UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Naravno, sasvim je razumljivo da se osloni na igrace koji su tu zadnjih godinu + dana, koji su pokazali jedno veliko nista i koji su BiH doveli do toga da nisi vise siguran ni u pobjedu protiv Litvanije.hurem je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:51Jeste smijesni. Nije njima Petev rekao "hajmo vas 5 mrš na tribinu", nego je lijepo s njima popričao.
Iako bih lično volio Bilbiju i u prvih 11, sasvim je razumljiva odluka da ga ostavi na tribina i da se osloni na igrače koji su tu zadnjih godinu+ dana.
Dedica bih volio bar na klupi ali očito da je dao prednost Gazibegovicu koji je duže tu.
Igraju se 4 utakmice i bit će prilike za većinu. Bezveze se drami oko sitnica kao i uvijek.
Susic očekivano na tribinama s obzirom da nije ni za klub bio u rosteru zadnjih 5,6 ili koliko vec utakmica.
Duljevic i Barisic takodjer očekivano.
...
Eh jos da sačekamo prvih 11...meni je svejedno ko god da bude igrao u veznom od Pjanica, Prcica, Hadziahmetovica, Krunica, Besica.
...
Volio bih da krene s Danilovicem u inat nekima.![]()
Jesi ozbiljan?
Po prvi put: ne daj Boze
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 15:38bitno da nije banjalucki joshua kimmich u vidu vladana danilovica iz ultrajake druge portugalske na tribinama
Tuta Petrov
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To vjerovatno nesto u dogovoru s Vicom i Tutom. Dobro su to odradili s pozivanjem Kenana Kaparica.
Tuta Petrov
3 igraca iz
3 igraca iz
2 igraca iz
1 iz
I dodje onda neki padobranac ili ti ga znalac i kaze kako BiH nema barem solidnu repku/pocetni sastav, nemamo igrace, ovo ono za x rezultat. Sta ce Petev jadni nema materijal itd itd. Pokrite se.
Tako se pravi alibi za trenere
Tuta Petrov
Ma smijesno brate… da ne kazem neku drugu rijec.
Povedi nas Velide.
- ASD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, Alucard, Anpa, Beli98, Blackwargreymon, Bordo10, bordobijeli, celikmilan, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, denza, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., Fudo, General505, Gifron, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, harko35, isko1807, J1897, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, Kapetan, karajlo, Kaunas, Lynx, Maestro^^, Marokanci58, MikiPirs, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PingoFTW, PointBlank, Pushko92, Rauber33, rukometubih23, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, shminka, Shogun, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, zaostrog i 445 gostiju.