Nece on odmarati ni jednu tekmu dok je Vice
Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A dijasporac, sad je jasno. Uzivaj u ostatku vikenda.zagor1987 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:13Tepam vam kao sto ti radis,uostalom nisam u Sarajevu. Moze mi se da vam tepam jbga nije BL forum il Krstarica. Nismo ni vlasi mi se operemo cistom vodom tako da Miljacka otpadaSimpatizer je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:09Zagore, osvjezi se malo u Miljacki. Sunce ti j.bem, cetnici te prate 24 sata.![]()
A onoj dvojici forumskih huligana, koji su me citirali, samo da porucim da me ne zanimaju imbecili kojima je smisao zivota da se mlate po vukijebinama.
I Lalat nigdje nije dozvoljavao da mu guraju nos u posao. Ovi nasi to znaju vrlo dobro. A znaju to i ostali cim se gace tresu.![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još da Husref i Baka preuzmu nekoga i to je to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ok sve, al uvijek treba prvo pogledati u svoje dvorište pa ići dalje s izgovorima i ostalim. Druga stvar, imaće Borac ozbiljnu ekipu, ne bi se ovaj drugačije prihvatio posla.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Lalatović je dobio nogu iz Crvene Zvezde jer nije želio gurat menadžerske igrače,sto znaci bice zanimljivo...*p!p!t@* je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:05U Borcu da mu se ne petlja? Pa ovo će biti najkraća saga u historiji... Ovi što mule nisu se dugo zadržali, a ne on...Avanti1926 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:03Nemojte molim vas priču potezati o Kupresu jer će administratori i ovu zaključati. Kupres je rezultat vrhunske organizacije Manijaka i prava navijačka (ljudska) pobjeda.
Elem, konačno da se ozvaniči Lalatović, svi su ga priželjkivali. Sad ide druga strana kolača, hoće li mu se iko petljati u posao![]()
Srećno Lalatoviću!![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ziva istinaGrci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
Fudbaleri AEK-a su se na momente pogubili
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
Grcka Gazzetta
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ko ce mu dati karton,Kazlagic,Mujic,Gigovic,Grbic...Jasta ce ko i Borcu sto daju pa imaju 3 faula po utakmici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Tristan
- Kontakt:
Ti znas da u toj utakmici za juniorsku titulu nije bio penal, a nisi ni vidio snimak.zagor1987 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:08Skoro na svakoj tekmi inace nebi evrope vidjeli. Eto u kupu i odlucujucoj tekmi za juniore dva penala vam svire a nije ni jedan bio,pa yo je odron da juniorima namjestas,al vratice vam se sve sa kamatama,izivljavace se nad Bojcem svi samo dok ode ovaj ker
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Nekad bilo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Baka u Posušje i Husref u Slobodu i show može da počne.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sad sam te zagotivio sad smo rajaaa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:25Sad sam te zagotivio sad smo rajaaaDa ste doveli Kodru opet bi te dodao u gnjavatore
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Avanti1926
- Kontakt:
Jel zvanično za Osima i Velež?
Jedva čekam onaj zajednički press Mulalić - Lalatović. Znači јebo utakmicu, to se čeka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Tristan je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:22Ti znas da u toj utakmici za juniorsku titulu nije bio penal, a nisi ni vidio snimak.zagor1987 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:08Skoro na svakoj tekmi inace nebi evrope vidjeli. Eto u kupu i odlucujucoj tekmi za juniore dva penala vam svire a nije ni jedan bio,pa yo je odron da juniorima namjestas,al vratice vam se sve sa kamatama,izivljavace se nad Bojcem svi samo dok ode ovaj ker
Joj Tristane Bog te vidio, nema koga niste povalili ove sezone, jest taman bi ti sa Milojevicem i Bosnjakom vidio Evropu, pa vasi su pisali postove stid me koliko je postalo ofirno

Ti si naša ljubav jedina!
Ma ljudi igraju svemirski fudbal bez faula sto govori i broj kartona. Prije je pravdao lakrdije da je i prije bilo ovako samo drugi ljudi,evo ja mu tvrdim da nikad vece kradje,lopovluci i namjestanja nisu vidjena i to bas ofirna bez da se malo sakrijefudbalfudbal je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:48Tristan je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:22Ti znas da u toj utakmici za juniorsku titulu nije bio penal, a nisi ni vidio snimak.zagor1987 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:08
Skoro na svakoj tekmi inace nebi evrope vidjeli. Eto u kupu i odlucujucoj tekmi za juniore dva penala vam svire a nije ni jedan bio,pa yo je odron da juniorima namjestas,al vratice vam se sve sa kamatama,izivljavace se nad Bojcem svi samo dok ode ovaj ker
Joj Tristane Bog te vidio, nema koga niste povalili ove sezone, jest taman bi ti sa Milojevicem i Bosnjakom vidio Evropu, pa vasi su pisali postove stid me koliko je postalo ofirno![]()
Poceo je vec sa nacionalizmom je.bo ga otac drogirani.Sigurno je da je veliki izazov raditi u velikom klubu kao što je Borac iz Banjaluke. To je Republika Srpska, naš narod i znam da je klub sa velikom tradicijom kojeg ljudi obožavaju. To je uređena zemlja i Borac želi da vrati titulu u Republiku Srpsku, što je meni bitno'', kazao je Lalatović.
Nece brt, da je trener neke druge ekipe mozda bi odmarao..
Zadnja izmjena: Zeljo21, dana/u 05 jun 2022, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Da li će Amar i Lutvu povest;sve ce vinograde s.****...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, MostarReds22, ristagrad i 13 gostiju.