King Kenny je napisao/la:U ovom kolu ocekujem nastavak dominacije Joint_fc i nove bodove,a vrijeme je i da prorade prve zvijezde tima @Monolog te kapiten @miky_hz....

Dokle god naš tim pobjeđuje, @Miky i ja ne moramo nikad zabiti gol(bar što se mene tiče, a znam da je i kapiten istog mišljenja). Ti si pravo pojačanje, osoba koja je odlično iskoristila povredu @Majestica koja ga je udaljila sa terena za sva vremena.
Nevjerovatno je koliko jaku odbranu imamo; pa našim smo protivnicima dopustili da postignu svega 2 boda, a odlično nas idu ovi kontranapadi, posebno preko brzonogog @King Kenny-ja. I sada idemo po 3 boda koja bi nas učvrstila na vrhu tabele, te da se vratimo tamo gdje uistinu pripadamo, kao jedan od najtrofejnijih klubova ss.ba lige - u prvu ligu. Također, daćemo sve od sebe da i u kupu budemo pravi; možemo izdržati taj termin srijeda-subota, jer se vidi da su pripreme odlično odrađene, te da smo u odličnoj tjelesnoj spremi.
Bravo
@jointaši.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”