Ne bi me iznenadilo

Ne bi me iznenadilo
Jos da mi Baku vratimo ako Jakir ode
Ali da niko ne smije biti otpušten i da niko ne smije dati otkaz godinu dana. Pa jeb.eš sve lige 5 i Ligu šampiona u kompletu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:07Jos da mi Baku vratimo ako Jakir ode![]()
![]()
![]()
To bi liga svih liga bila![]()
Mozes li ti zamisliti Amara u trenerci Slobode?Sky9 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:17Ali da niko ne smije biti otpušten i da niko ne smije dati otkaz godinu dana. Pa jeb.eš sve lige 5 i Ligu šampiona u kompletu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:07Jos da mi Baku vratimo ako Jakir ode![]()
![]()
![]()
Ma trolaju ga.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:35Mozes li ti zamisliti Amara u trenerci Slobode?Sky9 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:17Ali da niko ne smije biti otpušten i da niko ne smije dati otkaz godinu dana. Pa jeb.eš sve lige 5 i Ligu šampiona u kompletu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 17:07
Jos da mi Baku vratimo ako Jakir ode![]()
![]()
![]()
![]()
Amar Osim trener Slobode![]()
![]()
Zato se vama niko nije posrao u ćejf. Vi ste zacrtali sredinu tabele i tu ste i završili. Lijepo je vidjeti da živite u realnosti i da napokon znate gdje vam je mjesto.JugJugJug je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:30Ovi Velezovci nisu ni svjesni koliko su se posrali u cejf pitarima. Bili ubijedjeni u titulu, kup, a da ne pricam za evropu.
Sad kao kuliraju Dudic dosao, odlaze igraci za koje su oni odlucili da ne valjaju..sve super. Kad im je bilo najsladje vi ste im ga zabili.
Mahala je itekako jaka, a tvoja komunikacija na nivou osnovnoskolcaadmirrx je napisao/la: ↑03 jun 2022, 15:53hahahaha jaka vam ta mahala praavo
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sloboda ... ima/427047
.Već je sada izvjesno da će Amar Osim biti najtraženiji trener u BiH u ovom prelaznom roku.
Nakon što ga je još prošle godine u svoje redove pokušao dovesti Leotar, Osim je danas dobio ponude Slobode i Veleža, a na klupi svog tima rado bi ga vidjeli i čelnici trebinjskog kluba, koji će se opet pokušati uključiti u utrku za njegov potpis.
Jedan je adut u koji polažu nade u Leotaru, a to je činjenica da je Trebinje Osimova druga kuća i da je tokom ove sezone često bio na utakmicama Leotara.
Osim trazeniji od Kloppamiky_hz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:07.Već je sada izvjesno da će Amar Osim biti najtraženiji trener u BiH u ovom prelaznom roku.
Nakon što ga je još prošle godine u svoje redove pokušao dovesti Leotar, Osim je danas dobio ponude Slobode i Veleža, a na klupi svog tima rado bi ga vidjeli i čelnici trebinjskog kluba, koji će se opet pokušati uključiti u utrku za njegov potpis.
Jedan je adut u koji polažu nade u Leotaru, a to je činjenica da je Trebinje Osimova druga kuća i da je tokom ove sezone često bio na utakmicama Leotara.
Prva želja prelaznog roka,treci klub koji ga trazi![]()
Da nije na kakvom popustuHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:12Osim trazeniji od Kloppamiky_hz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:07.Već je sada izvjesno da će Amar Osim biti najtraženiji trener u BiH u ovom prelaznom roku.
Prva želja prelaznog roka,treci klub koji ga trazi![]()
![]()
K.O.Miljacka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:38Zato se vama niko nije posrao u ćejf. Vi ste zacrtali sredinu tabele i tu ste i završili. Lijepo je vidjeti da živite u realnosti i da napokon znate gdje vam je mjesto.JugJugJug je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:30Ovi Velezovci nisu ni svjesni koliko su se posrali u cejf pitarima. Bili ubijedjeni u titulu, kup, a da ne pricam za evropu.
Sad kao kuliraju Dudic dosao, odlaze igraci za koje su oni odlucili da ne valjaju..sve super. Kad im je bilo najsladje vi ste im ga zabili.
Niko vas nigdje i ne spominje, postali ste totalno nebitan faktor u ligi i jedino što vam je preostalo je ako možete da uberete neku pobjedu na derbiju, da slavite zubandane, rođendane kluba i naravno neuspjehe Sarajeva. Apsolutno mi je, kao navijaču Sarajeva, ljepše vidjeti Velež, Tuzlu, Borac i bilo koji drugi klub u vrhu umjesto vas.