Winters je napisao/la: ↑03 jun 2022, 12:02Naraslo mi je par tumora dok sam čitao onaj marksističko-komunistički proljev od teksta.Robust je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:38kakva je ovo ponjava od teksta radnicka komunisticka klasa je izumrla padom berlinskog zida i hvala bogu da je palai niko normalan tu nazadnu ideologiju nece da prihvati od propalih komunjara
jbt komunizam samo na papiru je savršen a i tu ima mana prevelikih il hoces mi reci da je radnik i radnicki sindikat imali nekog uticaja na staljinisticki ussr![]()
![]()
![]()
borba od kapitalističkog ropstva![]()
a pišu na uredjajima koji su stvoreni jer kapitalizam i demokratija postoje il misliš da bi bilo napretka u nauci gdje rigidni komunisticki sistem ne da individui da se razvija i razmislja kako hoce
![]()

ovaj momak je sve objasnio kako ide ta propaganda lafo ljevicarski nezavisni portal koji stalno nesto provuce protiv zapada i Amerike a pod vlascu ruskog RT
i ovaj kanal je dobar da se vidi kako je Rus koji ne razmislja kao svi ostali Z zombiji u mordoru pobjegao u Gruziju da bi imao slobodu govora i onda neki ovdje kukaju o cijeni secera bolje skup secer nego da ginem na prvoj liniji veoma jednostavno nakon 24.2 to je i najvecoj budali jasno ko misli da se i kod nas ne bi zakuhalo da je ukrajina pala u tri dana taj ne shvaca kako svijet ide imali smo vise srece nego pameti
Slava Ukrajini