Kako on moze ucesniku SPa biti od pomoci a neki ovdje govorili da ne moze nama pomoci. Rezerva Bochuma, cvajtas itd.
To mora da mi idemo isto na SP.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Kako on moze ucesniku SPa biti od pomoci a neki ovdje govorili da ne moze nama pomoci. Rezerva Bochuma, cvajtas itd.
Glavni stručnjak forumaEvo recimo taj Erhan Masovic kojeg si zadnjeg spomenuo - ne postoji ni pola argumenta zašto bi trebao dobiti poziv ispred Kovačevića niti da je bolji stoper...
@hurem?
Sta drugi znaju. Bolje slusati pojedine forumase koji pisu „cvajtas“, „slab za nas“ itd za Masovica.
Mi smo sami sebi najveci dušman. Erhan Masovic Bošnjak iz Sandzaka ode za Srbiju jer su naši ljudi ne sposobni da ga kontaktiraju. Vladan Kovacevic je najboli golman bio naše lige i sad u Poljskoj. Da nije Sarajevo bilo igro bi i dalje za Zeljeznicar Banja Luka i sad hoce da brani za Srbiju. Mi nemozemo ni jednog igraca iz Bosne i Hercegovine ostavit da igra za nas pa kamo ubijedit nekog.
Da, pogledaj kada sam to pisao i shvatit ćeš da nije postojalo ni pola argumenta da ga se tada pozove.
Ja sam samo pitao jel post od @hurem, nista vise. Mislim da je @Wanda pricao da Masovic ima bh pasos.hurem je napisao/la: ↑05 jun 2022, 21:45Da, pogledaj kada sam to pisao i shvatit ćeš da nije postojalo ni pola argumenta da ga se tada pozove.
Inače su neki momci ovdje poznati po površnom rezonovanju.
Vi biste svako okupljanje zvali po 3,4 igraca da ih kaparisete. Ne ide to tako...a dr.stvar su "pasosi".
Isto kao sto ne postoji sada ni pola argumenta da se pozove Cuic iako neki insistiraju na tome.
Za Erhana nema nikakvih propusta...za Vladana ima jer je jesenas morao dobiti poziv ispred Pirica.
Ovo ti je Bugarska repka danas:Maestro je napisao/la: ↑05 jun 2022, 21:54Ja sam samo pitao jel post od @hurem, nista vise. Mislim da je @Wanda pricao da Masovic ima bh pasos.hurem je napisao/la: ↑05 jun 2022, 21:45Da, pogledaj kada sam to pisao i shvatit ćeš da nije postojalo ni pola argumenta da ga se tada pozove.
Inače su neki momci ovdje poznati po površnom rezonovanju.
Vi biste svako okupljanje zvali po 3,4 igraca da ih kaparisete. Ne ide to tako...a dr.stvar su "pasosi".
Isto kao sto ne postoji sada ni pola argumenta da se pozove Cuic iako neki insistiraju na tome.
Za Erhana nema nikakvih propusta...za Vladana ima jer je jesenas morao dobiti poziv ispred Pirica.
Po mom ima propusta u vezi Masovica. Jer mi nismo reprezentacija koja moze sebi dopustiti da igrac iz lige petice ne bude na spisku. Jer smo vidjeli sta je bilo kad su prve suspenzije bile u vezi kartona. Morao si gurati Civica na stopera i Kovacevica. Tako da je za sirinu itekako bio potreban Masovic.
Za V. Kovacevica je propust Tutin sto ga nije zvao. A imao je fore godinu dana.
Kako god greska Tute u vezi Kovacevica i greska Misketa/Tute u vezi Masovica. Ovo je Miske mogao rijesiti lakoh jer je to njegov teren u Bochumu.

Pogotovo glupim ljudima kao sto su @NazorUso i kljusina @MoodyHank.Wanderson je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:03Jedini koji povrsno rezonuje si ti neznalico, dokle ces se brukat i pisati gluposti?
Pa covjek cim je clan Bundesligasa i dobija sansu za igru, kvalitetniji je od propalica Sanicanina i Kovacevica i kao takav mora dobiti priliku u smijesnoj bh. selekciji.
Kad na to dodas da je mlad i perspektivan, onda ti je pod moranje da takvog igraca dovedes u svoj tim.
