Nisi jedini, imao sam i ja rasprave sa njima na tu temuzagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:23Jbte dan koja ludostOsttribine je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:18Golemo, 100 godina postojanja, a 0 nastupa u Kupu/Ligi šampiona, što liOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:16
Da, bili smo ispred Milana i MAN UTD. Mi smo Velež Mostar![]()
![]()
svi uspjehe mjere po titulama,nastupima u evropi itd oni mjere po mjestu na nekakvoj listi haha. Ovdje su mene ubijedjivali i referate pisali da je osvajac kupa Yuge isto kao i sampion da si,takodje da su uspjesniji jer mi imamo samo 2 titule sampiona Yuge jbte led specificna nekakva sorta
Premijer liga BiH - aktuelno
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mitomanija je umjetnost laganja, to je psihološki poremećaj koji izobličava stvarnost tako što druge čini da stvari vide na potpuno drugačiji način od onoga što doista jesu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:32Ko se nadao i govorio da ce se rahman i kovacevic vratiti, sta lupas bog s tobomJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:30Hahaha jao pitara. Od Mehe Kodre, Ovcine, povrata Rahmanovica i Kovacevica, Doffa nekih Kepcija..ulaganja miliona u ekipu i Kosevo
...do nadanju igracu kojem je isteko ugovor u Tz i Ikica iz Sirokog i Dudica i Hadzica. Opet divovi sominiraju ligom.![]()
Samo kad se sjetim radovanju Secerevicu,Catakovicu, reprezentativcu Makedonije, treneru Fasovskom...opet ista prica i nafuravanje![]()
Ljudi vas vlasnik Tozovac ima milione jeste normalni??????![]()
Previse se vi brinete za nas![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Bog me ubio ako si ti i punoljetan, idi bolan igraj "lopte" sta ces po forumu, danima neke gluposti valjas na racun FKS, a maticni klub ti ne zna gdje udara od problema.JugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:30Hahaha jao pitara. Od Mehe Kodre, Ovcine, povrata Rahmanovica i Kovacevica, Doffa nekih Kepcija..ulaganja miliona u ekipu i Kosevo
...do nadanju igracu kojem je isteko ugovor u Tz i Ikica iz Sirokog i Dudica i Hadzica. Opet divovi sominiraju ligom.![]()
Samo kad se sjetim radovanju Secerevicu,Catakovicu, reprezentativcu Makedonije, treneru Fasovskom...opet ista prica i nafuravanje![]()
Ljudi vas vlasnik Tozovac ima milione jeste normalni??????
Apsolutno niko od nas ne omalovažava naše sportske i forumske prijatelje iz FK SarajevoOsttribine je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:32Nisi jedini, imao sam i ja rasprave sa njima na tu temuzagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:23Jbte dan koja ludostOsttribine je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:18
Golemo, 100 godina postojanja, a 0 nastupa u Kupu/Ligi šampiona, što li![]()
svi uspjehe mjere po titulama,nastupima u evropi itd oni mjere po mjestu na nekakvoj listi haha. Ovdje su mene ubijedjivali i referate pisali da je osvajac kupa Yuge isto kao i sampion da si,takodje da su uspjesniji jer mi imamo samo 2 titule sampiona Yuge jbte led specificna nekakva sorta
, kaze isto je to, i da su ta dva Kupa vrijednija nego ovih 10 PLBiH, a recimo taj Kup Maršala je osvajao i Borac BL i to kao drugoligaš tada. Ali kao sto rekoh, euforija, nisu navikli na ovo stanje. Nema sta. realno treba reci da jesu postavili zdrave temelje i da se pitaju nesto u nasem fudbalu zadnje dvije godine i da su na dobrom putu, ali nema potrebe da bilo koga omalovazavaju, a posebno ne najtrofejnije klubove drzave, jer nisu u toj poziciji.
Neke shizo varijante, možda.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ima ih i kod vas druze, lupetaju svasta.Balorda je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:36Apsolutno niko od nas ne omalovažava naše sportske i forumske prijatelje iz FK SarajevoOsttribine je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:32Nisi jedini, imao sam i ja rasprave sa njima na tu temuzagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:23
Jbte dan koja ludostsvi uspjehe mjere po titulama,nastupima u evropi itd oni mjere po mjestu na nekakvoj listi haha. Ovdje su mene ubijedjivali i referate pisali da je osvajac kupa Yuge isto kao i sampion da si,takodje da su uspjesniji jer mi imamo samo 2 titule sampiona Yuge jbte led specificna nekakva sorta
, kaze isto je to, i da su ta dva Kupa vrijednija nego ovih 10 PLBiH, a recimo taj Kup Maršala je osvajao i Borac BL i to kao drugoligaš tada. Ali kao sto rekoh, euforija, nisu navikli na ovo stanje. Nema sta. realno treba reci da jesu postavili zdrave temelje i da se pitaju nesto u nasem fudbalu zadnje dvije godine i da su na dobrom putu, ali nema potrebe da bilo koga omalovazavaju, a posebno ne najtrofejnije klubove drzave, jer nisu u toj poziciji.
