FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma ako ne bude kakvih ozbiljnijih para, a sve su prilike da nece biti, onda je sva rasprava o trenerima suvisna.. Da nam Klop dodje nema selameta..
Pročepit će negdje.
- dubioza144
- Kontakt:
Sad ce nam Zuban sredit Ajdina Hasica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ne treba ništa mijenjati iz jednostavnog razloga,koga god dovedeš neće ništa napraviti. Prošlost je pokazala da mijenjanja ništa ne donose koliko god mi navijači htjeli stalno promjene,i jer se osluškivala šta narod misli zato Misimovic nije uspio ništa. Pored greške da oko sebe nije imao ljude koji su vezani za sport.
Ista situacija je trenutno,gdje ti klub vode anonimusi, ljudi bez iskustva u sportu.
Kontinuitet kakav god da je bolji je od stalnog mijenja trenera a već se zna da ne mogu ništa promijeniti.
Nadam se da će biti pametniji pa ostaviti Fatai jer je fizički spreman nešto što nemaš u ekipi. Imaš nešto novo koje se može iskoristiti na najbolji način. Imaš Hodzica koji bi mogao biti odličan u sredini. Imaš nekih opcija ako bude pametan može napraviti finu ekipu opet.
Ista situacija je trenutno,gdje ti klub vode anonimusi, ljudi bez iskustva u sportu.
Kontinuitet kakav god da je bolji je od stalnog mijenja trenera a već se zna da ne mogu ništa promijeniti.
Nadam se da će biti pametniji pa ostaviti Fatai jer je fizički spreman nešto što nemaš u ekipi. Imaš nešto novo koje se može iskoristiti na najbolji način. Imaš Hodzica koji bi mogao biti odličan u sredini. Imaš nekih opcija ako bude pametan može napraviti finu ekipu opet.
Evo kontranapada,
evo velike prilike,
100%tna Sansa...
i 1:0 vodi Zeljeznicar.
Zeljo vodi 1:0.
Eksplodirao je sada Olimpijski Stadion Koševo.
Tako je to u fudbalu, tako je to u derbijima Sarajevo - Zeljeznicar.
Evo pogledajte, Zubanovic je strijelac.
Nadmudrio je Mirsada Dedića, Zubanovic je strijelac.
Igraci Sarajeva ne mogu da vjeruju, ostali su svi na zemlji.
Pobjegao je ovdje Beganovicu, Dedic napustio go, Zeljo pred titulom sampiona BiH.
90' je isteklo, place Alen Avdic fudbaler Sarajeva, ali to je fudbal, to je zivot.
evo velike prilike,
100%tna Sansa...
Pobjegao je ovdje Beganovicu, Dedic napustio go, Zeljo pred titulom sampiona BiH.
90' je isteklo, place Alen Avdic fudbaler Sarajeva, ali to je fudbal, to je zivot.
-
- Kontakt:
I dan danas napamet znam svaku rijec.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2022, 21:24Evo kontranapada,
evo velike prilike,
100%tna Sansa...
Nedavno moj kum inace pitar,prica liku jednom,kakav je ovo bio bolesnik,snimi svaki derbi i po 100 puta gleda.
Sad mi iz ove perspektive to djeluje stvarno ludo,ali tad nije bilo you tuba,i isjecaka,nego motaj i trazi.
Posto imamo 5 ekipa kojima se mozemo samo kurca napusiti (Velez,Svinjski,Bojac,City I kitari) treba se ove sezone maksimalno okrenuti nekim slavljima,godisnjicama... pa ako treba poceti I izmisljati
3 godine od besplatnih priprema u Livnu, eto ako ima neko neki prijedlog

-
- Kontakt:
Cica je davno naimenovan za sefa juniora,preuzeo je ekipu,vodio utakmice i uporedo radio sekekciju za novu sezonu U19,pored toga radio je i sa prvim timom do kraja sezone,da ne bi ostao prazan vakum u stozeru Edisa Mulalica.
Omer Joldic i Admir Dervisi su pod budnom palicom trenera Senada Zerica uigravali ekipu za Zlatibor i vjerovatno ce taj trojac ciniti stozer na turniru,imat ce mo priliku vidjeti tu ekipu u direktnim prenosima.
Ako je tacno to da Omer ide u Velez i ovo ovdje sve padne na naseg sefa a poznavajuci ga,on ce zavrnuti rukave na svoj nacin,ko hoce,hoce ko nece ne mora,mislim da je ovoj ekipi mrka kapa,kakav god igracki kadar bude,do svijetskog prvenstva,sigurno je fizicki pa i mentalno pad sistema,jedino nas moze spasiti da neko pametan se zahvali aktuelnom sefu.
Omer Joldic i Admir Dervisi su pod budnom palicom trenera Senada Zerica uigravali ekipu za Zlatibor i vjerovatno ce taj trojac ciniti stozer na turniru,imat ce mo priliku vidjeti tu ekipu u direktnim prenosima.
Ako je tacno to da Omer ide u Velez i ovo ovdje sve padne na naseg sefa a poznavajuci ga,on ce zavrnuti rukave na svoj nacin,ko hoce,hoce ko nece ne mora,mislim da je ovoj ekipi mrka kapa,kakav god igracki kadar bude,do svijetskog prvenstva,sigurno je fizicki pa i mentalno pad sistema,jedino nas moze spasiti da neko pametan se zahvali aktuelnom sefu.
