Premijer liga BiH - aktuelno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne vjerujem da će se Amar dobro provesti u Veležu, ali barem će biti dobar show.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- svrakino1921
- Kontakt:

Sjećaš li se petog šestog? Sretan Zubandan!
Na današnji dan prije 24 godine odigrano je finale play-offa za prvaka BiH između Željezničara i Sarajeva, a Plavi su slavili golom Hadisa Zubanovića u 90. minuti susreta.
FK Željezničar: Gušo, Hurić, Burek (Pehlivanović), Kunić, Biščević, Mulaosmanović (Buljubašić), Fatić, S. Žerić (Šopović), Gredić, Vazda, Zubanović.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa nece ni Velez sa AmaromDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:54Ne vjerujem da će se Amar dobro provesti u Veležu, ali barem će biti dobar show.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ko nije evo prilike da pogleda…
Uskoro Tarik Isic novi igrac Sarajeva.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Toni Karačić vise nije trener Posušja, kao moguća njegova sljedeca destinacija spominje se Bahrein
- Shategabri
- Kontakt:
Jeste imali nafake na toj utakmici malo je rećisvrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:57
Sjećaš li se petog šestog? Sretan Zubandan!
Na današnji dan prije 24 godine odigrano je finale play-offa za prvaka BiH između Željezničara i Sarajeva, a Plavi su slavili golom Hadisa Zubanovića u 90. minuti susreta.
FK Željezničar: Gušo, Hurić, Burek (Pehlivanović), Kunić, Biščević, Mulaosmanović (Buljubašić), Fatić, S. Žerić (Šopović), Gredić, Vazda, Zubanović.

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- svrakino1921
- Kontakt:
Njega cuvamo samo za Pitare a do tada samo neka odmara.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Stvarno da nema kona trebalo bi ih izmisliti. Cuj zubandan, pa ratnu patriotsku pjesmu prisvojilu kao himnu. Kakva bolest
Sve evo nek je povrjedjen,ali kako mislis nemoze proci ljekarske preglede NIGDJE ako je sezona jucer zavrsila koliko je to obilazio klubova pa je "pado" na ljekarskom?Espiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??
Malo nelogicno to sto kazes jel povrjedjeni igrac prolaze ljekarske pa se povreda zalijeci kroz neko vrijeme,samo ovi koji imaju problema sa srcem znaju izvisiti na ljekarskom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja sam ga vidio neki dan na bulevaru i ne izgleda bas najbolje, ne moze se cvrsto oslanjati na nogu, sepa i dalje ali cisto sumnjam da ne moze proci ljekarski jer je u pitanju standardna povredaEspiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
...place Alen Avdic, fudbaler sarajeva... 

Suljic ga skrsio zadnje kolo, namjerno da mu spusti cijenu.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ne kažem ništa loše, informacija koja je došla od jednog terapeuta sa kojim je radio,kaže da su ligamenti i da u ovom trenutku ne bi mogao proći ljekarski.miky_hz je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:35Sve evo nek je povrjedjen,ali kako mislis nemoze proci ljekarske preglede NIGDJE ako je sezona jucer zavrsila koliko je to obilazio klubova pa je "pado" na ljekarskom?Espiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??
Malo nelogicno to sto kazes jel povrjedjeni igrac prolaze ljekarske pa se povreda zalijeci kroz neko vrijeme,samo ovi koji imaju problema sa srcem znaju izvisiti na ljekarskom.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
I ja imam iste info, izgubljen za pocetak sezone sigurno. Tek od 5-6 kola bi mogao igrati..Espiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:47Ne kažem ništa loše, informacija koja je došla od jednog terapeuta sa kojim je radio,kaže da su ligamenti i da u ovom trenutku ne bi mogao proći ljekarski.miky_hz je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:35Sve evo nek je povrjedjen,ali kako mislis nemoze proci ljekarske preglede NIGDJE ako je sezona jucer zavrsila koliko je to obilazio klubova pa je "pado" na ljekarskom?Espiritosanto je napisao/la: ↑05 jun 2022, 12:19Je li istina da je Ovčina povrijeđen,ono u zadnjoj utakmici kad ga je Suljić pokupio i ne može ljekarski proći nigdje??
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Znaci da ga otpisu pitari za ove evropske 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove