Premijer liga BiH - aktuelno
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovčina jutros bio top igrač, evo poslije podne ****.
Što ti je fudbal i karijera. Propadneš u samo nekoliko sati
Što ti je fudbal i karijera. Propadneš u samo nekoliko sati
Ma eto pusticemo da jasete i provocirate,kad vec pocnete nemojte nakon 10 minuta da placete. Mozes ti to bolje od Brijesca ili da nam objasnis tu zajebanciju oko Brijeca?killafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29Nije pjena al cu napisat 72 posta i odgovoriti svakom ko spomene Ovcinu
al nije pjena brijesca mi
-
MostarskiSin
- Kontakt:
15000KM, necemo pretjerivati. Kod nas trazio 12000KM ali na kraju ipak otisao kod vas iako su mu svi uslovi ispunjeni.zagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:30Kako je u par deka kad kako rece tvoj kolega dajemo 5000 milja plate,premije,bonuse,mogu misliti kolika je Fedhi plata jedno 70 milja mjesecnotersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:22To vise govori o njima nego o klubu. Zamisli, klub prihvati postavljene uslove, ceka te jos jedno evropsko ljeto i ti imas potrebu da ides negdje. Da je ponuda s vana pa bih i razumio. Ipak se vrti vise love ali ovdje kod nas, sve je to u par deka. Sami sebe su sjebali.Hajdeee je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:08Cekajte ljudi, dajte malo objektivnosti.
Ne mozete se praviti neki veliki pobjednici u transfer utakmici, sa klubom koji vam pokupi cijeli strucni stab. I to u sezoni u kojoj nakon 30 godina osvojite pehar. I to vam pokupi strucni stab klub koji nije izborio ni Evropu.
Ok Ovcina. Ali i dalje je minimum 5:1 u transfer tekmi...zato opusteno![]()
![]()
Edit: naravno da ne zaboravim klauzulu za cijeli strucni stab gdje pise da im se mora isplatiti 6 plata u slucaju otkaza.
Fedja - 90000KM
Jaso i Mujo - 30000KM
Ali se utopi Mujo yebo pleme, ni progovorit ne zna
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 06 jun 2022, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se da ovoga korisnika ne treba zayebavati za Briješće, ako se ne varam ovaj Sarajevo gleda samo na instagram razglednicama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Inace ne kontamo taj debilni vrapcicki humor,pa nam objasnite kakav je problem sa Brijescem i sta je tu smijesno,posto Rajvosa gledam preko Instagrama kojeg nemam.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo već nije za zayebancije, ovo je za žaljenje na kakvom su dnu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cudi me da niko ne prati aktivno ovog naseg Balica, nece ostati a pojacanje je svima, cak i ovim iz vrha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
killafrommanilla
- Kontakt:
nista, samo da napises jos jedan post kako ne pjenis <3zagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:32Ma eto pusticemo da jasete i provocirate,kad vec pocnete nemojte nakon 10 minuta da placete. Mozes ti to bolje od Brijesca ili da nam objasnis tu zajebanciju oko Brijeca?killafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29Nije pjena al cu napisat 72 posta i odgovoriti svakom ko spomene Ovcinu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Ma ja ba Brijescekillafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:57nista, samo da napises jos jedan post kako ne pjenis <3zagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:32Ma eto pusticemo da jasete i provocirate,kad vec pocnete nemojte nakon 10 minuta da placete. Mozes ti to bolje od Brijesca ili da nam objasnis tu zajebanciju oko Brijeca?killafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:29Nije pjena al cu napisat 72 posta i odgovoriti svakom ko spomene Ovcinu
Ne znam sta je lose u tome. Evo na Zapadu gdje ja zivim vrlo cesto mogu procitati da se firme oglasavaju na drustvenim mrezama gdje traze kreativne osobe za projekte, naravno i na volonterskoj osnovi, jer im moze biti dobra referenca. Fakticki mislim da je ova osoba super reagovala.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 12:50Ovo već nije za zayebancije, ovo je za žaljenje na kakvom su dnu.
Nego hoce se li obiljeziti godisnjica Juki Prazini, VP FK Sarajevo.
Ovo je onaj Vicin sto konobare šamara.U pucnjavi u banjalučkom naselju Starčevica ranjen je vođa navijača Borca Dejan Kostić zvani Dela, nezvanično saznaje ATV.
On je ranjen dovezen u Urgentni centar UKC-a Republike Srpske. Kako ATV nezvanično saznaje od svjedoka događaja, pucnjava se dogodila sinoć, a čulo se pet-šest pucnjeva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I Lešinare, ponekad.miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:17Ovo je onaj Vicin sto konobare šamara.U pucnjavi u banjalučkom naselju Starčevica ranjen je vođa navijača Borca Dejan Kostić zvani Dela, nezvanično saznaje ATV.
On je ranjen dovezen u Urgentni centar UKC-a Republike Srpske. Kako ATV nezvanično saznaje od svjedoka događaja, pucnjava se dogodila sinoć, a čulo se pet-šest pucnjeva.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dovedu li rodjeni Amara, to je znak da imaju para
i da žele titulu.
Nije Brko trener koji se zadovoljava drugim mjestom ili izlaskom u Evropu.
Nije Brko trener koji se zadovoljava drugim mjestom ili izlaskom u Evropu.
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Ev i bivše igrace izgledaBalorda je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:18I Lešinare, ponekad.miky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 13:17Ovo je onaj Vicin sto konobare šamara.U pucnjavi u banjalučkom naselju Starčevica ranjen je vođa navijača Borca Dejan Kostić zvani Dela, nezvanično saznaje ATV.
Buran vikend u BL.. Bivši fudbaler FK Borac Saša Kajkut išamaran je tokom vikenda u jednom kafiću u centru Banjaluke, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.
Za napad na Kajkuta osumnjičen je J. K., koji je godinama poznat policiji po krivičnim djelima.
Prema našim informacijama, Kajkut je bio u bašti jednog od najpopularnijih kafića u Banjaluci kada je u kafić ušlo više osoba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ELDIABLO20, Mocvara1991, svrakino1921, Vanja8 i 37 gostiju.