vrlo besmislena recenica od tebe. Molim te ako ikako moze, samo da malo razmislis prije nego sto nesta ovako napises.Analitico je napisao/la:a jeste smijesni, zamislite sebe u toj situaciji. on je branio u Portsmouthu koji se tusio, a ni tu nije bio standardni jer je bio posudjivan u Ipswich, zar ne?? On u trenutku kada je pristao igrati za BIH NIJE IMAO NISTA OSIGURANO..Kontao je bolje se i tako duplo osigurati jer ako potone sa Portsmouthom (Ipswichem) mozda preko reprezentacije dodje do nekog angazmana...
Ma daj ba, on da voli BIH i ad mu BIH ista znaci, naucio bi barem jezik, boli njega za nas....a i nas za njega...
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- bosanac723
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Nemoj potencirati nesto sto nisam rekao. Ja nisam spominjao ni Dzeku niti Ibricica i ne mogu niti zelim porediti ovog kanadskog lososa sa ovom dvojicom dokazanih i provjerenih igraca.
Dalje, on nas je vec jednom izradio, srecom protiv Slovacke, sada opet...Mislim da je ovaj slucaj dosta jasan i nadam se da ce ljudi iz Saveza odraditi svoj posao....Pa ebote nije igrati u reprezentaciji ko na teferickom turniru, sad hocu, sad necu, sad mogu, sad ne mogu....Zauzima mjesto nekog mladog igraca koji ce srcem da igra i da se dokazuje, a ne preko one stvari da dolazi na okupljanja.....
Dalje, on nas je vec jednom izradio, srecom protiv Slovacke, sada opet...Mislim da je ovaj slucaj dosta jasan i nadam se da ce ljudi iz Saveza odraditi svoj posao....Pa ebote nije igrati u reprezentaciji ko na teferickom turniru, sad hocu, sad necu, sad mogu, sad ne mogu....Zauzima mjesto nekog mladog igraca koji ce srcem da igra i da se dokazuje, a ne preko one stvari da dolazi na okupljanja.....
Ja cu opet da posjetim filozofe gdje se igra utakmica, znate za USA (SAD, Amerika da vam bude jasnije), e sad znatel gdje je to??? Znatel koliko se mora ici avionom do tamo??? Malo se raspitajte po googlajte pa vidite, pa onda skontajte kakav je to generalna proba kad igraci u avionu provedu vise nego sto ce provesti u Americi, skontajte da i Asmir i Edin igraju u jednoj od najjacih liga svjeta, da je utakmica izmedju dva kola, koliko god Asmir bio dobar njemu je zamjena fantastican golman koji samo ceka priliku da se ubaci i da zauzme mjesto medju stativama. Zar vi mislite da je lako otputovati pola svjeta odigrati ne vaznu utakmicu i opet preputovati pola svjeta nazad i igrati onda utakmicu u enegleskoj ligi????
Morate shvatiti da je savez kriv za ovo opet, sto nisu dogovorili tekmu u Evropi pa bi svi igraci bili tu u to sam siguran ali ovako ja prvi se ne bih odazvao da sam u takvoj situaciji!!!
U svim normalnim ekipama se dogovri sa igracima pa tek onda ugovore utakmica samo kod nas se leti za lovom i dok je tako uvijek ce vam biti krivi Asmiri, Edini, Senaidi i slicno a nikad oni pravi krivci
Kakvih gluposti ovdje procitati, upravu je bio jedan momak, tacnije vise njih, na ovom forumu se mora uvesti IQ test prije registracije ali pod hitno!!!
Morate shvatiti da je savez kriv za ovo opet, sto nisu dogovorili tekmu u Evropi pa bi svi igraci bili tu u to sam siguran ali ovako ja prvi se ne bih odazvao da sam u takvoj situaciji!!!
U svim normalnim ekipama se dogovri sa igracima pa tek onda ugovore utakmica samo kod nas se leti za lovom i dok je tako uvijek ce vam biti krivi Asmiri, Edini, Senaidi i slicno a nikad oni pravi krivci
Kakvih gluposti ovdje procitati, upravu je bio jedan momak, tacnije vise njih, na ovom forumu se mora uvesti IQ test prije registracije ali pod hitno!!!
