KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ma sta god da je Bosna ce osvojiti 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ah te male sredine, kompleksi i njihovi vjeciti problemi s sudjenjem. Rekao bih da je to nesto sto dobijes po defaultu kad si to sto jesi ili bolje reci to sto nisi
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
na osnovu kojeg iskustva ili znanja nazva ovu dvojicu antitalentima, po meni su napravili oba veliki pomak napred i ocekujem jos poboljsanja sljedece sezone, a ja to kazem preko svog veoma solidnog sportskog iskustva i sa skoro 30 godina pracenja kosarke (27-8 preciznije)drop je napisao/la:Bosna je rutinski ovo dobila veceras...imali smo 15 poena razlike,ali poceli pametovati u igri i vec slaviti pobjedu što nam se zamalo odbilo od glavu...Sloboda je spustila na samo 3 razlike pred sami kraj.
Ono što treba uraditi pod hitno na kraju sezone jeste dovesti ovog playa Jovanovića koji je pokazao da zna igrati,ima pregled,brzinu,šut,petlju,odlike lidera na parketu...ako imalo imaju mozga ovi naši diletanti u upravi dovest ce ovog igraca.
Dalje,nogom nabiti antitalente za košarku poput Zimića,Djurasovića,Pašalića,Suljagića...to su igraci od kojih klub nikad nece imati nikakve koristi...nikad!...to je nejač.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Momcima sve cestitke normalno je da se svi pale na jace klubove pa tako i Sloboda...
Siroki ih je jedva pobjedio posle dva produzetka ..
A sada se na Pecari odlucuje drugi BH predstavnik...
Kada bi nam na kecu bili DJordjevic i Jovanovic vjerovatno bi lakse u ULEB...
Siroki ih je jedva pobjedio posle dva produzetka ..
A sada se na Pecari odlucuje drugi BH predstavnik...
Kada bi nam na kecu bili DJordjevic i Jovanovic vjerovatno bi lakse u ULEB...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
a gdje si ti radio tih haman 30 godina?? u kojem klubu?' sa kojim kategorijama??nerminh74 je napisao/la:na osnovu kojeg iskustva ili znanja nazva ovu dvojicu antitalentima, po meni su napravili oba veliki pomak napred i ocekujem jos poboljsanja sljedece sezone, a ja to kazem preko svog veoma solidnog sportskog iskustva i sa skoro 30 godina pracenja kosarke (27-8 preciznije)drop je napisao/la:Bosna je rutinski ovo dobila veceras...imali smo 15 poena razlike,ali poceli pametovati u igri i vec slaviti pobjedu što nam se zamalo odbilo od glavu...Sloboda je spustila na samo 3 razlike pred sami kraj.
Ono što treba uraditi pod hitno na kraju sezone jeste dovesti ovog playa Jovanovića koji je pokazao da zna igrati,ima pregled,brzinu,šut,petlju,odlike lidera na parketu...ako imalo imaju mozga ovi naši diletanti u upravi dovest ce ovog igraca.
Dalje,nogom nabiti antitalente za košarku poput Zimića,Djurasovića,Pašalića,Suljagića...to su igraci od kojih klub nikad nece imati nikakve koristi...nikad!...to je nejač.
Mislim,imaš li kakav svoj CV da prezentuješ ovdje,tek toliko da vidimo o kakvom se to strucnjaku radi??
I šta radiš ti uopšte na forumu?? što se ne baviš košarkaškom strukom??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Odlicna utakmica extra atmosfera dobro navijanje zasluzena pobjeda Bosne sretno u finalu...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
jos dobih i kladionicu kvota u wiliamsu 2.0 na bosnumirzza je napisao/la:mislim da je pobjeda sa zlajom ili bez njega uzimamo 10 razlike
Cuva Bog Zelju svog!
jel ovo ikom ima smisla? 
