FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Može li neko reći ovima u upravi da nabave malo više robe, stiže dijaspora, ne bih bilo loše neki promo uraditi u Ferhadiji ili SCCu
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nema nekih sredstava zato se i blokira rad fanshopa, radi se koliko može a i ovo što ima je trenutno maximum a kad realno sagledaš loše je, nema ozbiljnog šala,majice...Grbavica786 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:01Može li neko reći ovima u upravi da nabave malo više robe, stiže dijaspora, ne bih bilo loše neki promo uraditi u Ferhadiji ili SCCu
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Naprotiv, mislim da ima baš lijepe ponude u Shopu. Otiđite na lice mjesta, ima za svakoga po nešto.
Hvala ti na ovom videu, pokazuje mnogo sta.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brate šaljem rodjaka 10x evo od 10og Maja da mi kupi neke stvarčice i pošalje za Englesku, ali nema, samo kažu biće uskoro i to je to. Smiješno majke mi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:15Nema nekih sredstava zato se i blokira rad fanshopa, radi se koliko može a i ovo što ima je trenutno maximum a kad realno sagledaš loše je, nema ozbiljnog šala,majice...Grbavica786 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:01Može li neko reći ovima u upravi da nabave malo više robe, stiže dijaspora, ne bih bilo loše neki promo uraditi u Ferhadiji ili SCCu
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma ima finih stvari, sad ne znam šta tačno tražišGrbavica786 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 23:15Brate šaljem rodjaka 10x evo od 10og Maja da mi kupi neke stvarčice i pošalje za Englesku, ali nema, samo kažu biće uskoro i to je to. Smiješno majke mi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:15Nema nekih sredstava zato se i blokira rad fanshopa, radi se koliko može a i ovo što ima je trenutno maximum a kad realno sagledaš loše je, nema ozbiljnog šala,majice...Grbavica786 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 22:01Može li neko reći ovima u upravi da nabave malo više robe, stiže dijaspora, ne bih bilo loše neki promo uraditi u Ferhadiji ili SCCu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Uz sve probleme naš Fan Shopa je i dalje najbolji od svih klubova. Naravno da treba još ponude ali radi se na tome i uz Belmu koja je zlata vrijedna Shop će svakim danom biti samo boljo
Husika likes thisDobojskiManijak je napisao/la: ↑04 jun 2022, 11:11Uz sve probleme naš Fan Shopa je i dalje najbolji od svih klubova. Naravno da treba još ponude ali radi se na tome i uz Belmu koja je zlata vrijedna Shop će svakim danom biti samo boljo

Hoce li prestati smarati na zvanicnoj sa slikama navijaca i napokon objaviti nesto konkretno kao npr. ko je napustio klub?
Btw i zasto nece?
Btw i zasto nece?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne mogu da vjerujem da cu dozivjeti da Brko uzme nekog drugog iz nase lige a da to nije Zeljo
Mislim ne zamjeram mu nista ocigledno je sa Zeljom zavrsio za sva vremena ali je tuga -

Mislim ne zamjeram mu nista ocigledno je sa Zeljom zavrsio za sva vremena ali je tuga -
-
- Kontakt:
Žena na ranu privit.'Robust je napisao/la: ↑04 jun 2022, 12:28Husika likes thisDobojskiManijak je napisao/la: ↑04 jun 2022, 11:11Uz sve probleme naš Fan Shopa je i dalje najbolji od svih klubova. Naravno da treba još ponude ali radi se na tome i uz Belmu koja je zlata vrijedna Shop će svakim danom biti samo boljo![]()
![]()
![]()

Željezničar za život cijeli!
- dubioza144
- Kontakt:
Kad posle nekoliko godina Brko kaze vrijedjaju me sa tribina a danas sam bio cvjecka nikog nisam provociro, a cesto znam i pobijedit ovdje evo sad i ja malo provociram 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
tamo neki Zeljodubioza144 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 13:47Kad posle nekoliko godina Brko kaze vrijedjaju me sa tribina a danas sam bio cvjecka nikog nisam provociro, a cesto znam i pobijedit ovdje evo sad i ja malo provociram![]()

- dubioza144
- Kontakt:
Ako preuzme Velez jel mu prva domaca utakmica na papiru na Grbavici
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
U utorak počinje tradicionalni Kup prijateljstva na Zlatiboru. U grupi smo sa Vojvodinom i Osijekom, prve dvije ekipe na tabeli prolaze dalje. Prenos na Sport klubu.

Ma pusti suplje price ba. Ljudi kod nas seru ko foke. Ima majica,dresova,salova, ne znam šta treba još da bude. Nekad nema nekih brojeva ali šta fali. Poslo ja rodjaka sve mi kupijo...
U19 reprezentacija BiH maloprije pobjedila Bugarsku 0-2, oba gola dao Kočević