Mes Que Un Club
Uvjek pred odlučujuće utakmice imam neke probleme u repki i uvjek pobjedimo. Zato ne sumnjam u pobjedu protiv Rumuna. Kada pobjedimo Rumune sve će se ponovo smiriti i onda će nas upet **** u glavu ovi iz saveza.
- bosanac723
- Kontakt:
amertiger je napisao/la:Ja cu opet da posjetim filozofe gdje se igra utakmica, znate za USA (SAD, Amerika da vam bude jasnije), e sad znatel gdje je to??? Znatel koliko se mora ici avionom do tamo??? Malo se raspitajte po googlajte pa vidite, pa onda skontajte kakav je to generalna proba kad igraci u avionu provedu vise nego sto ce provesti u Americi, skontajte da i Asmir i Edin igraju u jednoj od najjacih liga svjeta, da je utakmica izmedju dva kola, koliko god Asmir bio dobar njemu je zamjena fantastican golman koji samo ceka priliku da se ubaci i da zauzme mjesto medju stativama. Zar vi mislite da je lako otputovati pola svjeta odigrati ne vaznu utakmicu i opet preputovati pola svjeta nazad i igrati onda utakmicu u enegleskoj ligi????
Molim te objasni kako je to savez kriv?? . Ranije sam ovo napisao i sad cu opet ponovit...Susic je pitao Spahica sta je njegovo misljenje za odigravanje utakmice u SAD?...Spahic je pricao sa ostalim clanovima repke i svi su dali svjetlo za odigravanje utakmice! Nit je Susic kriv, niti je savez, nego pojedini igraci sto pristanu da se ide za SAD i na kraju ko kuye se izvuku.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Dajte više ne baljezgajte. Ko hoće da igra on će doći bez obzira bio to Japan,Australija ili SAD. Ko neće on će naći ispriku makar se igralo i Slovačkoj ili bilo gdje u Evropi. Ibričić može prekinuti pripreme zbog Hajduka ali zbog reprezentacije ne može.O Begoviću je suvišno i pričati i o njegovom hoću-neću stavu.
Treba ih kazniti pa makar ih i izgubili za reprezentaciju. Neka igra onaj ko je spreman odazvati se u reprezentaciju ma gdje ona igrala.
Treba ih kazniti pa makar ih i izgubili za reprezentaciju. Neka igra onaj ko je spreman odazvati se u reprezentaciju ma gdje ona igrala.
Bravo svaka cast...baggio je napisao/la:Dajte više ne baljezgajte. Ko hoće da igra on će doći bez obzira bio to Japan,Australija ili SAD. Ko neće on će naći ispriku makar se igralo i Slovačkoj ili bilo gdje u Evropi. Ibričić može prekinuti pripreme zbog Hajduka ali zbog reprezentacije ne može.O Begoviću je suvišno i pričati i o njegovom hoću-neću stavu.
Cuj umor, pa ne igra na poziciji krila ili u veznom redu pa da ga 45 ili 90 minuta utakmice umara...Brani i stoji izmedju stativa, on samo psihicki treba da se umara....On je veliki promasaj ali drago mi je sto eto nece nikad ni za koju reprezentaciju da brani, zakajlali smo mu u pakas a volio bi da bude bolji od Cheha i da se pojede od muke kad skonta da je mozda mogao i za Englesku da brani.....
I ovog sa nickom Bosanac bas sve zanima i sve dodatno pita i trazi da mu se objasnjava..Idi ba uzmi knjigu i citaj ili surfaj po internetu..nije ti niko ovdje dosao polagati racune....
Koji bolan umor. Pa neće oni pilotirati nego spavati do SAD.
- bosanac723
- Kontakt:
Nije niko rekao da se racuni moraju polagat...al dobro upravu si ti, bitno je da se nesta pise, pa makar ono nemalo svrhe i bilo glupo. Na forumu se vode normalne rasprave, a ti to ocito neznas.Analitico je napisao/la:Bravo svaka cast...baggio je napisao/la:Dajte više ne baljezgajte. Ko hoće da igra on će doći bez obzira bio to Japan,Australija ili SAD. Ko neće on će naći ispriku makar se igralo i Slovačkoj ili bilo gdje u Evropi. Ibričić može prekinuti pripreme zbog Hajduka ali zbog reprezentacije ne može.O Begoviću je suvišno i pričati i o njegovom hoću-neću stavu.