"...tri minute prije kraja na kontu imali velikih plus 15 poena razlike, ali zamalo prokockali sigurnu pobjedu. Bosna se tako plasirala u finale košarkaškog prvenstva za košarkaše, gdje čeka boljeg iz dvoboja između Širokog Eroneta i Igokee..."
to je u izvještaju sa glavne stranice SportSport.ba ^^
"...tri minute prije kraja na kontu imali velikih plus 15 poena razlike, ali zamalo prokockali sigurnu pobjedu. Bosna se tako plasirala u finale košarkaškog prvenstva za košarkaše, gdje čeka boljeg iz dvoboja između Širokog Eroneta i Igokee..."
- lolo d pitar
- Kontakt:
poklon kvotamirzza je napisao/la:jos dobih i kladionicu kvota u wiliamsu 2.0 na bosnumirzza je napisao/la:mislim da je pobjeda sa zlajom ili bez njega uzimamo 10 razlikesjaaaajno
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma znao sam ja da nema nista od toga,da ce Bosna dobiti cim su poveli 10 razlike..cestitke Bosni na pobjedi,trenutno su daleko jaca ekipa od Slobode,ali je stvarno sramotno sta radi ona debela svinja od sudije mater mu u pi.ku je.bem,Zurapovic nije mogao naispravljat koliko je onaj vukao Bosni...zaista ne treba vam ono kao klubu nikako,onakvo sudjenje u prvoj tekmi jos i sad,nema potrebe,znalo se da je Bosna kvalitetnija i da ce u finale i bez sudijske pomoci,samo dzaba navlace bijes ljudi na sebe..
kod nas Jovanovic je prodao toliko lopti da je to nevjerovatno,momak il je povrijedjen,il se zetonira opet,ali je odigrao jako lose,medjutim on i Velimirovic,koji je vukao cijelu utakmicu,su jedini koliko-toliko dobre i sigurne napadacke opcije,Leric se vidi da je klasa,ali godine cine svoje,te jos Halilbegovic je dao koliko moze,ne moze on vise...ostalo nije vrijedno spomena,Albijanic,N.Milosevic,u par situacija Persic kao izgubljeni slucajevi na terenu
puno srece u finalu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nece ba,vjeruje sa to mene ne pogadja toliko,ja znam realni domet Dite,i sta oni ustvari mogu ove godine..da bi to bilo slikovito recno "Boze sta smo ti mi zgrijesili pa prodjosmo u finale"...ambicije nase upravu su opstepoznate i zato mi to organizovano ne pratimo vise,kao navijacka skupina..mejdutim,kao ljudi koji godinama gledaju kvalitetnu kosarku,uocis i sudijske propuste,neke greske koje su,kako bi rekao,precudne da bi bile slucajne,ali su nepotrebne...totalno neujednacen kriterij
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ali je stvarno sramotno sta radi ona debela svinja od sudije mater mu u pi.ku je.bem,Zurapovic nije mogao naispravljat koliko je onaj vukao Bosni...zaista ne treba vam ono kao klubu nikako,onakvo sudjenje u prvoj tekmi jos i sad,nema potrebe,znalo se da je Bosna kvalitetnija i da ce u finale i bez sudijske pomoci,samo dzaba navlace bijes ljudi na sebe..
Uhhh, sto bi se nanervir'o da sam tekmu gled''o tvojim ocima ...
pa ima smisla jer ima i kasarkasko prvenstvo za KOSARKASICEcha0s je napisao/la:jel ovo ikom ima smisla?
Tracy McGrady!!!
Čestitke Bosni za finale, i skoro da sam 100% siguran da je i ove godine titula njihova. Volio bih da Igoeka prođe i da igra sa Bosnom iako je Široki već u finalu. 
