Bgm kakvo nam je stanje u repki Chicarito bi mog'o zabit;vise putaHan!$;Lfc je napisao/la:Naredni protivnik fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Meksiko, biće pojačan napadačem Manchester Uniteda Javierom Hernandezom.
Hernandez je jučer u 19:40 sati stigao u Atlantu, gdje se priključio svojim saigračima iz reprezentacije Meksika.
"Ne osjećam se baš najbolje. Osjećam razliku u vremenu jer igram na drugom kontinentu. Ipak, veoma sam sretan što ću opet igrati u dresu reprezentacije", kaže Chicharito.
"Želja mi je da postignem pogodak i da tako povećam svoju sreću, jer je poseban osjećaj biti ponovo među svojim sunarodnjacima u reprezentaciji. Selektor Chepo je predan ovoj ekipi 100 % i vidjećete da je tu pozitivnu energiju prenio i na ekipu, koja će trčati po terenu i nikada se neće predati", dodao je Hernandez.
Mnogo se nadas
09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ja sam apsolutno na strani Susica,sta god on odluci ja cu ga podrzati! ali je cinjenica da su Begovic i Ibricic pretjerali,treba ih obojuci nabiti nogom u guzicu pa sve da su igraci Barcelone! Njihovo ponasanje je zaista za svaku osudu,ali mozda su oni dali validno objasnjeje selektoru,mozda mi ne znamo sve,tako da je najbolje da selektor Susic i ostali igraci u reprezentaciji donesu konacnu odluku koju svi trebaju postovati!
Ljudi spustite malo loptu.
Sto se tice igranja utakmice na dsrugom kontinentu Pape je fino pito igrace i svi su bili za da se ide u Ameriku.sada nema niko pravo od igraca da trazi od Papeta da ga izostavi sa spiska osim objektivnih razloga.a to sto ce mo igrati na drugom kontinentu ne bi trebo predstavljati neki problem.Evo poglkedajte Mexe svi "evropljani su vec tamo i niko se ne zali na duzinu puta vec svi kazu da im je cast igrati za repku.Sta ce onda reci brazilci iz Evrope koji za svaku kvalifikacijsku utakmicu moraju obici pola globusa,i opet se nikad ne zale,pa onda argentici, i ostali juznoamerikanci.Samo kod nas ima ono ma ko ce ici tako daleko na utakmicu
Po meni je veliku gresku napravio NS BiH ne to sto se igra na drufgom kontinentu,vec zato sto se administracija saVEZA NIJE POBRINULA NA VRIJEME ZA VIZE.Gdje to jos u svijetu ima da igraci sami traze vize po ambasadama
samo kod nas(sa ovakvim savezom mozes od njih svasta ocekivati).Pape je isto pogrijesio srto je na spisak stavio samo 20 igraca.Posto je znao da je put dug moro je racunati da ce biti nekih otkaza pa je po meni trebo napraviti siri spisak igraca od recimo 25 imena tako da odmah kaze ovih 5 je rezerva ako neko otkaze i da mogu odmah ulrtiti u ekspediciju za Atlantu
Sto se tice igranja utakmice na dsrugom kontinentu Pape je fino pito igrace i svi su bili za da se ide u Ameriku.sada nema niko pravo od igraca da trazi od Papeta da ga izostavi sa spiska osim objektivnih razloga.a to sto ce mo igrati na drugom kontinentu ne bi trebo predstavljati neki problem.Evo poglkedajte Mexe svi "evropljani su vec tamo i niko se ne zali na duzinu puta vec svi kazu da im je cast igrati za repku.Sta ce onda reci brazilci iz Evrope koji za svaku kvalifikacijsku utakmicu moraju obici pola globusa,i opet se nikad ne zale,pa onda argentici, i ostali juznoamerikanci.Samo kod nas ima ono ma ko ce ici tako daleko na utakmicu
Po meni je veliku gresku napravio NS BiH ne to sto se igra na drufgom kontinentu,vec zato sto se administracija saVEZA NIJE POBRINULA NA VRIJEME ZA VIZE.Gdje to jos u svijetu ima da igraci sami traze vize po ambasadama
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Da smo mi ozbiljna repka ovo se nebi desavalo ! Cinjenica je da smo sigurno jedina repka na svijetu gdje reprezentativci navijaju za neke druge drzave, dok igraju za nas o tome je otvoreno pricao jedan od igraca. Ovo je zvanicni termin za reprezentativne utakmice, i pravi profesionalci koju postuju zemlju za koju nastupaju ni u kom slucaju nebi smijeli odbiti da igraju za istu !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
imal nasih 11...jesul se sakupili da odigraju ovu utakmicu...
