UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
bitno da nije banjalucki joshua kimmich u vidu vladana danilovica iz ultrajake druge portugalske na tribinama
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Malo mi je ipak lakse... 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
na njega sam i zaboravio hahababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:38bitno da nije banjalucki joshua kimmich u vidu vladana danilovica iz ultrajake druge portugalske na tribinama
yebu tuta, vico & gico, trpaju i ne vade:-)
Hurem je rekao da je pozivanje srbijanskog zatitraša veliki plus tako da ne vidim u čemu je problem.
-
- Kontakt:
Isto sam pomislio kad sam ga vidio na spiskuLakoste je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:16Nemanja je debil sto se uopste odozvao ovoj bugarskoj kuravi. Nije covjek zasluzio da ga ovaj ovako ponizavatutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 14:54Pristavlja ga Ivaylo Nemanji na sve moguće načine![]()
Aj bar se nece ozljedit igrajuc za ovaj cirkus od reprezentacije. Ipak dolaze bitnije utakmice u europi
Toliko pricao protiv Peteva i na kraju se odazvao i jos mu se izvinjava...Fkt budala lik
Ako ima imalo self respect odma po povratku u SA napustio bi okupljanje i zamolio da ga vise ne zovu.
P.S Bolji je i od Demirovica i od Prevljaka trenutno.Ova dvojica ne bi zabili 34 gola ni u nasoj ligi,to garantujem.
Ali eto,nasa logika ako igras vani igracina si.Nisi druze,ima u nasoj ligi za klasu bolji igraca od pojedini na spisku.Ali eto,dok ne odu vani ne valjaju.Cim potpisu ugovor preko granice odma preko noci postanu igraci hahaha
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jun 2022, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NAPRIJED FINSKA
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Jeste smijesni. Nije njima Petev rekao "hajmo vas 5 mrš na tribinu", nego je lijepo s njima popričao.
Iako bih lično volio Bilbiju i u prvih 11, sasvim je razumljiva odluka da ga ostavi na tribina i da se osloni na igrače koji su tu zadnjih godinu+ dana.
Dedica bih volio bar na klupi ali očito da je dao prednost Gazibegovicu koji je duže tu.
Igraju se 4 utakmice i bit će prilike za većinu. Bezveze se drami oko sitnica kao i uvijek.
Susic očekivano na tribinama s obzirom da nije ni za klub bio u rosteru zadnjih 5,6 ili koliko vec utakmica.
Duljevic i Barisic takodjer očekivano.
...
Eh jos da sačekamo prvih 11...meni je svejedno ko god da bude igrao u veznom od Pjanica, Prcica, Hadziahmetovica, Krunica, Besica.
...
Volio bih da krene s Danilovicem u inat nekima.
Iako bih lično volio Bilbiju i u prvih 11, sasvim je razumljiva odluka da ga ostavi na tribina i da se osloni na igrače koji su tu zadnjih godinu+ dana.
Dedica bih volio bar na klupi ali očito da je dao prednost Gazibegovicu koji je duže tu.
Igraju se 4 utakmice i bit će prilike za većinu. Bezveze se drami oko sitnica kao i uvijek.
Susic očekivano na tribinama s obzirom da nije ni za klub bio u rosteru zadnjih 5,6 ili koliko vec utakmica.
...
Eh jos da sačekamo prvih 11...meni je svejedno ko god da bude igrao u veznom od Pjanica, Prcica, Hadziahmetovica, Krunica, Besica.
...
Volio bih da krene s Danilovicem u inat nekima.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
jak igrac nema sta, sa 23. godine ne moze da bude redovan u superjakom Nacionalu koji je 7. u drugoj portugalskoj ligi gdje brazilci s ulice dodju i igrajuhurem je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:51Jeste smijesni. Nije njima Petev rekao "hajmo vas 5 mrš na tribinu", nego je lijepo s njima popričao.
...
...
Volio bih da krene s Danilovicem u inat nekima.![]()
sve je bratu huremu razumljivo:-)..
evo i koga god stavi u prvih 11, bice razumljivo:-)
evo i koga god stavi u prvih 11, bice razumljivo:-)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najjači

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kad je napisao da je eldar civic dobar igrac i da petev ima vremena da stigne halilhodza posto je ovaj sa 58. tek izborio prvo SP
Prognoza za utakmicu?
Da kažemo: Finska 1 - 0 $ " '-$ савеза ? &
Ljudi se ibrete otkud Bilbija na tribinama
Pa lik u Splitu i Gangwonu donosio vodu i cunjeve.

Pa lik u Splitu i Gangwonu donosio vodu i cunjeve.
Danas ocekujem pobjedu od minimalno 2 razlike 
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Civic vise nego dobra zamjena Kolasincu - svakako...niko nije bio ni do koljena Civicu ove 3,4 godine. To sto vi živite u nekom nerealnom svijetu pa biste voljeli Alabu umjesto Civica to je vas problem. Boljih bekova od Kolasinca i Civica ni na vidiku nije bilo godinama. Sada se nameću Dedic i Gazibegovic iako su obojica prirodno desni bekovi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 16:00kad je napisao da je eldar civic dobar igrac i da petev ima vremena da stigne halilhodza posto je ovaj sa 58. tek izborio prvo SPprestao sam ga shvatat ozbiljno
Sto se tice Peteva i Halilhodzica, rekao sam da je besmisleno porediti ih...ljudi iz različitih stoljeća maltene. Da li ce Petev dostići, prestici Vahida ili totalno podbaciti, to ne možemo znati.
Petev sada ima 46 godina...Kada je Vaha imao 46 godina bio je fakticki na početku trenerske karijere i imao prvi ozbiljniji posao - Lille.
ti mislis da ce petev imati posao poslije ovoga hehe
Bilbiji i Duljevicu i jeste mjesto na tribinama.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ne mislim ništa.
Do njega je, nakon ove 4 utakmice ili ce zasluženo ostati selektor ili ce zasluženo biti bivsi.
Znat ćemo za 10 dana. Naravno, postoji opcija da nezasluzeno ostane selektor a nadam se da do toga neće doći.
A sto se tice posla poslije reprezentacije, to me ni najmanje ne zanima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.