Čestitke momcima na puno ozbiljnijem pristupu igri na ovoj utakmici, osim one posljednje tri minute, što onako baš pokvari ukupan dojam. Bar nećemo morati igrati majstoricu, što je pravo važno radi odmora nakon gomile mečeva u NLB, kupu i ligi 8. Večeras Ovčina sjajan, double-double, ko da nije onaj isti lik zbog kojeg sam kosu počupao u prvoj utakmici. Đorđević beton takođe. Ikona malo previše silovao, ali dobro. Slobodi čestitke za borbenost i više sreće u narednoj godini.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa...vrlo vjerovatno da bi,pored svega onog sto isticem u prethoda 2-3 posta ovdje,o ambicijama i snazi Dite,i pored toga sto znas da ces izgubit,ako ne sad protiv Bosne onda i finalu valja po neko cudo,ipak covjek ne moze protiv sebe,navijas zato sto volis klub(ne razumijete vi to,zanemari ovaj diobandit je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ali je stvarno sramotno sta radi ona debela svinja od sudije mater mu u pi.ku je.bem,Zurapovic nije mogao naispravljat koliko je onaj vukao Bosni...zaista ne treba vam ono kao klubu nikako,onakvo sudjenje u prvoj tekmi jos i sad,nema potrebe,znalo se da je Bosna kvalitetnija i da ce u finale i bez sudijske pomoci,samo dzaba navlace bijes ljudi na sebe..
Uhhh, sto bi se nanervir'o da sam tekmu gled''o tvojim ocima ...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nisam gledao citavu utakmicu jer sam zbog nekih obaveza stigao tek na zadnju cevrtinu ali sto se suđenja u tom periodu tice ja sam vidio samo pomaganje slobodi kada se utakmica lomila jedna nicija lopta je dosuđena slobodi a bosni nije dozvoljeno da uzme time out iako su imali pravo na jos jedan
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fera je napisao/la:nisam gledao citavu utakmicu jer sam zbog nekih obaveza stigao tek na zadnju cevrtinu ali sto se suđenja u tom periodu tice ja sam vidio samo pomaganje slobodi kada se utakmica lomila jedna nicija lopta je dosuđena slobodi a bosni nije dozvoljeno da uzme time out iako su imali pravo na jos jedan
Hajde molim te fera ne lupaj radio sam statistiku Bosna imala 3 tajmauta i krenula jos jedan da uzme i naravno da nije moglo a ta nicija lopta djordjevic zakacioo u borbi sa zlajom zadnji i bila ditina hajde ne lupaj molim te
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
Vala sto jest jest... bila tri tajmauta a i ona lopta haman od djordjeviceve glave... ali sreca Bosni pa u Diti igra Milosevic... covjek je tragicar i jedne i druge tekmeTaRgEt_ je napisao/la:fera je napisao/la:nisam gledao citavu utakmicu jer sam zbog nekih obaveza stigao tek na zadnju cevrtinu ali sto se suđenja u tom periodu tice ja sam vidio samo pomaganje slobodi kada se utakmica lomila jedna nicija lopta je dosuđena slobodi a bosni nije dozvoljeno da uzme time out iako su imali pravo na jos jedan
Hajde molim te fera ne lupaj radio sam statistiku Bosna imala 3 tajmauta i krenula jos jedan da uzme i naravno da nije moglo a ta nicija lopta djordjevic zakacioo u borbi sa zlajom zadnji i bila ditina hajde ne lupaj molim te
elvir.vogosca je napisao/la:Vala sto jest jest... bila tri tajmauta a i ona lopta haman od djordjeviceve glave... ali sreca Bosni pa u Diti igra Milosevic... covjek je tragicar i jedne i druge tekmeTaRgEt_ je napisao/la:fera je napisao/la:nisam gledao citavu utakmicu jer sam zbog nekih obaveza stigao tek na zadnju cevrtinu ali sto se suđenja u tom periodu tice ja sam vidio samo pomaganje slobodi kada se utakmica lomila jedna nicija lopta je dosuđena slobodi a bosni nije dozvoljeno da uzme time out iako su imali pravo na jos jedan
Slazem se da je tragicar ali Trener Senad kad je rekao da suta on ja nisam mogao da vjerujem kad mi je Zlaja ispricao covjek bunar ne moze da pogodi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.