ili ce borce da zauzme neku poziciju....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Majku mu pa ova se utakmica igra devetog ne desetog 
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Moze li mi neko reci kad se tacno igra ova utakmica????
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Piplica će uskočiti umjesto Begovića, a Baljić umjesto IbreT-MAC je napisao/la:imal nasih 11...jesul se sakupili da odigraju ovu utakmicu...
Borče će igrati veznog, vezat će pertle Piplici, jer dotični ne vidi iste od stomaka
p.s.
a sada malo ozbiljno o temi...
mislim da će biti dobra tekma sa puno golova...
krajnji rezultat ne bi trebao biti važan, a nadam se da će ovi momci koji su pozvani osvjetlati obraz i pokazati kako se igra za svoju zemlju, pa makar to bilo i preko bare...
FORZA MARŠAL !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izvinjavam se ako je bilo, ali ko prenosi ovu tekmu.. I da li je ista u srijedu navece 2h poslije ponoci, tj. u cetvrtak ujutro u 2..
Izgubit' cemo sigurno, a i neka cemo vala.. I treba nam tako kad smo takav narod, konj do konja, cigla do cigle..
Izgubit' cemo sigurno, a i neka cemo vala.. I treba nam tako kad smo takav narod, konj do konja, cigla do cigle..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pojedini igraci su me razocarali,dok su igrali po slabijim klubovima,otimali se za dres BiH,sad kad su napravili dobre transfere i zaradjuju dobre pare,ko hebe repku.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pas do pasa, beton do betona...Baja_Zvjerka je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo, ali ko prenosi ovu tekmu.. I da li je ista u srijedu navece 2h poslije ponoci, tj. u cetvrtak ujutro u 2..![]()
![]()
BHT prenosi...sa srijede na četvrtak u 02:00, a ima snimak u četvrtak u 17:00 ako se ne varam
FORZA MARŠAL !!!
Ovo je otprilike sustina svega recenog. Imamo pojedina **** od igraca koja ne hebu mater rodjenu a ne repku i drzavu.rodjak je napisao/la:Ljudi spustite malo loptu.
Sto se tice igranja utakmice na dsrugom kontinentu Pape je fino pito igrace i svi su bili za da se ide u Ameriku.sada nema niko pravo od igraca da trazi od Papeta da ga izostavi sa spiska osim objektivnih razloga.a to sto ce mo igrati na drugom kontinentu ne bi trebo predstavljati neki problem.Evo poglkedajte Mexe svi "evropljani su vec tamo i niko se ne zali na duzinu puta vec svi kazu da im je cast igrati za repku.Sta ce onda reci brazilci iz Evrope koji za svaku kvalifikacijsku utakmicu moraju obici pola globusa,i opet se nikad ne zale,pa onda argentici, i ostali juznoamerikanci.Samo kod nas ima ono ma ko ce ici tako daleko na utakmicu![]()
Po meni je veliku gresku napravio NS BiH ne to sto se igra na drufgom kontinentu,vec zato sto se administracija saVEZA NIJE POBRINULA NA VRIJEME ZA VIZE.Gdje to jos u svijetu ima da igraci sami traze vize po ambasadamasamo kod nas(sa ovakvim savezom mozes od njih svasta ocekivati).Pape je isto pogrijesio srto je na spisak stavio samo 20 igraca.Posto je znao da je put dug moro je racunati da ce biti nekih otkaza pa je po meni trebo napraviti siri spisak igraca od recimo 25 imena tako da odmah kaze ovih 5 je rezerva ako neko otkaze i da mogu odmah ulrtiti u ekspediciju za Atlantu
- bosanac723
- Kontakt:
Imam malo vise slobodnog vremena pa sam sastavio neke moguce kombinacije za nas repku u srijedu....vase misljenje??