Cuj umor, pa ne igra na poziciji krila ili u veznom redu pa da ga 45 ili 90 minuta utakmice umara...Brani i stoji izmedju stativa, on samo psihicki treba da se umara....On je veliki promasaj ali drago mi je sto eto nece nikad ni za koju reprezentaciju da brani, zakajlali smo mu u pakas a volio bi da bude bolji od Cheha i da se pojede od muke kad skonta da je mozda mogao i za Englesku da brani.....
I ovog sa nickom Bosanac bas sve zanima i sve dodatno pita i trazi da mu se objasnjava..Idi ba uzmi knjigu i citaj ili surfaj po internetu..nije ti niko ovdje dosao polagati racune....
-
jasko_juve
- Kontakt:
ne radi se uopste o umoru kod Begovica,covjek nece da ode na tako dalek put i da ne brani za vikend a samim tim ako njegova zamjena bude dobra,moze izletit ko cep,jer zna se da ga trener na pocetku sezone i nije bas volio..pustite covjeka,doci ce kad bude trebalo,ovo su ionako prijateljske utakmice,gluposti ciste..samo da savez uzme pare..al ,ja da sam na njegovom mjestu i da dodjem tako na neku utakmicu da branim za svoju zemlju,znajuci da sam u top formi,da branim u najboljoj ligi svijeta i da na toj utakmici sjedim na klupi i gledam nekog "driblera" na golu,koji ni u pola nije dobar kao ja i ja bi se pozdravio sa reprezentacijom..covjeka smo fakticki namolili da brani za nas,da dodje,i on dodje i sjedi na klupi da bi branio jedan Hasagic koji brani u Turskoj ligi..strahota..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eto nek ti znas.
Ja samo ukazujem na to da je ovaj begovic nas evo vec 2 puta izradio i oba puta sasvim neopravdano i da se to mora sankcionisati. pojdinci ga brane i po meni to nije u redu. Imam svje misljenje, agrumentiram ga koliko uspijevam i cvrsto stojim iza njega.
Begovic je hibrid, nema identiteta i nije mu stalo ni do BIH ni do reprezentacije. Ko ima argumente da me ubijedi u suprotno neka izvoli.
Ja samo ukazujem na to da je ovaj begovic nas evo vec 2 puta izradio i oba puta sasvim neopravdano i da se to mora sankcionisati. pojdinci ga brane i po meni to nije u redu. Imam svje misljenje, agrumentiram ga koliko uspijevam i cvrsto stojim iza njega.
Begovic je hibrid, nema identiteta i nije mu stalo ni do BIH ni do reprezentacije. Ko ima argumente da me ubijedi u suprotno neka izvoli.
I ovako će izletiti ko čep ako ga kazne i ne bude branio u subotu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeku, Nadarevica, Pandzu i Rahimica takodje kazniti pa makar ih izgubili, budimo dosljedni.baggio je napisao/la:Dajte više ne baljezgajte. Ko hoće da igra on će doći bez obzira bio to Japan,Australija ili SAD. Ko neće on će naći ispriku makar se igralo i Slovačkoj ili bilo gdje u Evropi. Ibričić može prekinuti pripreme zbog Hajduka ali zbog reprezentacije ne može.O Begoviću je suvišno i pričati i o njegovom hoću-neću stavu.
Ostali bi bez 6 standardnih prvotimaca kad bi rulja odlucivala.
-
jasko_juve
- Kontakt:
imas li ti argumente da je on hibrid i da mu nije stalo do reprezentacije??dajte ljudi,popustite covjeka..nece covjek da dodje na neku glupu utakmicu,koja je dogovorena toliko daleko samo da bi ljudi u savezu dobili pare..zasto Dzeko smije ostati u Engleskoj i smije ne otici na utakmicu????????ajmo malo o Dzeki..zasto on moze???????ista liga,fakticki isti razlog,nece obojica da idu jer su potrebni svojim klubovima za vikend...Analitico je napisao/la:Eto nek ti znas.
