Ma dati ce i Jovic jedno 20 komada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:11Thibaut je 4 godine u madridu,u tom periodu ste osvojili 2 la lige i 1 LP
Najuspjesnija vam je zadnja sezona,zato sto se prvi put od odlaska ronalda imali 2 klase u napadu Vini Benzema
Ako benzema propadne zbog godina,ostajete na Viniju sto znaci da necete moci osvojiti ni superkup spanije![]()
Jbg tako da je to kad nemas para da dovedes napadaca
Ako imate para,zasto niste doveli halanda mbapea vlahovica ili zasto ne dovedete darwina
Kao imaju para a nece da troseemir18 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:15HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:11Thibaut je 4 godine u madridu,u tom periodu ste osvojili 2 la lige i 1 LP
Najuspjesnija vam je zadnja sezona,zato sto se prvi put od odlaska ronalda imali 2 klase u napadu Vini Benzema
Ako benzema propadne zbog godina,ostajete na Viniju sto znaci da necete moci osvojiti ni superkup spanije![]()
Jbg tako da je to kad nemas para da dovedes napadaca
Ma ja nema se![]()
Posalji ih rejalu,mozda mognete onda kupiti darwina
Napisao sam da madrid nema para da dovede novog napadaca,istina to je trolanjef0rest1946 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:24Gori ste vi sto odgovarate ovome..
Pa covjek u inat trola, zeljan paznje.
Samo pogledati koliko je Real zaradio od prodaje igraca..Epidaurus je napisao/la: ↑04 jun 2022, 20:29Real koji je nudio Mbappeu najvecu platu u historiji kluba i 130 miliona samo za potpis i koji sad nakon odluke Mbappea da ostane u PSG dovodi Tchouamenija za 80m plus bonusi nema para. Dobro stvarno je potreban bar minimum inteligencije za trolanje, ovako samo ispadas retard.
Hvala Bogu ne treba mi nicija sadaka