti para za par narednih godina.
Igračima podigneš cijenu,pa bi ti Radovac i ekipa vrijedili 3/4/5 puta više to su pare i stabilizacija.
Ovako ako ćemo škrtariti i pomiriti se da budemo prosjek u našoj ligi,predat se unaprijed u europi, kako ćes se stabilizovati.
Zavisit ćeš od sponzora,a da će netko kanut masne pare ne znam baš.
Onda po toj priči čeka nas borba za opstanak,kokice i na utakmicu bez ambicija,i vjerojatno tako idućih xy godina.
Ako nemaš rezultat,ne znam šta će ti europski stadion,al eto ok vidjet ćemo sve u narednim danima.
Ime trenera će potvrditi to, ako dođe Zaimović jasno je onda.
Nadam se iskreno da griješiš
I Mostarske kiše kao da su stale
-
ZauvijekSamoVelez
- Kontakt:
Mozda su ga kontaktirali da ga pitaju sta ima kakav si.
Ako necemo da pogledamo igrace koji su prosli kroz njihovu akademiju, kakve su tek sanse da nam trener bude Baka koji je na njihovoj klupi bio 5 godina...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Remetic 
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ma ljudi redom lupaju, svi su kandidati, ali nema ništa konkretno kad ništa ni s kim nije dogovoreno.
Onaj piše maloprije da su otišli u Tešanj, čisto ludilo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Neko je napisao Adis Obad pa ja kontao da i ja malo trolam
Cuj Adis Obad
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Na trenutak pomislih da si cak i ozbiljan bioOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:16Neko je napisao Adis Obad pa ja kontao da i ja malo trolam
Cuj Adis Obad![]()
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Od kodre nema nista, ne halucinirajte, nije ni stvar para, jednostavno covjek nece, ima stvari koje su mu u ovome trenutku prioritetnije. Njega orekrizite, to je sigurno 10000%. Barbareza sumnjam, cak 99% sam siguran da nece, al ne smijem tvrditi 100%
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Dobar je Rema momak, ali nije ni blizu Veleza jos. Isto kao Zaimovic i Obad.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.