Ne moze se tako stvari posmatrati. Veliki broj igraca nije nista pokazalo u jacim ligama pa u kontekstu BiHPL budu relevantni. Igrao je dobro za Mladost sto potvrdjuje da ima odredjen kvalitet, cini mi se da je i najvise pokazao protiv jacih protivnika u ligi gdje ima neki motiv. Ja npr ocekujem i povratak Hirosa u nasu ligu u skorije vrijeme iako je kvalitetniji igrac od Hadzica, npr napusti Bjelica Osijek, on ga doveo, dodje novi trener i on je skoro zavrsio tamo.Brkooo je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:21Ne znam zbog cega toliko patimo za "imenima". To nije samo sad u slucaju ovog spominjanja Hadzica na forumu, nego je to slucaj i sa drugim takvim, izvikanim igracima.
Jedino vrijedno pomena sto je taj mali u seniorskoj karijeri uradio je taj period u MDK gdje je igrao u ekipi u kojoj nije imao apsolutno nikakvog pritiska. Nakon toga pravi transfer u Hrvatsku i nije se izborio za mjesto u prvih 11. Nakon toga ide na posudbu u Slobodu i tu isto presjedi na klupi..
Ovo sto su spremili za 11.6 je teski debilizam u sadasnjoj situaciji. Da je sve poslozeno u klubu kako treba u svim segmentima, onda bi i to sto su najavili imalo nekog smisla..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Kakav Nedim Hadzic u Slobodi nije mogao igrati i sad se fol traze razlozi sto nije igrao. Da je kvalitet ne bi presjedio na klupi. Odigrao par dobrih utakmica gdje god je otisao nije se nametnuo.
-
- Kontakt:
Treba biti strpljiv, 4 4 2, vucenovic fatai u spicu i mozda izdobri
-
- Kontakt:
Hahahahahaha molim te dođi na jednu Željinu utakmicu pa onda procjeni da li oba znaju hodati sa loptom a ne zabiti gol…Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:46Treba biti strpljiv, 4 4 2, vucenovic fatai u spicu i mozda izdobri
Lazar Popović je za Vucenovica Suarez
Hrelja je igracina za obojicu
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Ma druze zajebancija od muke, pratio sam treninge utakmice necu uzimat u obzir zbog minutaze, momci ne znaju da trce s loptom, cak sam siguran po stilu trcanja da fatai nije ni bio fudbaler nikad vec atleticarZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:57Hahahahahaha molim te dođi na jednu Željinu utakmicu pa onda procjeni da li oba znaju hodati sa loptom a ne zabiti gol…Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:46Treba biti strpljiv, 4 4 2, vucenovic fatai u spicu i mozda izdobri
Hrelja je igracina za obojicu![]()
Ma strasno brate ,kakav ne osjecaj za momenatBrkooo je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:21Ne znam zbog cega toliko patimo za "imenima". To nije samo sad u slucaju ovog spominjanja Hadzica na forumu, nego je to slucaj i sa drugim takvim, izvikanim igracima.
Jedino vrijedno pomena sto je taj mali u seniorskoj karijeri uradio je taj period u MDK gdje je igrao u ekipi u kojoj nije imao apsolutno nikakvog pritiska. Nakon toga pravi transfer u Hrvatsku i nije se izborio za mjesto u prvih 11. Nakon toga ide na posudbu u Slobodu i tu isto presjedi na klupi..
Ovo sto su spremili za 11.6 je teski debilizam u sadasnjoj situaciji. Da je sve poslozeno u klubu kako treba u svim segmentima, onda bi i to sto su najavili imalo nekog smisla..

Sve ovisi kako u Klubu razmišljaju. Jeste da nam gori pod nogama ali ja bih ga ipak ispoštovao i pustio. Nikada nije ništa ružno rekao protiv Kluba, trenera ili nešto vezano za plate, šuti i radi i sad je došlo vrijeme da naplati svoj pošteni rad. Red bi bio da ga ispoštujemo. Ali otom potom, trenutno je još uvijek tu i član je ekipe!
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
?