Kakvo je tvoje misljenje o Joldicu?OdbrambeniOP je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:46Cica je davno naimenovan za sefa juniora,preuzeo je ekipu,vodio utakmice i uporedo radio sekekciju za novu sezonu U19,pored toga radio je i sa prvim timom do kraja sezone,da ne bi ostao prazan vakum u stozeru Edisa Mulalica.
A koga dovesti umjesto Edisa, šta je rješenje? Je li Ivković za vas bolji stručnjak od Mulalića?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Omer je prvo dugo u OP ,ko je pratio njegov rad vidio je uspone i padove kod njega kao osobe i uvijek se to reflektovalo direktno na ekipu,kad se sve sabere njehgov rad je dobar i temeljit ono sto se u narodu kaze "nije mu mrsko",ja ne mogu ocjenjivat strucnost,nije moj domet,ovo pisem kroz utisak vizuelnog dojma,bez bilo kakve podrobnije analize od 1 do 10, ja licno mu zamjeram sto je uvijek imao nekakve projekte pojedinih omladinaca i gurao ih po svaku cijenu,svjez primjer je Dzenan Osmanovic kojeg Omer gura u prvi plan od kako je momak dosao u Zelju pa sve do protekle sezone,to je iz pocetka bilo i opravdano jer Dzeno je tad i obecavao ali ovo zadnje bas nije imalo smisla,pogotovo u ovoj finansijskoj situaciji,Dzeno se namece vec duzi period i nije se uspio nametnuti cak ni na federalnom nivou,drugi projekat je Music,tu je Omer otvorio sva vrata,sklonio kompletnu konkurenciju blizu i dalju mislim da su duzi period zapostavljeni svi bekovi,opet moram naglasiti da pisem sve bez strucne ocjene koja bi se ovdje morala uobziriti i ovdje ce vrijeme pokazati da li je bas sve trebalo uraditi ovako,ima tu jos sitnica ali svejedno ja bih Omeru dao pozitivnu ocjenu iz jednog prostog razloga sto je u nasem OP vec duzi period bilo tesko raditi sa razlicitih aspekata tog posla.Tristan10 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 00:06Kakvo je tvoje misljenje o Joldicu?OdbrambeniOP je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:46Cica je davno naimenovan za sefa juniora,preuzeo je ekipu,vodio utakmice i uporedo radio sekekciju za novu sezonu U19,pored toga radio je i sa prvim timom do kraja sezone,da ne bi ostao prazan vakum u stozeru Edisa Mulalica.
-
- Kontakt:
A ne razumijem kakve su dileme ko ce biti trener Malicu, Hajdarevicu,Gasalu, Zecu i ostalima. Imamo tri i po igraca od toga dva penzionera a biramo trenera. Ne znamo sta cemo za pripreme kolko cemo imat igraca na kraju mjeseca i sad je bitno koji ce trener tu biti. Pa daj Mulalicu 7,8 dobrih igraca bice i on dobar nece ga niko ni spomenuti.
Ja ne mogu shvatit da "nasi navijaci" tjeraju Mulalica koji je vojnik kluba a pri toms prizeljkuju Karacica te od njeg prave Guardiolu. Fakat van svake pameti. Nikad mi kao Bosnjaci necemo doci pameti da vise cijenimo svoje nego tudje.
-
- Kontakt:
Ma nije bitno vise to vojnik kluba nije vojnik kluba, dosta su nas kostali nasi vojnici, radi onaj ko je bolji i ko te moze unaprijediti na neki nacin, ali nije posteno prema Edisu suditi mu nakon ovo pola sezone i ove agonije u klubu u svakom segmentu, budimo reqlni da je iko drugi htio ne bi oni njega ni zvali i sad mu zbog toga suditi a sve zbog mozda par bodova na kraju ne ide brate.
Marenci je na razgovoru za OP bio, rijesio licencu navodno
Ja sam zaista skeptican prema mulalicu i njegovom znanju...al s obzirom na situaciju i ako ces ga mjenjat cisto da bi zamijenio..onda nemoj svijut neka covjeka, ispast necemo a tesko ko bi mogao vise od sredine tabele
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ode Bender, dzaba ga hvalili na zvanicnoj.Iako su na Grbavici željeli zadržati golmana kojem je istekao ugovor, prema saznanjima našeg portala Bender će svoju karijeru nastaviti u inostranstvu, a u narednim danima bit će poznato ime njegovog novog kluba. Željezničar je tako ostao samo na mladom Vedadu Muftiću, kada je u pitanju golmanska pozicija. I mladom Muftiću je također istekao ugovor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva je situacija sa Hasagicem?
- jointunija
- Kontakt:
Jel ovo Sinanov tariguz objavio?LjoZee je napisao/la: ↑06 jun 2022, 09:32Ode Bender, dzaba ga hvalili na zvanicnoj.Iako su na Grbavici željeli zadržati golmana kojem je istekao ugovor, prema saznanjima našeg portala Bender će svoju karijeru nastaviti u inostranstvu, a u narednim danima bit će poznato ime njegovog novog kluba. Željezničar je tako ostao samo na mladom Vedadu Muftiću, kada je u pitanju golmanska pozicija. I mladom Muftiću je također istekao ugovor.
Ako ode neće džaba sigurno,koliko Slinan zna,što ne objavi da je recimo Štila produžio.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.