FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda i Feđa tokom današnjeg dana da neku izjavu o prvim utiscima, pojačanjima, otpisivanju škarta....
jel zna neko situaciju sa Avramovskim, je li odlazi ili ? Do kada on ima ugovor sa nama ?
-
- Kontakt:
Pisao sam već par puta ovdje. Došao je sa povredom, i igrao utakmice.
Protiv Borca je odigrao pod injekcijama i tad je syebo aduktor pa ga čeka malo duža pauza.
To su riječi jednog našeg igrača... eh sad šta će se riješiti sa njima vidjet cemo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do kraja 2023. godine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sada i mi imamo svoga Mulalića, Dudić nije neka trenerčina jer neće uspjeti nahajcati naše balerine. Ima moju podršku kao i svi treneri do sada, mada mislim da će biti otjeran do oktobra. 

-
- Kontakt:
U statut kluba unijeti:
- Nema dovodjenja stranaca starijeg od 26 g.
. Nema raskida ugovora treneru na stetu Kluba
- Uvesti premije kao nacin placanja igracima i treneru. Ako je Klub ispod treceg mjesta nema premija. Tako je nekad bilo u CZ.
- Uvesti premije kao nacin placanja igracima i treneru. Ako je Klub ispod treceg mjesta nema premija. Tako je nekad bilo u CZ.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- belosevic23
- Kontakt:
Kakav Bureković, momak u Čeliku nije bio prevaga. Prevara od igrača isto onaj iz slovačke lijevi bočni što je bio kod nas. Tatar nema šanse da dođe, ima preveliku platu tamo da bi je se odrekao, jednostavno nije više u dometu. Sušić možda nije loša opcija za nasMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:46Jesi ovo Tatara na špica gurnuo?CYN3 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:44DizdarevicMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:39Ma kakav Ovčina, vidite po Feđi da je Ismir raširio šlajpek. Znači, desno Mateo, lijevo Bureković, krilo i napadača vi iskopajte
Edit odbrana Grahovac
Susic Trako Mujakic Burekovic
Grahovac T.Ramic
Avramovski Varesanovic Suljic
Tatar
Ili
Dizdarevic
Susic Zeljkovic Mujakic Burekovic
Grahovac T.Ramic
Tatar Avramovski Suljic
Catakovic

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Meni sinoc ovo naompalo,hajd reko da ne kacim opet.Mali je ovo grad