1. Hasagic
Mujdza Mravac Spahic Subasic
Pjanic Medunjanin Salihovic Lulic
Muslimovic Ibisevic
Ovo je vise za drugo poluvrijeme...barem sto se tice zadnje linije
Sehic
Vranjes Pandza Besic Subasic/Lulic
Medunjanin
Pjanic Salihovic
Misimovic
Muslimovic Ibisevic
3 opcija...
Hasagic
Medunjanin
Pjanic Misimovic Salihovic Lulic
Ibisevic/Muslimovic
1. Hasagic
Muslimovic Ibisevic
Sehic
Medunjanin
Pjanic Salihovic
Misimovic
Muslimovic Ibisevic
3 opcija...
Hasagic
Medunjanin
Ibisevic/Muslimovic
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ova treca opcija bi bila dobra. Samo umjesto Mravca, Safeta il Pandzu. Subasica ostaviti 90minuta da igra.bosanac723 je napisao/la:Imam malo vise slobodnog vremena pa sam sastavio neke moguce kombinacije za nas repku u srijedu....vase misljenje??
1. Hasagic
Muslimovic Ibisevic
Sehic
Medunjanin
Pjanic Salihovic
Misimovic
Muslimovic Ibisevic
3 opcija...
Hasagic
Medunjanin
Ibisevic/Muslimovic
Eventualno probati Vranjesa kao stopera ili def veznog, isto sam malim Besicem. Al njega radije na def veznom sa Salihovicem ili Medunjaninom.
- bosanac723
- Kontakt:
Mislio sam vise na Mravca zbog toga sto su Mekse brzi i pokretni, i cini mi se da bi im bolje Mravac parirao. Safet Nadarevic nece doci u SAD(navodno ima povredu). Pitanje je moze li Subasic izdrzat punih 90 minuta s obzirom da su tek pripreme pocele i nije odigrao ozbiljnu utakmicu vec mjesecima.soko je napisao/la:Ova treca opcija bi bila dobra. Samo umjesto Mravca, Safeta il Pandzu. Subasica ostaviti 90minuta da igra.
Eventualno probati Vranjesa kao stopera ili def veznog, isto sam malim Besicem. Al njega radije na def veznom sa Salihovicem ili Medunjaninom.
Vezni;
Medunjanin Besic
Pjanic Salihovic/Misimovic Lulic/Salihovic
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Napokon sa bezze diskusija na nesto konkretno. Posto su vec neki igraci odpali,taktike propale ja da sam na mjestu Susica hrabro i malo opiceno. Isprobao bih Vranjesa na poziciji zadnjeg veznog u stvari tipicnog destruktora.
Odigrao bih ovih 11 punom snagom prvo poluvrijeme. Odma na oluvremenu zamjene.
Hasagic
Vranjes Medunjanin Salihovic
Pjanic Lulic
Ibisevic
Drugo poluvrijeme
Sehic
Mujdza Mravac Spahic Salihovic
Besic Medunjanin Pjanic
Ibisevic Misimovic
Muslimovic
Hasagic
Pjanic Lulic
Ibisevic
Drugo poluvrijeme
Sehic
Besic Medunjanin Pjanic
Ibisevic Misimovic
Muslimovic
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Del Torre sutra ima debi na klupi Meksika.
Prema meksickim medijama po prvom treningu sastav bi trebao izgledati ovako
Jesús Corona (Cruz Azul), Paúl Aguilar (Pachuca), Francisco Rodríguez (PSV Eindhoven), Héctor Moreno (AZ Alkmaar),Carlos Salcido (Fulham), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas UNAM), Pablo Barrera (West Ham), Giovani Dos Santos (Racing de Santander), Javier Hernández (Manchester United), Aldo de Nigris (Monterrey).
Formacija Meksikanaca 1-4-2-3-1.
Iznadjenje prema meksickim medijama je Aldo de Nigris igrac (Monterrey) koji je u vrlo dobroj formi, on je bio uigravan na treningu za ovu prvu postavu tj.klasicnu 9 , iza njega na treningu su bili Barrera, Hernandez, Dos Santoso, igraci ce posle treninga da prouce kroz video zapis Bosnu i Hercegovinu.
