Pogledao sazetke. Brate kako je bolestan igrac onaj Gouiri
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
A sta mislite da nam Maldini priredi iznenqdjenje i dovede SMS iz Lazia 
@meepo
Gouiri je strasan potencijal moze igrati lijevo i napadaca
@meepo
Gouiri je strasan potencijal moze igrati lijevo i napadaca
Ne zelim trubiti o potencijalnim dolascima, znam samo jedno, a to je da su katastrofalno losi sva trojica na RW - nijedan od njih nije pojacanje nijednom top 10 klubu Serie A. Za Saleta ima nade jer je mlad, te se potencijalno moze i preskolovati u RWB/RB da grize u defanzivi i tutnji po boku, nesto poput Abatea birvaktile. Zaniolo ce vazda biti polu prazna odnosno polu puna casa, povrede vs talent + luda glava, ako napravi pola karijere jednog Cassana, neka bude presretan.
Out: Mesias (gasi struju, motaj kablove), Kastijeho (Milanista, ali nema hajra od njega), Sale/Florenzi (jedan leti, drugi ostaje kao backup), Ballo-Toure (izgubljen), Kessie (cao papak), Mirante (fosil), Bakayoko (doprinos nula), Krunic (dok se jos moze uzet koji dinar), Gabbia (staromodan, spor), Diaz (ima boljih opcija za manje para), za kraj se nadam da Romagnoli ostaje (nema boljih opcija za manje para).
Bio bi pravi remont da svih 10 navedenih napuste Milanello ovog ljeta, no minimalne su sanse za takav scenario. Mesias, Florenzi, Bakayoko i Diaz svakako nisu Milanovi igraci, za ove ostale mozes dobiti kikiriki, pogotovo Milan, koji nikad nije znao prodat igraca
Out: Mesias (gasi struju, motaj kablove), Kastijeho (Milanista, ali nema hajra od njega), Sale/Florenzi (jedan leti, drugi ostaje kao backup), Ballo-Toure (izgubljen), Kessie (cao papak), Mirante (fosil), Bakayoko (doprinos nula), Krunic (dok se jos moze uzet koji dinar), Gabbia (staromodan, spor), Diaz (ima boljih opcija za manje para), za kraj se nadam da Romagnoli ostaje (nema boljih opcija za manje para).
Bio bi pravi remont da svih 10 navedenih napuste Milanello ovog ljeta, no minimalne su sanse za takav scenario. Mesias, Florenzi, Bakayoko i Diaz svakako nisu Milanovi igraci, za ove ostale mozes dobiti kikiriki, pogotovo Milan, koji nikad nije znao prodat igraca
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan store je prazan.
Zadnjih par sedmica su prodali više robe nego u prethodne 2 godine. Četvrti dres triput prodavaniji nego prvi.
Zadnjih par sedmica su prodali više robe nego u prethodne 2 godine. Četvrti dres triput prodavaniji nego prvi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sanches za 15M? I'll take it
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
upload pictureOdlican zrijeb smo dobili za Kup, Viole u eventualnom 1/4, a u 1/2 Napoli ili Roma, ovo bi se trebalo iskoristiti za ulazak u finale
Paolo Scaroni: “It will take 2-3 months for the closing but the transaction is done. And I am happy because all this was done before the transfer market because we are entering in a phase in which we need to make decisions and it’s nice to make them.”
Ajde sad po pojacanja
Ajde sad po pojacanja
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobri stari Sanches, baš mi sad naumpade da ga sinoć nisam vidio u rosteru Portugala. Šta li je, da nije ne daj bože povrijeđen? Ma nemoguće. 
Al' haj, taj se rizik može prihvatiti kad pričamo o cijeni od petnaestak miliona. Ima Benaser, Pobega, Adli i univerzalac Krunić da uskoče, nikakav problem.
Al' haj, taj se rizik može prihvatiti kad pričamo o cijeni od petnaestak miliona. Ima Benaser, Pobega, Adli i univerzalac Krunić da uskoče, nikakav problem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al kakvu mi sadaku dajemo za Sancheza hahah
cuj 12 M
Pobega will return to Milan where he will renew his contract and be a part of the 2022/23 season squad
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Znaci iduce sezone osvajamo Kup i Superkup, u prvenstvu cemo zavrsiti kao drugoplasirani a u Ligi prvaka ispadamo u osmini finalaronaldo99 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 11:55upload picture
Odlican zrijeb smo dobili za Kup, Viole u eventualnom 1/4, a u 1/2 Napoli ili Roma, ovo bi se trebalo iskoristiti za ulazak u finale
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo tripleta u Italiji dolazi u obzir. 
- muha milanez
- Kontakt:
Bude aBd, al najprije da se to četvrto mjesto obezbjedi pa onda sve ostalo 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa igračima koji će doći, Milan će postati No1 u Italiji i u igračkom smislu. Tako da tripleta.
In Maldini we trust
In Maldini we trust
Kako mislis koji ce doci, valjda ako dodju 
Moramo prvo pitati komsije ko im je glavni konkurent pa da znamo koga i mi da gledamo u borbi za LPmuha milanez je napisao/la: ↑03 jun 2022, 13:56Bude aBd, al najprije da se to četvrto mjesto obezbjedi pa onda sve ostalo![]()
Pustis ih da se bore da prvo mjesto i oni podbace svi, pukom srecom mi postanemo prvaciZaniolo is leaving Roma, he is the player that will finance Roma’s transfer market. There was a rejected bid from Newcastle he doesn’t want to go to the Premier League. Milan and Juventus have started the first approaches for the Italian winger
Zezam se
Inter je ove sezone osvojio Kup, Superkup, drugi u prvenstvu I ispali u osmini finala
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vjerujem u ono što Maldini odabere ili što je odabrao. Bit će sigurno tu 3-4 igrača za koje znamo, ali očekujem i barem dva iznenađenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.