Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
[youtube][/youtube]
Zabio gol, ali ništa pohvalno. Fulio penal i onda je šeprtljasto ubacio u gol. Nekoliko dobrih poteza i dodavanja na početku videa.
Zabio gol, ali ništa pohvalno. Fulio penal i onda je šeprtljasto ubacio u gol. Nekoliko dobrih poteza i dodavanja na početku videa.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Moze Medo i bolje 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pa kud ces bolje sta je trebao napraviti?
Oni potezi pokazuju da je Medo majstorcina

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
ma nije medo majstor cocalic je majstorZa_raju je napisao/la:Pa kud ces bolje sta je trebao napraviti?

ma coca je maradonu nadmasio, sta ti jehrk je napisao/la:ma nije medo majstor cocalic je majstorZa_raju je napisao/la:Pa kud ces bolje sta je trebao napraviti?
Oni potezi pokazuju da je Medo majstorcina![]()

Dobar Mudonja.
U Holandiji corak
U Spaniji dva corka.
Ja kad ga krenu kod ****.
U Holandiji corak
U Spaniji dva corka.
Ja kad ga krenu kod ****.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni... 

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ma nece hariphp putovati. I kako bi izdrzo toliko sati bez foruma. Plus ne voli ti on Ameriku, nece preko bare.bosanac723 je napisao/la:Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni...
- bosanac723
- Kontakt:
Jel ovo pokusaj sale na racun Harishp?soko je napisao/la:Ma nece hariphp putovati. I kako bi izdrzo toliko sati bez foruma. Plus ne voli ti on Ameriku, nece preko bare.bosanac723 je napisao/la:Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni...

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ma kakvi.bosanac723 je napisao/la:Jel ovo pokusaj sale na racun Harishp?soko je napisao/la:Ma nece hariphp putovati. I kako bi izdrzo toliko sati bez foruma. Plus ne voli ti on Ameriku, nece preko bare.bosanac723 je napisao/la:Ako iko ima da putuje to je Haris...decko ce provest 18 sati u avionu, a igra utakmicu 12/2....ee moj glupane, ti putujes 18 sati da igras za reprezentaciju svoje domovine..konju nevidjeni...
Jel ides ti na ovu tekmu?
- bosanac723
- Kontakt:
Naravno, malo da vidim roditelje i malo da se opustim, pa onda nazad za svabiju poslije tekme radi obaveza. ti? Gledaj za zuto-plavi sesir, sigruno ces me pronaci u tih 50 hiljadasoko je napisao/la: Ma kakvi.
Jel ides ti na ovu tekmu?

@Schokole nevolim oranje a nisam nesto plaho ljubitelj ni Tel Habiba.
Mudonja ti ovdje u istoj zgradi ali na drugom spratu.
Inace ovaj sad suti i muti.Dok ne postane glavna zvjezda ko' i Begson.Ili nas opet ''prijatno''iznenadi.
Mudonja ti ovdje u istoj zgradi ali na drugom spratu.

Inace ovaj sad suti i muti.Dok ne postane glavna zvjezda ko' i Begson.Ili nas opet ''prijatno''iznenadi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Idem i ja. Koliko se meni cini karte su skoro rasprodane a bice nas valjda preko 15,000.bosanac723 je napisao/la:Naravno, malo da vidim roditelje i malo da se opustim, pa onda nazad za svabiju poslije tekme radi obaveza. ti? Gledaj za zuto-plavi sesir, sigruno ces me pronaci u tih 50 hiljadasoko je napisao/la: Ma kakvi.
Jel ides ti na ovu tekmu?![]()
Mi smo u sekciji 136 to je odmah kraj nase klupe. Bice fino vrijeme, oko 15C al to nema veze unutra smo.
Raja se sastaje u nekom TACO MAC blizo stadiona.
- bosanac723
- Kontakt:
Ja sam u section 110, row 8. Bicu u Marriot u downtown...nadam se da necu jedini biti, da se s nasim dijasporcima dobro provedem.soko je napisao/la:Idem i ja. Koliko se meni cini karte su skoro rasprodane a bice nas valjda preko 15,000.bosanac723 je napisao/la:Naravno, malo da vidim roditelje i malo da se opustim, pa onda nazad za svabiju poslije tekme radi obaveza. ti? Gledaj za zuto-plavi sesir, sigruno ces me pronaci u tih 50 hiljadasoko je napisao/la: Ma kakvi.
Jel ides ti na ovu tekmu?![]()
Mi smo u sekciji 136 to je odmah kraj nase klupe. Bice fino vrijeme, oko 15C al to nema veze unutra smo.
Raja se sastaje u nekom TACO MAC blizo stadiona.
Haris trpa i dalje 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Medo najbolji golgeter u repki 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Od Mede danas ocekujem beton igru, a moze i gol sa nekih 20-30 metara. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Mamić: Uh, da mi je ovaj Medunjanin, za reprezentaciju je odradio lavovski dio posla
Pobjednički tandem zagrebačkih plavih Vahid Halilhodžić i Zdravko Mamić, nakon susreta sa Željezničarom u Sarajevu, pratili su meč BiH - Rumunija iz VIP lože stadiona Bilino polje.
Njihovom oduševljenju nije bilo kraja. Bodrili su Papeta i njegove pulene, aplaudirali za svaki dobar potez, nervirali se, skakali, grlili sve oko sebe nakon pobjedničkog gola Edina Džeke.
Vaha je na stadion došao sa šalom BiH, kojim je mahao ispred Maminja. Iako je stotinjak metara bio od Sušića kao da su jedan do drugog sjedili. Vaha je najavio preokret "ako sa klupe krenu svježiji igrači". Sušić je maestralno postavio igru, taktiku, mijenjao igrače... I dok trener Dinama nije izdvajao imena, Mamiću se otelo, piše list San.
"Uh, da mi je ovaj Medunjanin. Možda obična raja ne vidi njegov učinak, ali momak je odradio lavovski dio posla", priznao je Mamić, koji je izrazio žaljenje što je Džeko preko Teplica lansiran u orbitu, umjesto iz Maksimira. Mamić je hvalio osim Medunjanina i Džeke, još Spahića, Ibiševića, Pjanića, a posebno razigranog Lulića. Oba su se složila da je Sušić genijalno vodio naš tim. Prije utakmice i Halilhodžić i Mamić su zaradili aplauz na otvorenoj sceni, a nakon meča, oni su aplaudirali našima!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sad gledam ove snimke na youtube-u, dečko ima nevjerovatan osjećaj za loptu. 

Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.