- bosanac723
- Kontakt:
Negdje sam citao da postoji mogucnost da ce stici Rahimic...ako grijesim jbg. Ovo sve u vezi igraca koji dolaze il ostaju me zbunilo...zna li neko konkretno ko je sve bio na avionu sto je sletio u Atlanti?calcio je napisao/la:Dzeku, Nadarevica, Pandzu i Rahimica takodje kazniti pa makar ih izgubili, budimo dosljedni.baggio je napisao/la:Dajte više ne baljezgajte. Ko hoće da igra on će doći bez obzira bio to Japan,Australija ili SAD. Ko neće on će naći ispriku makar se igralo i Slovačkoj ili bilo gdje u Evropi. Ibričić može prekinuti pripreme zbog Hajduka ali zbog reprezentacije ne može.O Begoviću je suvišno i pričati i o njegovom hoću-neću stavu.
Ne mora doci, njegov izbor, a da imamo normalan savez i normalnog trenera sa ovakvim ponasanjem on bi sebi zauvijek zatvorio vrata u reprezentaciji, ma koliko god da nam poslije trebao. Tacka.
A Dzeko ima kredita u reprezentaciji kojeg je zaradio da moze ovako 5 puta da ponovi. A Begovic bez ikakvog kredita ponavlja evo vec drugi put u 3 okupljanja. Tacka.
A Dzeko ima kredita u reprezentaciji kojeg je zaradio da moze ovako 5 puta da ponovi. A Begovic bez ikakvog kredita ponavlja evo vec drugi put u 3 okupljanja. Tacka.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da Rahimic nece doci. Evo copy & paste ko je sve dosaobosanac723 je napisao/la:Negdje sam citao da postoji mogucnost da ce stici Rahimic...ako grijesim jbg. Ovo sve u vezi igraca koji dolaze il ostaju me zbunilo...zna li neko konkretno ko je sve bio na avionu sto je sletio u Atlanti?calcio je napisao/la:Dzeku, Nadarevica, Pandzu i Rahimica takodje kazniti pa makar ih izgubili, budimo dosljedni.baggio je napisao/la:Dajte više ne baljezgajte. Ko hoće da igra on će doći bez obzira bio to Japan,Australija ili SAD. Ko neće on će naći ispriku makar se igralo i Slovačkoj ili bilo gdje u Evropi. Ibričić može prekinuti pripreme zbog Hajduka ali zbog reprezentacije ne može.O Begoviću je suvišno i pričati i o njegovom hoću-neću stavu.
U Atlanti su se pojavili: Kenan Hasagić, Emir Spahić, Muhamed Subašić, Ognjen Vranješ, Adnan Mravac, Mensur Mujdža, Zvjezdan Misimović, Miralem Pjanić, Sejad Salihović, Vedad Ibišević, Senad Lulić, Haris Medunjanin i Zlatan Muslimović. Danas se očekuje doazak Muhameda Bešića i Ibrahima Šehića.
-
jasko_juve
- Kontakt:
jaro moj,nema tu kredita,u sportu toga nema..il igras da te raja voli il ne igras..znaci Dzeko da ovo opet ponovi rekli bi: " ma ajd,to je Dzeko"..savez,trener i ostali ne mogu dopustit nikom da se ovako igra sa dresom..ne mogu..da nije Dzeko trazio da ga puste ne bi ni jedan..i onda da je tako bilo,da niko nije nista trazio i onda da je Begovic rekao necu doc,onda bi ga trebalo kaznit,a ovako kad moze jedan,moze jos jedan..itd..Analitico je napisao/la:Ne mora doci, njegov izbor, a da imamo normalan savez i normalnog trenera sa ovakvim ponasanjem on bi sebi zauvijek zatvorio vrata u reprezentaciji, ma koliko god da nam poslije trebao. Tacka.
Analitico je napisao/la:Ne mora doci, njegov izbor, a da imamo normalan savez i normalnog trenera sa ovakvim ponasanjem on bi sebi zauvijek zatvorio vrata u reprezentaciji, ma koliko god da nam poslije trebao. Tacka.
... mi bi igrali tekmu protiv Meksika ili neke druge evropske ajmo reci solidne ekipe u Evropi a ne u pm, onda se ne bi
zalili na Asmira ni na Ibricica ni na bilo koga i sve bi bilo OK!!!!
Mes Que Un Club
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Svi po Begovicu udaraju kao da jedini on nece doci. A vala velik spisak igraca koji nece doci.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Brazzzoo123, ebi46, ErosViverosViv, Goalgetter, head88, LeCoq, Maverick, Perotti, Sveti, tuzlanskinacin i 81 gost.