Zar je dotle došlo da se nema za prevoza u pm

Zar je dotle došlo da se nema za prevoza u pm
Nema mi iskreno logike. Ne mogu da njega zamislim u kontekstu Zeljeznicara, iako je kvalitetan trener. U kontekstu Veleza je sasvim druga prica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:31Zato ga vi dovedete i šuknete i njima i nama.
Ali...
Jesi li mogao zamisliti Kostića, Plišeka, Samprasa?Tristan10 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:15Nema mi iskreno logike. Ne mogu da njega zamislim u kontekstu Zeljeznicara, iako je kvalitetan trener. U kontekstu Veleza je sasvim druga prica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:31Zato ga vi dovedete i šuknete i njima i nama.
Ali...
A najgore je opet jadnom Šoši koji je sportski direktor, direktor kluba i tim menadzer..i svaki put kad daje otkaz mora ga dat tri puta i onda ga tri puta povuć
Pa vidi, ja nisam bio ni za to da nam dodje Blaz Sliskovic, jer ne vidim ga u tom kontekstu, ali je bio kratak period. Ne treba nista nazor.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:23Jesi li mogao zamisliti Kostića, Plišeka, Samprasa?Tristan10 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:15Nema mi iskreno logike. Ne mogu da njega zamislim u kontekstu Zeljeznicara, iako je kvalitetan trener. U kontekstu Veleza je sasvim druga prica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:31
Zato ga vi dovedete i šuknete i njima i nama.
Ali...
tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:25A najgore je opet jadnom Šoši koji je sportski direktor, direktor kluba i tim menadzer..i svaki put kad daje otkaz mora ga dat tri puta i onda ga tri puta povuć
Ma jok, necemo se popisati po pitarima
Pika li se sto smo im jednog igraca maznuli, a bio im zelja vec neko vrijeme??? Ili se ovo odnosi samo na Kodrin dolazak??
Balorda je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:12Neće biti lagano. Ja sam pripremljen na sve, nosio sam se s pritiskom u Veležu, osvojio sam i trofej, a to treba ovom klubu. Sarajevu je trebao trener koji zna osvajati trofeje i koji zna igrati Evropu", kazao je Dudić![]()
Što ga pristavi Sarajevu, nije ni došao.
Prizivaju ga od kako ih je napustio. Realno je jedan od najboljih trenera sto je vodio neki klub PLBiH. A za igraca zavisi kako se pokazenekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:45Pika li se sto smo im jednog igraca maznuli, a bio im zelja vec neko vrijeme??? Ili se ovo odnosi samo na Kodrin dolazak??
Presica u stilu Mourinha kad je stigao u Chelsea...let3 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:03Balorda je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:12Neće biti lagano. Ja sam pripremljen na sve, nosio sam se s pritiskom u Veležu, osvojio sam i trofej, a to treba ovom klubu. Sarajevu je trebao trener koji zna osvajati trofeje i koji zna igrati Evropu", kazao je Dudić![]()
Što ga pristavi Sarajevu, nije ni došao.
I to u množini - trofejeosvojio kup jedva na penale protiv nikad slabijeg pitarluka koji ga je i nadigrao u toj utakmici i odmah utripovao da je veliki strucnjak koji ce osvajati trofeje
![]()
E moj Dudicu kako ce te istok popljuvati prvom prilikom, gore nego Husrefa.
Mi smo 47' prvu sezonu prve savezne lige Yuge igrali jedini iz voljene BiHOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:37Je li istina da je Zeljeznicar cetiri puta ispadao iz prve lige ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.