Ko zna koliko epizoda ima jedna sezonamiky_hz je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:51Mozda su završili epizode,al nisu filmElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ovčina na Ferhadiji haha,, eto potpisa 
-
- Kontakt:
Ima li istine za ovog Pantelica??
Pozdravljam produzenje ugovora Lazicu.Ovoj trojici hvala i dovidjenja,idemo dalje.Ima ovdje jos posla
Treba jedan napadac ubica.2 danas otisla,vjetovatno i Merso uskoro onda ostajemo samo na Catakovicu koji vise kod nas 10-ku igra
Pozdravljam produzenje ugovora Lazicu.Ovoj trojici hvala i dovidjenja,idemo dalje.Ima ovdje jos posla
Treba jedan napadac ubica.2 danas otisla,vjetovatno i Merso uskoro onda ostajemo samo na Catakovicu koji vise kod nas 10-ku igra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ima istine da smo zainteresovani za Djordja Pantelica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2022, 20:35Ima li istine za ovog Pantelica??
Nasao sam klip o njemu i vidi se za par sekundi da momak zna.
Je li moguce da ce i brandao doci?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, hoće da ide u Brazil
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bgm ovaj jedan novinar iz mostara napisa na fb da ce pored ovcine i brandao kod nas....e sad...ko ce mu ga znati
Nešto me strah da ce ostati jedan od trojice glavnih škartova (Hebibovic, Velkoski, Ahmetović), kontam možda procjene u klubu da je prevelik udarac na klupsku kasu svoj trojici dati otpremninu. Nadam se u svakom slučaju da ni jednog od njih necu vidjeti na slikama sa prve prozivke 12. juna.
Gdje je i šta radi Matthias Fanimo ? 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekao je da ide iz Veleža zato što hoće kući e sad ako smo uletili ili ako ga je Feđa nešto premuntao u međuvremenu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zna li se hoce li biti novi dresovi za sljedecu sezonu kad je vec krenulo sa novim trenerom i igracima
90!
Kako kad lik igra u Saudiji, uostalom vec 3 igraca su ti otisla, vjerovatno ce brojka biti veca sto se tice odlazaka tako da nije gomilanje.muhamedkonjic je napisao/la: ↑03 jun 2022, 21:54Bezveze gomilanje igraca. Bolje onda dovesti Zakarica
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mislio sam da je Zakaric slobodan, ako nije onda ni njega netreba dovoditi. Bolje dati sansu I.Ramicu i Mesicu iz akademije. Ako cemo dovoditi nekog stranca onda mora biti netko na nivou Avramovskog, Brandao nije taj nivo i sjedio bi na klupi i uzimao mjesto I.Ramicu i Mesicu bezveze. Avramovski, Suljic, I.Ramic i Mesic je dovoljno za krilne pozicije. U napadu Ahmetovic, Velkoski(Sigurno njih dvojica nece otici i odraditi ce jos jednu sezonu kao da gledam) i Bijelonja iz akademije.Aduka87 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:08Kako kad lik igra u Saudiji, uostalom vec 3 igraca su ti otisla, vjerovatno ce brojka biti veca sto se tice odlazaka tako da nije gomilanje.muhamedkonjic je napisao/la: ↑03 jun 2022, 21:54Bezveze gomilanje igraca. Bolje onda dovesti Zakarica
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 03 jun 2022, 22:33, ukupno mijenjano 7 puta.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Juče nam niko ne treba, večeras gomilamo igrače hahahahahahahaAduka87 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:08Kako kad lik igra u Saudiji, uostalom vec 3 igraca su ti otisla, vjerovatno ce brojka biti veca sto se tice odlazaka tako da nije gomilanje.muhamedkonjic je napisao/la: ↑03 jun 2022, 21:54Bezveze gomilanje igraca. Bolje onda dovesti Zakarica
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Nego spominjete lijevog beka, meni je Mujakic ono sto je odigrao na toj poziciji bio vise nego solidan. Ja bih ga ostavio tu, svakako je lakse naci centralnog. Lazic i Trako starteri, dovest jos zamjenu. Dupovac ako ostane, a nadam se da ce otici, moze bit ta zamjena.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