![]()
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Vas nikad,samo geyyeve.Balorda je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:36Apsolutno niko od nas ne omalovažava naše sportske i forumske prijatelje iz FK SarajevoOsttribine je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:32Nisi jedini, imao sam i ja rasprave sa njima na tu temuzagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:23
Jbte dan koja ludostsvi uspjehe mjere po titulama,nastupima u evropi itd oni mjere po mjestu na nekakvoj listi haha. Ovdje su mene ubijedjivali i referate pisali da je osvajac kupa Yuge isto kao i sampion da si,takodje da su uspjesniji jer mi imamo samo 2 titule sampiona Yuge jbte led specificna nekakva sorta
![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve i da smo pisali o povratku Rahmana i Kovačevića, je li to opet realniji pogled od vaših spiskova želja na temi yebo ga ti.JugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:30Hahaha jao pitara. Od Mehe Kodre, Ovcine, povrata Rahmanovica i Kovacevica, Doffa nekih Kepcija..ulaganja miliona u ekipu i Kosevo
Ljudi vas vlasnik Tozovac ima milione jeste normalni??????
Jao sto se primaju 4 kmecavca na jedan post. Kako ih istina upali. Kako oni to samouvjereno pisu, Ovcina ZAVRSEN. Vako ste i za kup pisali i evropu. Samo fakat se brzo dignete ali i spustite. Kad bude 2 remija i poraz bas cu da ovo citiram kad krene pljuvanje, nismo doveli Ovcinu, Dudicu je domet Radnik i tako u krug.
Hajde malo pocnite placati pojacanja i odstete a ne cekati ko ce ugovor raskinuti i ima li kakva ubleha iz Srbije i Makedonije. Svi klubovi koji imaju te ,milione' tako rade. Mozete li mi napisati zadnjeg kupljeneg igraca? Rijeka,Osijek,Zvezda,Dinamo ko god ima te pare i milione ljudi i plate 300-400.000 pa prodaju za 2-3 miliona. Sve sto je dzaba to je skart i smece, u pet deka.
Mi se ne furamo napisao sam vam 10x, nama kad dodje investitor to ima odma da osjetite. Mi se ovakvi nosimo sa vama u 3,4 boda.
Hajde malo pocnite placati pojacanja i odstete a ne cekati ko ce ugovor raskinuti i ima li kakva ubleha iz Srbije i Makedonije. Svi klubovi koji imaju te ,milione' tako rade. Mozete li mi napisati zadnjeg kupljeneg igraca? Rijeka,Osijek,Zvezda,Dinamo ko god ima te pare i milione ljudi i plate 300-400.000 pa prodaju za 2-3 miliona. Sve sto je dzaba to je skart i smece, u pet deka.
Mi se ne furamo napisao sam vam 10x, nama kad dodje investitor to ima odma da osjetite. Mi se ovakvi nosimo sa vama u 3,4 boda.
Zadnja izmjena: JugJugJug, dana/u 06 jun 2022, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lik pise istina ih pali, a nekakve nebuloze nalupao
Sunce ti yebem drago kakvi su ovo poremecaji
Sunce ti yebem drago kakvi su ovo poremecaji
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Aha, a hajd mi sad reći kako sad hoćete investitora, a donedavno je bilo: nije željo prazan stan... I čekate tog Digislica, pa da je pješke krenuo iz Amerike koliko se najavljuje, dosad bi stigao.JugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:54Jao sto se primaju 4 kmecavca na jedan post. Kako ih istina upali. Kako oni to samouvjereno pisu, Ovcina ZAVRSEN. Vako ste i za kup pisali i evropu. Samo fakat se brzo dignete ali i spuatite. Kad bude 2 remija i poraz bas cu da ovo citiram kad krene pljuvanje, nismo doveli Ovcinu, Dudicu je domet Radnik i tako u krug. Hajde malo pocnite placati pojacanja i odstete a ne cekati ko ce ugovor raskinuti i ima li kakva ubleha iz Srbije i Makedonije. Svi klubovi koji imaju te ,milione' tako rade. Mozete li mi napisati zadnjeg kupljeneg igraca? Sve sto je dzaba to je skart i smece, u pet deka.
Mi se ne furamo napisao sam vam 10x, nama kad dodje investitor to ima odma.da osjetite. Mi se ovakvi nosimo sa vama u 3,4 boda.
Kako je Sefkija Rumeni Resic? Samo prizivajte nase odpatke od srca vam zelim da vam barem jedan dodje,grijeh se smijat bijedi,jadu i cemeru. Svaki igrac koji dodje i koji se povezuje sa nama vama ne to mokri san ako cemo iskrenoJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:54Jao sto se primaju 4 kmecavca na jedan post. Kako ih istina upali. Kako oni to samouvjereno pisu, Ovcina ZAVRSEN. Vako ste i za kup pisali i evropu. Samo fakat se brzo dignete ali i spustite. Kad bude 2 remija i poraz bas cu da ovo citiram kad krene pljuvanje, nismo doveli Ovcinu, Dudicu je domet Radnik i tako u krug.
