English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Znaci oko 145miliona€ plus 5M€ bonusa + agentima ne znam koliko ide
Izabrao je i Mbappe Real, pa je onda bilo : 'daj vode i šećera'.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nekih 50ak miliona eura, ili dzaba, po Sarmalogici.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Strasan posao Liverpoola. Sad dovedu Nuneza i imaju trio Salah-Nunez-Diaz.
City i Liverpool ce jos jaci biti iduce sezone.
City i Liverpool ce jos jaci biti iduce sezone.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vidim Liverpool će za utjehu dovesti Raphinhu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad se sve sabere nekih 80m paket bi trebao izaći

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Liverpool prodaje igrača koji je u silaznoj putanji karijere za 40 miliona eura. Strašan posao. Sa druge strane pametan potez Manea, produžiće karijeru za nekoliko godina u manje zahtjevnoj ligi i imaće osigurane trofeje u domaćem natjecanju. Win-win situacija i za skauzere i za Manea.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Do prije mjesec je mane bio balon dor favorit
-
- Kontakt:
pa bio balon dor favorit po osvojenim trofejima. Bila je prica da, ako uzme LP, sa 4 trofeja jedino je posteno da on uzme nagradu. Po svemu ostalom je Benzema bio apsolutni favorit.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa kakve veze ima što je bio favorit za Balon kad je činjenica da bi nakon ove sezone krenuo u silaznu putanju? I Salah je ista priča. Njima je 30 godina, to je još godina maksimalno da nešto izvučeš od njih, i u smislu igara, i u smislu da zaradiš nešto. I ovu su sezonu često znali biti problematični, bez obzira na brojke. Pametan klub s pametnim vlasnikom igrače prodaje na vrijeme. Real je lijep primjer (Modrić i Benz su anomalije, takvi Mane i Salah sigurno nisu).
Cupavi je udario na ego strucnjaka na klupi, pa je otjeran. I onda se doveo u situaciju da mu igra jedan Lokonga.
A oko ovog drugog je cudna situacija i ne bi me iznenadilo da se i on nekako zamjerio. Tesko mi je povjerovati da nisu uvidjeli da je ako nista treci stoper po kvalitetu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Možda nisu top4 igrači, ali sigurno su bolji od Lokonge, Elnenyja i Holdinga. Iako, ne znam kakva im je disciplina.Justin je napisao/la: ↑06 jun 2022, 20:47Cupavi je udario na ego strucnjaka na klupi, pa je otjeran. I onda se doveo u situaciju da mu igra jedan Lokonga.
A oko ovog drugog je cudna situacija i ne bi me iznenadilo da se i on nekako zamjerio. Tesko mi je povjerovati da nisu uvidjeli da je ako nista treci stoper po kvalitetu.
Bayo da je pametan pa da lukakua uzme. Sta bi on tek tamo radio po farmerligi
Jest se teško zamjeriti oskudno inteligentnom Arteti. Saliba rekao da možda zaslužuje šansu ispred Holdinga, stručnjak Arteta to shvatio kao napad na hijerarhiju i otjerao ga.Justin je napisao/la: ↑06 jun 2022, 20:47Cupavi je udario na ego strucnjaka na klupi, pa je otjeran. I onda se doveo u situaciju da mu igra jedan Lokonga.
A lik i tada i sada kotira u samom vrhu potencijalnih WC stopera.
Umjesto da se ostave Saliba i Genduzi a pare potrošene na njihove zamjene utroše u jednog klasnog veznjaka, dovedeni su igrači koji su odbranu učinili gorom nego sezonu prije. Piece of art gmazova Edua i Artete.
41:34
- HuseinKapetan9
Moze,ako ce doci besplatno u Bayern

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
40miliona taman
jos dodat pa dovesti klasu koja je potrebna da se osvjezi napad
Mane ce da prekuca smijesnu bundes ligu.
Diaz kao maneova zamjena se doveo na vrijeme, kao krilo je vec daleko jaci igrac nego ovaj mane. Mane se raspao na krilu prije sezonu i po, zadnjih 5 mjeseci je proveo na 9ici i tu je bio poprlicno dobar.

Mane ce da prekuca smijesnu bundes ligu.
Diaz kao maneova zamjena se doveo na vrijeme, kao krilo je vec daleko jaci igrac nego ovaj mane. Mane se raspao na krilu prije sezonu i po, zadnjih 5 mjeseci je proveo na 9ici i tu je bio poprlicno dobar.
Diaz puno zuji al malo meda daje. Ako procepi bit ce top pojacanje. No hejt 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.