A.De Nigris sa ovog treninga..

Bogami bice ebeno, jos selektor im nabrijan debi, buahhh
Prema meksickim medijama po prvom treningu sastav bi trebao izgledati ovako
Jesús Corona (Cruz Azul), Paúl Aguilar (Pachuca), Francisco Rodríguez (PSV Eindhoven), Héctor Moreno (AZ Alkmaar),Carlos Salcido (Fulham), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas UNAM), Pablo Barrera (West Ham), Giovani Dos Santos (Racing de Santander), Javier Hernández (Manchester United), Aldo de Nigris (Monterrey).
Formacija Meksikanaca 1-4-2-3-1.
Iznadjenje prema meksickim medijama je Aldo de Nigris igrac (Monterrey) koji je u vrlo dobroj formi, on je bio uigravan na treningu za ovu prvu postavu tj.klasicnu 9 , iza njega na treningu su bili Barrera, Hernandez, Dos Santoso, igraci ce posle treninga da prouce kroz video zapis Bosnu i Hercegovinu.
A.De Nigris sa ovog treninga..

Bogami bice ebeno, jos selektor im nabrijan debi, buahhh
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- bosanac723
- Kontakt:
postujem ti misljenje, ali neznam kako bi se Vranjes snasao u veznom, jeli mu tehnika dovoljno dobra da bi tu igrao? Besic bi lagano mogao kao zadnji vezni, ali neznam o tome da igra desnog veznog s obzirom na koliko bi pretrcao i isto kao o Vranjesu, jeli mu tehnika na dovoljno dobrom nivou? Volio bi da sto vise izbjegnemo koristenje Salihovica i Lulica kao lijevog beka jer su oni ofanzivniji igraci. Isto u vezi Ibisevica, misljenja sam da bi on vise smetao Misimovicu nego ista, jer Ibisevic ne igra ofanzivnog veznog i on vise dodje kao Pipo Inzaghi, da izbjegne ofsajd i da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme. Opet kazem da je ovo moje licno misljenje, nista protiv tebe.kimbo je napisao/la:Napokon sa bezze diskusija na nesto konkretno. Posto su vec neki igraci odpali,taktike propale ja da sam na mjestu Susica hrabro i malo opiceno. Isprobao bih Vranjesa na poziciji zadnjeg veznog u stvari tipicnog destruktora.
Hasagic
Pjanic Lulic
Ibisevic
Drugo poluvrijeme
Sehic
Besic Medunjanin Pjanic
Ibisevic Misimovic
Muslimovic
Ma puknuti makar 20 minuta Besica i Vranjesa u tandemu kao def vezni.Pa makar kostalo i rezultata.
Ali ovu dvojicu sad isprobati a ne u kvalifikacijama isprobavati.''More idemo dalje,nemere opet idemo dalje''. Vranjes mi lici na Rahimagu samo totalno neizradjenog.Znaci treba mu sto jaci tekmi da bi to makar vremenom pocelo liciti na staru kuku Rahima.Odvalis tipa i jos ti sudija dosudi faul za tebe.
Ali ovu dvojicu sad isprobati a ne u kvalifikacijama isprobavati.''More idemo dalje,nemere opet idemo dalje''. Vranjes mi lici na Rahimagu samo totalno neizradjenog.Znaci treba mu sto jaci tekmi da bi to makar vremenom pocelo liciti na staru kuku Rahima.Odvalis tipa i jos ti sudija dosudi faul za tebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ma puknuti makar 20 minuta Besica i Vranjesa u tandemu kao def vezni.Pa makar kostalo i rezultata.
Ali ovu dvojicu sad isprobati a ne u kvalifikacijama isprobavati.''More idemo dalje,nemere opet idemo dalje''.
malo da se kladimo.....
Kvota
1. Vranjes polomi najmanje 3 igraca Meksika (2.30)
X. Vranjes polomi samo jednog (1.55)
2. Vranjes pruzi ruku pomirenja i ostavi ih na miru (1.10)
Zadnja izmjena: bosanac723, dana/u 08 feb 2011, 04:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.