Problem je sto argumenti nisu na mjestu. Nigdje osim Mladost nije nesto pokazao, pa eto automatski ne moze ni kod nas nista. Da je neko napisao da je sklon ozlijedama ili da nije dovoljno fizicki jak igrac, rekao bih Ok, respektujem, ima smisla. Ali veliki broj igraca u ovoj ligi se nije snasao samo u nekom drugom klubu a da ne pricamo o drugim ligama. Cist primjer Damir Sadikovic, koji nije ni u Mladost bio standardan prije nego sto se vratio kod nas, dodje u drugo okruzenje i postane igracina. Onda ovi stranci kao Fanimo, samo igrao 2. Slovensku ligu. tako isto sa krilom iz Rudar Prijedor. Mislim da Hadzicu odgovara brza podloga, a to se vidilo na Grbavici, i vjerovatno dodje njegova igra vise do izrazaja sad kad dodju bolji tereni na drugim stadionima. Ono sto mi smeta kod njega jeste sto nas je ranije odbijao, i cijelokupno u svojoj karijeri nije pokazao integritet licnosti.
FK Željezničar se zahvaljuje na doprinosu Aleksandru Vučenoviću, Branimiru Vištici, Ševkiji Resiću, Dženanu Osmanoviću, Arminu Ćerimagiću i Faruku Durakoviću, te im želi mnogo sreće u nastavku karijere. 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisi se ti rodio kad je igrao Popovic,a kleberis se nesto tu..Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:57Hahahahahaha molim te dođi na jednu Željinu utakmicu pa onda procjeni da li oba znaju hodati sa loptom a ne zabiti gol…Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:46Treba biti strpljiv, 4 4 2, vucenovic fatai u spicu i mozda izdobri
Faruk Duraković nije dobio nikakvu šansu, a odlazi. U juniorima bio jedan od talentovanijih igrača. Ćerimagić je
također mogao dobiti još jednu priliku.
Nek su pustili ove ostale.
također mogao dobiti još jednu priliku.
Nek su pustili ove ostale.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
vecina dovedena na zimu davala im se plata uzalud sest mjeseci i noga
neka mi neko objasni ovu vrhunsku finansijsku logiku da si bacao sest plata u vazduh a za te pare si mogao dovesti vrhunskog špica
i naravno nikakve odgovornosti niti ce se ko pocesati na ove debilizme koje stalno ponavljamo

Na polusezonu mogao dovesti vrhunskog špica. I dalje nastavljanje da lupate ...jel moguće?
-
- Kontakt:
Toni Jović napustio borac, koliko se sjećam dobar je nekad bio
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Poznavajuci nasu upravu, vjerovatno ih nisu ni placali, jos kad nas levati budu tuzili za par mjeseciRobust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:45vecina dovedena na zimu davala im se plata uzalud sest mjeseci i noga
neka mi neko objasni ovu vrhunsku finansijsku logiku da si bacao sest plata u vazduh a za te pare si mogao dovesti vrhunskog špica
i naravno nikakve odgovornosti niti ce se ko pocesati na ove debilizme koje stalno ponavljamoko je mislio da ce od osmanovica biti igrac i potpisao ga ,treba ga zavezati za reflektor jer za ista drugo nije sposoban
![]()
![]()

No ovome nivou ili sa financijskim mogucnostima ne mozes imati garanciju koji ce ti se igrac pokazati a koji ne. Mogao se npr Armin Hodzic pokazati kao los, a nije, a na drugu stranu neko od tih iznad igraca kao pojacanje. Jednostavno je tako, ne samo kod nas nego i u drugim klubovima koji bolje stoje od nas. Da je ugovor na duzi period, a on ne nudi neki kvalitet ili zbog cega je placen, tad se moze pricati o nekoj steti.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:45vecina dovedena na zimu davala im se plata uzalud sest mjeseci i noga
i naravno nikakve odgovornosti niti ce se ko pocesati na ove debilizme koje stalno ponavljamoko je mislio da ce od osmanovica biti igrac i potpisao ga ,treba ga zavezati za reflektor jer za ista drugo nije sposoban
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 06 jun 2022, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:38Nisi se ti rodio kad je igrao Popovic,a kleberis se nesto tu..Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:57Hahahahahaha molim te dođi na jednu Željinu utakmicu pa onda procjeni da li oba znaju hodati sa loptom a ne zabiti gol…Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:46Treba biti strpljiv, 4 4 2, vucenovic fatai u spicu i mozda izdobri
Doduše nisam se rodio tad, rodio sam se puno ranije.. al sam bio na svakoj utakmici i tad a Boga mi i sad
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.