NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Celte yebe sto je Williams Robert loš u ovoj seriji, ako bude u gm3 ovakav izbacit ce ga Ime iz rotacije, ne hvata skokove, u napadu neupotrebljiv, lici na prime Hassan Whiteside ovdje, gleda samo kako ce blokadu udariti i tjt.
Fali nam ona slika gdje Klay chilla u pobjedi
Celticsi ostavljeni na romantičnih 88 poena. Rezultat za prave nostalgične sladokurce
Celticsi ostavljeni na romantičnih 88 poena. Rezultat za prave nostalgične sladokurce
Horford/Smart
G1: 44points
G2: 4points
To je ta realnost, ali da GSW bi trebali biti zabrinuti
G1: 44points
G2: 4points
To je ta realnost, ali da GSW bi trebali biti zabrinuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
istog sam misljenja, jos mi smo i losiji kuci ovaj PO nego u gostima, vjerujem da dobijamo iducu ali da onda gubimo onu tamoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2022, 04:15Nije lose, ali sta ti znaci igranje kuci u danasnjem NBAu? Ja se skoro smijem kladiti da ce i u BOS biti 1-1.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Realnost je da će Al i Smart opet imati jednu utakmicu kao Game1, GSW je morao dobiti i dali su 120%, 1-1 je odličan rezultat za Boston.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Jest da zeleni ne vide dalje od svog tima ali ovo je pravo stanje stvari. U onoj prvoj su samo dobili jer su se Warriorsi opustili u 4/4. Warriorsi imaju dosta prostora da budu još bolji, Klay će sigurno imat barem jednu svoju noć gdje će ić na 30+, Poole isto tako, al haj ne bih da ih prepadam nek se oni nadaju da će Horford, White i Smart opet pretvoriti u Splash Brotherse 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Gubi Bostom game 3.
- Shategabri
- Kontakt:
Kad Boston dobije, onda je to normala, kad GSW uzme, onda hiljadu nekih priča.
Celti su realno underdog u ovom finalu. Finale dosad je
Valjda bude bolje naredne utakmice.
Celti su realno underdog u ovom finalu. Finale dosad je
Valjda bude bolje naredne utakmice.
Koševo Zapad
E čuj miševa što su se probudili. Ne znam na čemu bazirate takav optimizam, Horford, Smart, White nisu imali svoju noć jer su zatvoreni i promjenio se gameplan warriorsa. Kako su se oni prilagodili tako će i Boston sljedeću.
Pool može imati samo svoju noć kao sinoć da ubaci 2,3 nerezonska šuta, pa čak i Tajs u odbrani liči na Gobera kad je Pool na terenu. Klay ne može otvoreno polaganje položiti a i čuvan je dobro.
Dobra prilagodba Warriorsa za Greena koji je u prvoj bio višak u napadu i igrali su 4v5. Kao i u svakoj seriji dosad postoji ona jedna tekma koju su Brown i Tatum prodali a našminkali svoje statse. Boston je 6-0 poslije poraza i sigurno se neće desiti da ne mogu 12 minuta kupit koš pored odbrane warriorsa, prije da će obrnuto.
@nerkolfc vidi se da čovjek ne može da hoda, ne treba mu rizikovat još veću povredu i s tim Udoka griješi.
Pool može imati samo svoju noć kao sinoć da ubaci 2,3 nerezonska šuta, pa čak i Tajs u odbrani liči na Gobera kad je Pool na terenu. Klay ne može otvoreno polaganje položiti a i čuvan je dobro.
Dobra prilagodba Warriorsa za Greena koji je u prvoj bio višak u napadu i igrali su 4v5. Kao i u svakoj seriji dosad postoji ona jedna tekma koju su Brown i Tatum prodali a našminkali svoje statse. Boston je 6-0 poslije poraza i sigurno se neće desiti da ne mogu 12 minuta kupit koš pored odbrane warriorsa, prije da će obrnuto.
@nerkolfc vidi se da čovjek ne može da hoda, ne treba mu rizikovat još veću povredu i s tim Udoka griješi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
off topic gledam slaries GSW za 22/23 171 mil $
bez Looney (vrlo bitan igrac za PO) bez Portera ber Paytona i ostaih veterana......
znaci po meni prozor otvoren jos sad i iduce god evenualno , onda kako sve to placati ili jedino da Wiseman i Kuminga budu spremni i zdravi , a valja platiti i Poole-a....
Dok je Boston u dosta boljoj situaciji dobri ugovori , mldi igraci , svi za 150 mil $ mogu mozda i mid level i veterane , tako da na papiru Boston ima da dominira sljedecih godina .....
i tu je Dallas ako nauce da igraju sa ovo jezgrom .....
Najgori su Lakersi koji stvarno nemaju buducnost nemaju pikova , sljedeca sezona nema sanse da se sastave ja bih otpustio Westbrooka Lebrona trade za neke mlade i pikove i razvijati nesta iz razvojne lige mozda dobijes nesta kao Poole ili sl..
znaci po meni prozor otvoren jos sad i iduce god evenualno , onda kako sve to placati ili jedino da Wiseman i Kuminga budu spremni i zdravi , a valja platiti i Poole-a....
Dok je Boston u dosta boljoj situaciji dobri ugovori , mldi igraci , svi za 150 mil $ mogu mozda i mid level i veterane , tako da na papiru Boston ima da dominira sljedecih godina .....
i tu je Dallas ako nauce da igraju sa ovo jezgrom .....
Najgori su Lakersi koji stvarno nemaju buducnost nemaju pikova , sljedeca sezona nema sanse da se sastave ja bih otpustio Westbrooka Lebrona trade za neke mlade i pikove i razvijati nesta iz razvojne lige mozda dobijes nesta kao Poole ili sl..
Kakvo plakanje Browna poslije tekme na presici 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zeleni valjda mislili da ce onaj penzioner Horford u svakoj izgledati kao prime Nowitzki
Rekoh ja fino Golden u 6, ljudski je nadati se ali zeleni samo gube zivce bezveze
Rekoh ja fino Golden u 6, ljudski je nadati se ali zeleni samo gube zivce bezveze
Al je Centar sa najviše trica u PO historiji, veteran i naravno da će imati sličnih utaomica.
Svasta se pise ovdje nakon 1-1 u seriji, polako sad se ide u Boston a tamo vec ne vjerujem da ce wariorsi imati ovakve furiozne 3/4
Ja se samo nadam da cemo gledati dobru i zanimljivi kosarku u nastavku serije, a ne blowoute kao sinoc i raspade jedne ekipe.
Jednostavno Boston ne moze imati onoliko TO kao sinoc dvije tekme za redom i tu ih je GSW ubio iz tranzicije
RWIII je za sada jako los u ovoj seriji, da li je to zbog te povrede sa kojom igra ili jednostavno mu ne odgovara ova ekipa GSW ali lik ne moze odbranbenog skoka uhvatiti i to je jos jedan problem
Ja se samo nadam da cemo gledati dobru i zanimljivi kosarku u nastavku serije, a ne blowoute kao sinoc i raspade jedne ekipe.
Jednostavno Boston ne moze imati onoliko TO kao sinoc dvije tekme za redom i tu ih je GSW ubio iz tranzicije
RWIII je za sada jako los u ovoj seriji, da li je to zbog te povrede sa kojom igra ili jednostavno mu ne odgovara ova ekipa GSW ali lik ne moze odbranbenog skoka uhvatiti i to je jos jedan problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.