Ako ovo uzmu gotovo je, kuci ce igrati jos bolju odbranu i sigurno ce im vise pustati, + momentum publike… a ovdje egal i ovako.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2022, 02:56Bolja odbrana BOS u ovoj tekmi za sada, kako sam i ocekivao, ali ujedno se vidi i neiskustvo.Ovo je trebalo biti 10-15 razlike vec sada... Sutiras trojku 60% i samo je +5.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
" moj Isak i bla bla  pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj  dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro su Ratnici procitalo Tatumove šeme nakon prve tekme, ne znam statistiku ali ima vjerovtano 4-5 TO sam već

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ovo je ono sto ja govorim.Prekomforno igraju Tatum i Brown.Bez obzira na poene, lose olduke donose. Jedan gubi lopte ko na traci, drugi uzima teske suteve kad su drugi ljudi potpuno sami.  Naravno, iskusna ekipa poput GSW to obilato koristi.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Derrick White  

Dobra i overral utakmica Tatuma, isporucuje sve samo da pokusa malo msanjiti srljanje bespotrebno i turnovere iz istih, Smart me za sad brine, očajan je ofanzivno a ni defanzivno ne isporucuje nivo odbrane i intenzititeta koji zna.
  Dobra i overral utakmica Tatuma, isporucuje sve samo da pokusa malo msanjiti srljanje bespotrebno i turnovere iz istih, Smart me za sad brine, očajan je ofanzivno a ni defanzivno ne isporucuje nivo odbrane i intenzititeta koji zna.
Edit: kakvi poeni Tatuma 

Dobra i overral utakmica Tatuma, isporucuje sve samo da pokusa malo msanjiti srljanje bespotrebno i turnovere iz istih, Smart me za sad brine, očajan je ofanzivno a ni defanzivno ne isporucuje nivo odbrane i intenzititeta koji zna.Edit: kakvi poeni Tatuma

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
						- baboedindzeko09
- Kontakt:
Goni ovog Greena vise nek ga iskljuce, lik je ovu tekmu tekmu dosao samo da provocira i prica previse

Dobro je, nije ovo za isključenje

Nosi ovo **** smrdljivo, nevjerovatno kakvo suđenje jednosmjerno večeras.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
						“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Klay ako ne pocne pogadjati mogu se pokupiti za metlu, lik ne moze nista pogoditi

" moj Isak i bla bla  pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj  dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brown dobije faul na trici ali Stephu ne daju za čist faul.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne svidja mi se kako BOS igra ofanzivno veceras.Ima tu i do odbrane GSW, ali ovim nacinom igre, BOS ce upropastiti finu sansu da ovo bude 2-0 serija.
Nijedan sut za Horforda.Nijedan!

Nijedan sut za Horforda.Nijedan!
					Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 jun 2022, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.

Očekivano sudije naginju za Warriorse, u prvoj kad se pravila razlika neki fantomski faulovi za Williamsa i Browna.
Boston je morao voditi ovdje i imaju za čim žaliti, jedini način da se pobjedi je da se napravi razlika jer liga će naginjati sa GSW, zbog dužine finala

Boston je morao voditi ovdje i imaju za čim žaliti, jedini način da se pobjedi je da se napravi razlika jer liga će naginjati sa GSW, zbog dužine finala
Klay katastrofalan.
Poole također.

Poole također.
A yebo majku ovdje se samo o sudjenju pise, koje ste vi placipicke, sta se samo zalite na sudjenje, korektno je u obe tekme i tako treba da bude
Greena treba iskljuciti jos prije pocetka tekme, lik je idiot i ne mozes ga promjeniti, nek ide voditi podcast i nek tamo sere

Greena treba iskljuciti jos prije pocetka tekme, lik je idiot i ne mozes ga promjeniti, nek ide voditi podcast i nek tamo sere
Ima Udoka da im očita bukvicu 11 izgubljenih je smrt protiv GSW, pogotovo što to radiš nakon što imaš 9+, užasan šut za 2 38%NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2022, 03:19Ne svidja mi se kako BOS igra ofanzivno veceras.Ima tu i do odbrane GSW, ali ovim nacinom igre, BOS ce upropastiti finu sansu da ovo bude 2-0 serija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Po ovim komentarima izgleda kao da se Boston jedino pita kako ce sta da se odvija. Ako se Warriorsi pate u napadu onda je dobra odbrana Bostona ako se Boston pati u napadu onda je zbog toga sto donose loše odluke, ima smisla.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
opet njihova 3/4 ce izgleda presuditi ovaj put, kriminalni TO u napadu i kriminalan Smart na obje strane terena, yebiga nek se uzela jedna, vidjet ćemo mozemo li home court odbraniti

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
						- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo ce biti blowout ne trzne li se BOS u narednih par minuta.

Dobra odbrana GSW, ali Brown uzima glupe suteve, i ovo zavlačenje u 2 igrača njega i Roba, Bože sačuvaj.
21 poen primiti iz tranzicije...

21 poen primiti iz tranzicije...
RWill je igrač manje u ovoj seriji, ovo sto on radi može i Horford na 5ici a bar ce razvuci parket u napadu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.