Volio bih da mi neko pojasni ovaj fenomen kod nas
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ne mogu igraci koji su igrali tamo ali moze Baka?
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Prije bi volio Barbareza nego Kodru. Mislim da Barbarez ima ono nesto u sebi neki prkos sto ostali nemaju. Baka ima isto taj neki prkos
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Baku prekrizite konacno. Ne postoji promil sanse da Blaz Sliskovic vodi FK Velez. Jednostavno je tako.Mostarac1922 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:42Prije bi volio Barbareza nego Kodru. Mislim da Barbarez ima ono nesto u sebi neki prkos sto ostali nemaju. Baka ima isto taj neki prkos
Barbarez autoritativno da, ali covjek je totalno van fudbala i vise je kalibar za repke gdje ne treba 24h biti s igracima.
Meho je najbolja opcija, ali mislim da je nerealan.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nijedan od te trojice neće biti trener Veleža. Ja ne znam kako ljude uhvati ovakav mahnitluk, ovo treba izučavati ...killafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:49Baku prekrizite konacno. Ne postoji promil sanse da Blaz Sliskovic vodi FK Velez. Jednostavno je tako.Mostarac1922 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:42Prije bi volio Barbareza nego Kodru. Mislim da Barbarez ima ono nesto u sebi neki prkos sto ostali nemaju. Baka ima isto taj neki prkos
Barbarez autoritativno da, ali covjek je totalno van fudbala i vise je kalibar za repke gdje ne treba 24h biti s igracima.
Meho je najbolja opcija, ali mislim da je nerealan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dolazi Uščuplić. Da se revanširamo. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
opalaopala
- Kontakt:
Podrška upravi i Dzemilu , momak radi za 5ero . Samo naprijed i gazimo sve !
Činjenica je da treneri, igrači i Uprave dolaze i prolaze, a ono što ostaje i traje već sto godina jeste naš Velež. Bravo Dzemile !
Činjenica je da treneri, igrači i Uprave dolaze i prolaze, a ono što ostaje i traje već sto godina jeste naš Velež. Bravo Dzemile !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zašto ne Nedim Jusufbegović?
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pomoćnik Saudin Gabela
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sportski direktor baho topalbecirevicEspiritosanto je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:07Pomoćnik Saudin Gabela
19V22
Sasvim solidan trener koji poznaje maltene sve igrače u PL. Taktički dobar, ako je iko pratio njegove analize zna šta pričam. Uz par pojačanja, mislim da bi odradio dobar pos'o u Veležu.
Pravni zastupnik Kasim TrnkaCernica22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:10Sportski direktor baho topalbecirevic
- OldFashioned
- Kontakt:
Nama je isto jako bitno da dođe neko ko je upoznat sa igračima u ovoj ligi a pogotovo našim igračima.
Nema se previše vremena za upoznavati igrače iz korijena pojedinačno, stoga bih rado volio vidjeti nekoga ko jako dobro poznaje ovu ligu a ne potencira zastarjele fudbalske metode i školu.
Nema se previše vremena za upoznavati igrače iz korijena pojedinačno, stoga bih rado volio vidjeti nekoga ko jako dobro poznaje ovu ligu a ne potencira zastarjele fudbalske metode i školu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tesko da bi vam Barbarez pristao, covjeku se ocigledno ne radi nigdje. Trebao je do sad pokazati da moze voditi repku, al njemu je draze igrati poker.
Morat ce vam uprava nesto iz naftalina izvuci ili odrijesiti kesu za nekog dobrog.
Morat ce vam uprava nesto iz naftalina izvuci ili odrijesiti kesu za nekog dobrog.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:59https://sportsport.ba/fudbal/meho-kodro-fk-velez/426963

Meho je mogao trenirati Sarajevo a ne može Velež?Zašto?Pusti mi kupovinu karata bola,daj pokazi jednom nešto konkretno. Jedini Ibro Rahimic je legenda za mene ostali su samo fanovi.Dok neko je dokaze drugačije.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Zvona,Zvona reci Liji da se ne zayebajeeee
I Mostarske kiše kao da su stale
- OldFashioned
- Kontakt:
Ako ništa imali bi zanimljive press konferencije. 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Za razliku od prošlih godina, sada smo organizovan klub sa stabilnom finansijskom situacijom.
Igrači i treneri su samo fokusirani na teren.
Sve ostalo..od plata, stanova, priprema do premija..je na klubu. Ništa ne kasni i to je svima poznato.
Ne treba nikog moliti, ni Kodru ni šta ja znam koga.
Moje jedino mišljenje je da nam u ovom trenutku ne treba neki početnik jer ovo nije vrijeme za početnika.
U našoj državi ima dobrih trenera koji muku muče sa igračima zbog zaostalih plata pa budu limitirani na utakmicama.
Vjerujem da će Uprava donjeti najbolje rješenje!
Igrači i treneri su samo fokusirani na teren.
Sve ostalo..od plata, stanova, priprema do premija..je na klubu. Ništa ne kasni i to je svima poznato.
Ne treba nikog moliti, ni Kodru ni šta ja znam koga.
Moje jedino mišljenje je da nam u ovom trenutku ne treba neki početnik jer ovo nije vrijeme za početnika.
U našoj državi ima dobrih trenera koji muku muče sa igračima zbog zaostalih plata pa budu limitirani na utakmicama.
Vjerujem da će Uprava donjeti najbolje rješenje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Po meni Amar Osim najbolja opcija.
Poznaje ligu, menadzere (sto je jako bitno), igrace…
E sada samo je pitanje koliko bi para trazio.
Kodro je veliko fudbalsko ime ali za nasu ligu ne vidim neke koristi od njea ovdje je potreban neko ko dobro poznaje ligu.
Poznaje ligu, menadzere (sto je jako bitno), igrace…
E sada samo je pitanje koliko bi para trazio.
Kodro je veliko fudbalsko ime ali za nasu ligu ne vidim neke koristi od njea ovdje je potreban neko ko dobro poznaje ligu.