Jedino sto mi smeta je to da je kod tebe Arsenijevic stoper,a Gutic Lijevi bekspica je napisao/la:http://www.footballuser.com/64708/FK_Sarajevo
Moj sastav za velike domete, sigurno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedino sto mi smeta je to da je kod tebe Arsenijevic stoper,a Gutic Lijevi bekspica je napisao/la:http://www.footballuser.com/64708/FK_Sarajevo
Znam sta mi govoris al upravo sam htio napisati da mozda neki igrac nije na svom mjestu, ali uglvanom ovo je okvirno, i usput http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/ovdj ... -rad/51438 :ugeek: , sam hrabro momci, imate nasu podrsku!tarpi do bagro 2 je napisao/la:Jedino sto mi smeta je to da je kod tebe Arsenijevic stoper,a Gutic Lijevi bekspica je napisao/la:http://www.footballuser.com/64708/FK_Sarajevo
Iskreno vam zelim da budete drugi i odete u evropu,mi naravno prvi,a u finalu kupa mi i olimpic,nama kup a gracicu evropa,miky_hz je napisao/la:Dobro je sto niko nije stavio 11 istih,uglavnom citam i tamo na forumu i ovdje neznam dali ima 2 sastava u kojem je istih 11,ugl ovaj stavlja onoga umjesto onoga,onaj ovoga i to je prava stvar posebno u ovom ofanzivnom djelu se tesko odluciti koga staviti,dobro u svakom slucaju,po meni dosta dobra ekipa,i na klupi imas 4-5 kojih mogu bez problema igrati u prvih 11,konkurencija je zdrava stvar...Evropa je nasa bez problema
Dobar,los zao,ovo ono, on voli lovu a ne SARAJEVO a da sam ja trener grijao bi on meni klupu,toliko je dobar vjeruj!!!FGR je napisao/la:pehlic je desnjak!!!a Hamzagic je extra igrac za nas elige s toga neka ga,vjerov.je ko covjek los al igrac je dobar!!
Kakav amel nigdje veze...Jaha ovdje!!!Umjesto Dupovca COMOR!!!samosarajvo je napisao/la:Pa ne moze moj ti svi u prvu postavu. Budi sretan sto je K. Handzic u prvoj jos kapiten. Budi sretan sto su Trebinjac i Dupovac prve izmjene na ljevom beku i stoperu. Prvi dio su juniori stvarno dobivali sansu,skoro svi i tu se Mirzi nista ne moze zamjerit. Ja bi ove godine samo jos Amela u napad i to bi bilo to,u prvih 11 su 2 juniora a na klupi jos 3 ....pa ni Arsenal ih nema tolko ja mislimDenizmare je napisao/la:Neko rece novo Sarajevo,meni ovo lici na staru pricu koja se vrti zadnjih 15-ak godina,opet nema nasih mladih igraca,nikad mi necemo uvesti 4-5 u prvih 11 i dobiti igrace za buducnost ili ih bar solidno prodati,godina dvije sjedenja na klupi pa onda idu u bijeli svijet ili u Vratnik,a neko ce mozda upisati i fax.
Ali zato imamo povratnika koliko hoces i to odmah u prvih 11,jedino smo mi u FK Sarajevo ozbiljno shvatili Dejtonski sporazum i pricu o odrzivom povratku......![]()
Ovaj sastav nebi licio ni na sta
--------Hamzic
Bane---Torlak---Dupovac---Trebinjac
----------keno----------------
suljic-----pixi-----pehlic---
----amel ---- obuca------
jer je jednostavno PUNO da su u timu 4-5 juniora ( kenu handzica skoro pa vise i ne smatram juniorem) jer nam kolko mladosti i snage treba i iskustva. Znaci po meni bi bilo idealno 1 ili 2 u prvih 11 i jos 3-4 na klupu.
Prva keno i amel, klupa trebinjac,dupovac,nuhic
Vidi se da nam fali u danasnjoj utakmici strasni kapiten....Samo SARAJEVO!!!Mourinhokilledbarca je napisao/la:3:0 ----> KATASTROFA !!!
34BegAx je napisao/la:KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Sarajevo je bilo bolje u prvih 45 minuta, ali zbog slabih reakcija u odbrani gube u prijateljskom susretu od Winthertura sa 1:3.
Samo cu reci jednu stvar. ALEN AVDIC je moj IDOL!!
Nagradno pitanje: Koliko smo 100% sansi promasili u prvom poluvremenu?
Bogati postedi nas,al svijuti jaran ti je ok np al mani se suplje,ispadamo pored tebe svi coravi samo si ti pametan,ja tom Comoru nebi u Napredak dao...normalno da cemo primiti tri komada kad doticni igra stopera,pa taj je sad zadnju utakmicu protiv Saska imao kikseva ko da ga Rooney napada a ne neki tamo momci koji su se sa ulice sklupili...samo ga mjenjaju sa pozicije na poziciju a neznas na kojoj je gori,malo na bek tu ga preskacu kako stignu,pa haj nije za toga pa haj Comore na zadnjeg veznog odatle ga sve i jedan igrac izbacio,sad se jos malo fura na stoperu al nece ni tu dugo,predvidjam mu 13 i po minuta u iducih 15 utakmicapardon je napisao/la:Vjeruj brate bolje i Comor da igra nego Keno, Coma je bolji dva-puta...Ali sta se moze...? Ovo kazem jer pratio sam treninge na KOSEVU Comor je sigurno najspremniji igrac.....
igrac sa kojim pregovavaramo vec dva-tri dana vjerovatno ce nam biti pojacanje,e sad koliko je to vjerovatno nezzP.S. evo usao nakav Turcin Okan Yilmaz?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, benko21, Burberry46, Dave, hase73, muhamedhulk, Rajvosa4ever, rimljanin90, Seipronto, skoJaa, svabonja, TETRAPAK i 99 gostiju.