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jun 2022, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Nemojte ovog Susica hljeba vam. Opekli smo se hiljadu puta s tim starohanima koji dodju nama kad nemaju kud drugo, pa se zayebavaju i uzimaju ogromnu platu. Plus beka svakako ne treba skupo placat, ludost je davat ogromnu platu za poziciju na kojoj je jedan Hebib duplu krunu osvojio.CYN3 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:44DizdarevicMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:39Ma kakav Ovčina, vidite po Feđi da je Ismir raširio šlajpek. Znači, desno Mateo, lijevo Bureković, krilo i napadača vi iskopajte
Edit odbrana Grahovac
Grahovac T.Ramic
Tatar
Ili
Dizdarevic
Grahovac T.Ramic
Tatar Avramovski Suljic
Catakovic
Slicno za Burekovica, mada on nije toliko star, al bi ogromnu platu trazio. Treba dovodit mlade igrace zeljne napretka, da se bore i ginu na terenu, stari to sigurno nece. Od svih igraca 30+ koje smo ikad doveli, samo su se Merso i Benko borili do kraja.
Oremus tu i tamo, al on je jedan od primjera koje sam gore naveo, das 10 hiljada beku kojem Halid i Hebib hladno uzmu mjesto. Ako vec moramo dovest starijeg igraca, ganjat da to bude spic, golman ili desetka, u najgorem slucaju stoper, a sve druge pozicije zahtjevaju mnogo vise trke i suludo je bacat pare na nekog ciji je "peak" prosao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne slazem se samo sa prvom stavkom. Imamo mjesta za 4-5 stranaca u ekipi. Ti igraci bi trebali predstavljati prevagu na terenu. Ako je taj stranac igracina i ima oko 30 godina, apsolutno mi to ne predstavlja problem. Tacnije ne predstavlja mi uopste problem ako neko ima oko 30 a i dalje kvalitetan i spreman.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:27U statut kluba unijeti:
Vala moram pofaliti, svaki ti je post na mjestu. Da malo vise ovako razmisljamo daleko bi dogurali..napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:32Nemojte ovog Susica hljeba vam. Opekli smo se hiljadu puta s tim starohanima koji dodju nama kad nemaju kud drugo, pa se zayebavaju i uzimaju ogromnu platu. Plus beka svakako ne treba skupo placat, ludost je davat ogromnu platu za poziciju na kojoj je jedan Hebib duplu krunu osvojio.CYN3 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:44DizdarevicMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:39Ma kakav Ovčina, vidite po Feđi da je Ismir raširio šlajpek. Znači, desno Mateo, lijevo Bureković, krilo i napadača vi iskopajte
Edit odbrana Grahovac
Grahovac T.Ramic
Tatar
Ili
Dizdarevic
Grahovac T.Ramic
Tatar Avramovski Suljic
Catakovic
Slicno za Burekovica, mada on nije toliko star, al bi ogromnu platu trazio. Treba dovodit mlade igrace zeljne napretka, da se bore i ginu na terenu, stari to sigurno nece. Od svih igraca 30+ koje smo ikad doveli, samo su se Merso i Benko borili do kraja.
Oremus tu i tamo, al on je jedan od primjera koje sam gore naveo, das 10 hiljada beku kojem Halid i Hebib hladno uzmu mjesto. Ako vec moramo dovest starijeg igraca, ganjat da to bude spic, golman ili desetka, u najgorem slucaju stoper, a sve druge pozicije zahtjevaju mnogo vise trke i suludo je bacat pare na nekog ciji je "peak" prosao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:34Ne slazem se samo sa prvom stavkom. Imamo mjesta za 4-5 stranaca u ekipi. Ti igraci bi trebali predstavljati prevagu na terenu. Ako je taj stranac igracina i ima oko 30 godina, apsolutno mi to ne predstavlja problem. Tacnije ne predstavlja mi uopste problem ako neko ima oko 30 a i dalje kvalitetan i spreman.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:27U statut kluba unijeti:
Ne kazem da nema izuzetaka koji potvrdjuju pravilo. Da se neko ime(velicina) dovede iz markentiskih razloga ok, ali treba doci na taj nivo.
Pokusaj se staviti u psihu jednog 30-godisnjeg igraca. Igrao u inostranstvu u uredjenim ligama,terenima i sad mu se ide u ovu nasu ...
Primjer Oremus(borben i profesionalac), nema ponuda od drugoligasa HL, ali moze za ne male pare u FKS odigrati 5 solidnih utakmica za 3 godine.
Pozitivan primjer je Stanojevic takodje borben i profesinalac, za koga smo uzeli duplo vise nego sto smo invenstirali. E to je objasnjenje

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Razumijem ja sta ti govoris, ali opet nije lose imati 2-3 iskusna ali prije svega i dalje kvalitetna igraca u prvih 11. Recimo iskusan stoper uz kojeg ce igrati omladinac je ekstra kombinacija. A i neki kvalitetan stariji igrac naprijed spic ili desetka. Svakako ne gomilati starohane ali imati ih u maloj mjeri da su pritom i dalje igracki na nivou a ne ko ovi nasi matuzalemi.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:48keli je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:34Ne slazem se samo sa prvom stavkom. Imamo mjesta za 4-5 stranaca u ekipi. Ti igraci bi trebali predstavljati prevagu na terenu. Ako je taj stranac igracina i ima oko 30 godina, apsolutno mi to ne predstavlja problem. Tacnije ne predstavlja mi uopste problem ako neko ima oko 30 a i dalje kvalitetan i spreman.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:27U statut kluba unijeti:
Ne kazem da nema izuzetaka koji potvrdjuju pravilo. Da se neko ime(velicina) dovede iz markentiskih razloga ok, ali treba doci na taj nivo.
Pokusaj se staviti u psihu jednog 30-godisnjeg igraca. Igrao u inostranstvu u uredjenim ligama,terenima i sad mu se ide u ovu nasu ...
Primjer Oremus(borben i profesionalac), nema ponuda od drugoligasa HL, ali moze za ne male pare u FKS odigrati 5 solidnih utakmica za 3 godine.
Pozitivan primjer je Stanojevic takodje borben i profesinalac, za koga smo uzeli duplo vise nego sto smo invenstirali. E to je objasnjenje![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, BungaBum, fks74, Grk1234, Hajdeee, legendarnadruga, miguelramos, skoJaa i 93 gosta.