Cuic i Kahvic su specificni, oni ako pokazu imalo potencijala u seniorskom fudbalu dobit ce poziv Hrvatske i Srbije, zato se trebaju kaparisati prije toga, ali to ne ide u glavu glupim ljudima.
A zašto bi iko živ na ovom forumu, ali iko živ, Wandersona uzimao zaozbiljno? Pa bolan, vi koji se slažete sa njim ste zapravo najglasniji protivnici mešetarenja u reprezentaciji, evo prvi ti Harise. Ako nisi svjestan, ovaj čovjek promoviše Pirića već godinama, znači tu se sva njegova priča o ozbiljnosti i o dobrim namjerama završava.Wanderson je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:03Jedini koji povrsno rezonuje si ti neznalico, dokle ces se brukat i pisati gluposti?
Pa covjek cim je clan Bundesligasa i dobija sansu za igru, kvalitetniji je od propalica Sanicanina i Kovacevica i kao takav mora dobiti priliku u smijesnoj bh. selekciji.
Kad na to dodas da je mlad i perspektivan, onda ti je pod moranje da takvog igraca dovedes u svoj tim.
Cuic i Kahvic su specificni, oni ako pokazu imalo potencijala u seniorskom fudbalu dobit ce poziv Hrvatske i Srbije, zato se trebaju kaparisati prije toga, ali to ne ide u glavu glupim ljudima.
Ti si mi najveci rival za kantu godine uz JustinaHarise je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:05Pogotovo glupim ljudima kao sto su @NazorUso i kljusina @MoodyHank. Sve dok ti Srbe i Hrvate iz BiH napravi dobru karieru ode vani. Hajmo rec ako Andrej Djokanovic prekuca ovu ligu i ako ide u dobar klub. Nece ni ostati u našu reprezentaciju. Mada da ne vjerujem da ce on uopste daleko stic to je bilo prime. Mi cemo biti B reprezentacija za ostale susijede.Wanderson je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:03Jedini koji povrsno rezonuje si ti neznalico, dokle ces se brukat i pisati gluposti?
Ja sam ga upocetka hvalio kada je bio jedno vrijeme broj 1 u Mariboru. Od tada nisam ga više hvalio pogotovo u trenutkom kada je bio jednu godinu rezerva u Mariboru, a njega se dalje pozivalo. Vladan Kovacevic je upocetka znao nemoguce greške napraviti u Sarajevo, a to vi Pitare dobro znate. Ako jedan Piric ode za Sarajevo igrati vi ce te ga opet dignit u nebesa kao sto ste Tatara, Pidra, Sesar Djokanovica digli u nebesa. Nakon dvje sezonu je posto Kovacevic daleko najboli golman u našoj ligi u poslje Poljskoj i sta je rezultat na kraju? Njegov menadzer kaze da je "Prirodni" Srbin i da bi bila nagrada da dobi poziv od Srbije. Boli meni k.urac za Pirica nek brani gdje hoce. Nisam niti za njegov poziv niti ga treba više pozivati.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:08A zašto bi iko živ na ovom forumu, ali iko živ, Wandersona uzimao zaozbiljno? Pa bolan, vi koji se slažete sa njim ste zapravo najglasniji protivnici mešetarenja u reprezentaciji, evo prvi ti Harise. Ako nisi svjestan, ovaj čovjek promoviše Pirića već godinama, znači tu se sva njegova priča o ozbiljnosti i o dobrim namjerama završava.Wanderson je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:03Jedini koji povrsno rezonuje si ti neznalico, dokle ces se brukat i pisati gluposti?
Pa više dobrog žele reprezentaciji i NazorUso i MoodyHank i hurem kojeg svi prozivate.
Jer je i nema ...
Nece on jos dugo nastupati za 4C.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:37Cuj Erhan Mašović, pa ovi ljudi nemaju ni stida ni obraza.
Ma hajde to, nego lik klepa kraj s krajem da igra u piš.anom Bochumu a ovdje se cmizdri i ljude pravi blesavim kako se radi o mega giga propustu, na poziciji gdje smo već osigurani.TheChief je napisao/la: ↑06 jun 2022, 01:12Nece on jos dugo nastupati za 4C.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:37Cuj Erhan Mašović, pa ovi ljudi nemaju ni stida ni obraza.
Nas Savez je kriv sto ne igra za nas.![]()
Trenutno korisnika/ca: General505 i 15 gostiju.