sta bi ono na Kupresu zemljaciSimpatizer je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:53Samo neka kmece.![]()
Jos ako uspijemo dovesti neke igrace sa liste bice forumskih suicida.![]()
yeba vas naš komsiluk
sta bi ono na Kupresu zemljaciSimpatizer je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:53Samo neka kmece.![]()
i vi nakon sedmice nasli put na forum haj fino nisam znao da od kupresa niste imali neta domaSimpatizer je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:53Samo neka kmece.![]()
Cetalju, nemamo sta pjenit dok je Vice. Garantujem da nema u proslih 40 godina tima kojem se vise namjestalo od Bojca i to ne samo na njihovim tekmama kad igraju vec i na tekmama konkurenta,al dobro kad ode Vico moracete sami da istupite jer ce vas karat ko stigne. Kako kmecite na Kupresu sta je ono onako? Nego o Oborcima ste romane pisali i bili aktivni,kako se Kupres desio pojela maca jezik,mada standardna vasa prica. Evo ima baklji povoljno kod komsije,dresiva,majci svega bas pa se javi na pm da ti sredim popust. Cim ste stali duboko ste pali
Dobar je lala trenermiky_hz je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:51Borac mu 15 posao u 12 godina trenerske karijereDaidza8 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:48Dosta je on klubova promijeniomiky_hz je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:41
A iskreno cudilo bi me da ih je Vinko preuzeo,netrebaju mu neke mrlje u karijeri da ga sutra neko proziva.Ovaj je svakako navikao na skandale, a i imat ce robu iz prve ruke.
Steta sto je liga u ovakvom stanju kakvom jeste,sa svim ovim trenerima u nekim normalnim uslovima to bi bilo za jedva cekati jel se svi trude nesto da dovedu da se pojacaju,ali mislim da to nece fer borba biti na žalost svih nas.
a tek mu 44g![]()
![]()
Gdje nam je Vico ove sezone bio?
Suspenzija u najavi
U Borcu da mu se ne petlja? Pa ovo će biti najkraća saga u historiji... Ovi što mule nisu se dugo zadržali, a ne on...Avanti1926 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:03Nemojte molim vas priču potezati o Kupresu jer će administratori i ovu zaključati. Kupres je rezultat vrhunske organizacije Manijaka i prava navijačka (ljudska) pobjeda.
Elem, konačno da se ozvaniči Lalatović, svi su ga priželjkivali. Sad ide druga strana kolača, hoće li mu se iko petljati u posao![]()
Srećno Lalatoviću!
Ovako sto se vidi , lik bi mogao češće bjezat po terenu i dobit bocu koju u glavu . Sam se sa sobom svadja , psihički nestabilan . Nek mu je sretno , treniraj ako ovakav budeš često ćeš morat bjezat
Skoro na svakoj tekmi inace nebi evrope vidjeli. Eto u kupu i odlucujucoj tekmi za juniore dva penala vam svire a nije ni jedan bio,pa yo je odron da juniorima namjestas,al vratice vam se sve sa kamatama,izivljavace se nad Bojcem svi samo dok ode ovaj ker
Tepam vam kao sto ti radis,uostalom nisam u Sarajevu. Moze mi se da vam tepam jbga nije BL forum il Krstarica. Nismo ni vlasi mi se operemo cistom vodom tako da Miljacka otpadaSimpatizer je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:09Zagore, osvjezi se malo u Miljacki. Sunce ti j.bem, cetnici te prate 24 sata.![]()
A onoj dvojici forumskih huligana, koji su me citirali, samo da porucim da me ne zanimaju imbecili kojima je smisao zivota da se mlate po vukijebinama.
I Lalat nigdje nije dozvoljavao da mu guraju nos u posao. Ovi nasi to znaju vrlo dobro. A znaju to i ostali cim se gace tresu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.