Hajde malo pocnite placati pojacanja i odstete a ne cekati ko ce ugovor raskinuti i ima li kakva ubleha iz Srbije i Makedonije. Svi klubovi koji imaju te ,milione' tako rade. Mozete li mi napisati zadnjeg kupljeneg igraca? Rijeka,osijek,Zvezda,Dinamo ko god ima te pare i milione ljusi i plate 300-400.000 pa prodaju za 2-3 miliona. Sve sto je dzaba to je skart i smece, u pet deka.
Mi se ne furamo napisao sam vam 10x, nama kad dodje investitor to ima odma.da osjetite. Mi se ovakvi nosimo sa vama u 3,4 boda.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Danas prizivaju Nedima Hadžićazagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:01Kako je Sefkija Rumeni Resic? Samo prizivajte nase odpatke od srca vam zelim da vam barem jedan dodje,grijeh se smijat bijedi,jadu i cemeru. Svaki igrac koji dodje i koji se povezuje sa nama vama ne to mokri san ako cemo iskrenoJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:54Jao sto se primaju 4 kmecavca na jedan post. Kako ih istina upali. Kako oni to samouvjereno pisu, Ovcina ZAVRSEN. Vako ste i za kup pisali i evropu. Samo fakat se brzo dignete ali i spustite. Kad bude 2 remija i poraz bas cu da ovo citiram kad krene pljuvanje, nismo doveli Ovcinu, Dudicu je domet Radnik i tako u krug.
Hajde malo pocnite placati pojacanja i odstete a ne cekati ko ce ugovor raskinuti i ima li kakva ubleha iz Srbije i Makedonije. Svi klubovi koji imaju te ,milione' tako rade. Mozete li mi napisati zadnjeg kupljeneg igraca? Rijeka,osijek,Zvezda,Dinamo ko god ima te pare i milione ljusi i plate 300-400.000 pa prodaju za 2-3 miliona. Sve sto je dzaba to je skart i smece, u pet deka.
Smajlagica i jos mnoge al dobro njihov obraz je bas debel. Oni su zarobljeninu vremenu,teze igracima tipa Dialiba koji ima 100 godina ,on im je mokri san. Smijali su se da su nam uzeli Resica jbte dokle ta mitomanija ideMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:03Danas prizivaju Nedima Hadžićazagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:01Kako je Sefkija Rumeni Resic? Samo prizivajte nase odpatke od srca vam zelim da vam barem jedan dodje,grijeh se smijat bijedi,jadu i cemeru. Svaki igrac koji dodje i koji se povezuje sa nama vama ne to mokri san ako cemo iskrenoJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:54Jao sto se primaju 4 kmecavca na jedan post. Kako ih istina upali. Kako oni to samouvjereno pisu, Ovcina ZAVRSEN. Vako ste i za kup pisali i evropu. Samo fakat se brzo dignete ali i spustite. Kad bude 2 remija i poraz bas cu da ovo citiram kad krene pljuvanje, nismo doveli Ovcinu, Dudicu je domet Radnik i tako u krug.
Mi se ne furamo napisao sam vam 10x, nama kad dodje investitor to ima odma.da osjetite. Mi se ovakvi nosimo sa vama u 3,4 boda.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
@Morteme ovaj tvoj @zagor1987 me nazvao firgosem
Ovo stvarno nema smisla
Cista diskriminacija
Reaguj
Ti si im glavni
A vidis da odma pjene. Oni mislili da ce ovaj uvaljivati pare u pojacanja. On im vraca Mujakica i Sejtana i maze im oci
Pupovac je nase pojacanjeJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:30
A vidis da odma pjene. Oni mislili da ce ovaj uvaljivati pare u pojacanja. On im vraca Mujakica i Sejtana i maze im oci![]()
Kojeg li ce sad povratnika izvuci. Al hajd ostat ce joa godinu Dupovac,Hebib,Velkovski i Merso. Ma da Halanda dovedu ne bi mogo nista sa ovim panjevima.
Nekakvoj listizagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:23Jbte dan koja ludostOsttribine je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:18Golemo, 100 godina postojanja, a 0 nastupa u Kupu/Ligi šampiona, što liOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:16
Da, bili smo ispred Milana i MAN UTD. Mi smo Velež Mostar![]()
![]()
Ja sam je bio neki dan napravio
Nije uopste vazna
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma hebe se vama imate vi boljih od Ikica,Suljica,Mujakica imate Resica i Cerimagica i ostale virtuozeJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:30
A vidis da odma pjene. Oni mislili da ce ovaj uvaljivati pare u pojacanja. On im vraca Mujakica i Sejtana i maze im oci![]()
Kojeg li ce sad povratnika izvuci. Al hajd ostat ce joa godinu Dupovac,Hebib,Velkovski i Merso. Ma da Halanda dovedu ne bi mogo nista sa ovim panjevima.
Bivši igračizagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:34Ma hebe se vama imate vi boljih od Ikica,Suljica,Mujakica imate Resica i Cerimagica i ostale virtuozeJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:30
Sad ce nam dovest Mirzeta Krupinca
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, riki46 i 11 gostiju.