Vucenovic to je oravi igrac. Sad kad dovedete Smajlagica,Hadzica ima da budete top,samo nastavite divimo vam se a mi cemo dovoditi i dalje ove kloceve kao Ikic,Mujakic,SuljicMamba21 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:35Bivši igračizagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:34Ma hebe se vama imate vi boljih od Ikica,Suljica,Mujakica imate Resica i Cerimagica i ostale virtuozeJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:30![]()
A vidis da odma pjene. Oni mislili da ce ovaj uvaljivati pare u pojacanja. On im vraca Mujakica i Sejtana i maze im oci![]()
Kojeg li ce sad povratnika izvuci. Al hajd ostat ce joa godinu Dupovac,Hebib,Velkovski i Merso. Ma da Halanda dovedu ne bi mogo nista sa ovim panjevima.
Sad ce nam dovest Mirzeta Krupinca
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Kad je predstavljanje Ovcine u FKS zna li se sta
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čekamo prvo da vi Kodru predstavite.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iz prve ruke da vam kažem, Feđa ostaje u velezu!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ode Ševkija Resić
sunce ti kakva fudbalska prevara decenije
a nije da neki pitari nisu upozoravali na tog prevaranta.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vi navalili momak talenat i tacka. Kakav talenat kakve pm, momak zadnji put pokazao talenat 2018 god kad smo protiv nekog u Europi igrali pa gol zabio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobar ugovor Veleža Osimu 1+1 bez puno vezivanja ako nesto loše krene.Hoce neki instant rezultat sa Brkom,dali ce uspjet vidjet cemo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 jun 2022, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
scudetto89
- Kontakt:
@ Mostar sta mislis da je on neka zvijer od igraca, sto nije potpisao za nas?, ne naprotiv neka je kod vas ostao
04.10.2009 !
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
AMAR OSIM... Ostalo je još samo nekoliko detalja da se dogovore. Ne bi trebalo biti problema u vezi toga – dodao je izvor iz FK Velež.
Nezvanično – 10.000 maraka imat će mjesečna primanja.
Nezvanično – 10.000 maraka imat će mjesečna primanja.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ne mozes to dvoje poredit nikako, mi smo Kodru kontaktirali dan nakon odlaska Fedje i on se zahvalio rekao kako ne zeli u BiH, dok ste vi Ovcinu vec smjestili na desnu stranu, zavrsen, Ajla ga zapratila na instagramu itd..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vaše je lako prebrojati.tersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Da li je zvijer ili ne, dovoljno govori cinjenica koliko ste bili zapeli za njega, niko od vas nije nista negativno o njemu napisao(do danasnjeg potpisa, a nakon potpisa levat, neznalica, sta ce nam on).. tako da, neka nama Haretascudetto89 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18@ Mostar sta mislis da je on neka zvijer od igraca, sto nije potpisao za nas?, ne naprotiv neka je kod vas ostao![]()
E svakakva poredjenja sam cuo ali ti si zakuco ,jedan trener 5 godina , drugi 22 godine se bavi trenerskim poslom i kaze brojitetersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliki je Osimu najduži niz bez poraza protiv Sarajeva?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
scudetto89
- Kontakt:
@ Mostar ma libo me tuki iskreno niti sam ga nesto uzdizdao, ni sl tome , tako da sretno vam sa njim
04.10.2009 !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa dobro, sad ćeš reći da vi Zolotića niste smjestili u odbranu. Mokri snovi pojedinaca, na obje strane. S tim što ste vi Ovcini yebali od-do, na prvi pomen dolaska kod nasMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:19Ne mozes to dvoje poredit nikako, mi smo Kodru kontaktirali dan nakon odlaska Fedje i on se zahvalio rekao kako ne zeli u BiH, dok ste vi Ovcinu vec smjestili na desnu stranu, zavrsen, Ajla ga zapratila na instagramu itd..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.