FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedina šteta Duraković, momak nije dobio nikakvu šansu i otjera se..
-6 igrača, idemo dalje...?
-6 igrača, idemo dalje...?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
jednostavno znas na cemu si sa dzenom osmanovicem znas da od njega nikad nece biti igraca i ti ga dovedes tu ne igraju nikakve finansijske mogucnosti , popunjavanje kadra znas da je lik ocaj i da od njega neces imati nista i mi ga placamo sest mjeseci uzalud . Za takve stvari se mora odgovarati jer u ovakvoj situaciji ti dovodis nesposobnog igraca ako je to racionalno korištenje budzeta i ono malo para sto imamo bacamo u vjetarTristan10 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:13No ovome nivou ili sa financijskim mogucnostima ne mozes imati garanciju koji ce ti se igrac pokazati a koji ne. Mogao se npr Armin Hodzic pokazati kao los, a nije, a na drugu stranu neko od tih iznad igraca kao pojacanje. Jednostavno je tako, ne samo kod nas nego i u drugim klubovima koji bolje stoje od nas. Da je ugovor na duzi period, a on ne nudi neki kvalitet ili zbog cega je placen, tad se moze pricati o nekoj steti.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:45vecina dovedena na zimu davala im se plata uzalud sest mjeseci i noga
neka mi neko objasni ovu vrhunsku finansijsku logiku da si bacao sest plata u vazduh a za te pare si mogao dovesti vrhunskog špica
i naravno nikakve odgovornosti niti ce se ko pocesati na ove debilizme koje stalno ponavljamoko je mislio da ce od osmanovica biti igrac i potpisao ga ,treba ga zavezati za reflektor jer za ista drugo nije sposoban
![]()
![]()
Slazem se. Dzeno Osmanovic jeste greska jer vec poznajes sta on moze da ponudi. Samo koliko si na njemu izgubio za tih mjeseci ugovora ili cega vec. Mislim objektivno mi raspravljamo o marginalnim stvarima.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:38jednostavno znas na cemu si sa dzenom osmanovicem znas da od njega nikad nece biti igraca i ti ga dovedes tu ne igraju nikakve finansijske mogucnosti , popunjavanje kadra znas da je lik ocaj i da od njega neces imati nista i mi ga placamo sest mjeseci uzalud . Za takve stvari se mora odgovarati jer u ovakvoj situaciji ti dovodis nesposobnog igraca ako je to racionalno korištenje budzeta i ono malo para sto imamo bacamo u vjetarTristan10 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:13No ovome nivou ili sa financijskim mogucnostima ne mozes imati garanciju koji ce ti se igrac pokazati a koji ne. Mogao se npr Armin Hodzic pokazati kao los, a nije, a na drugu stranu neko od tih iznad igraca kao pojacanje. Jednostavno je tako, ne samo kod nas nego i u drugim klubovima koji bolje stoje od nas. Da je ugovor na duzi period, a on ne nudi neki kvalitet ili zbog cega je placen, tad se moze pricati o nekoj steti.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:45
vecina dovedena na zimu davala im se plata uzalud sest mjeseci i noga
neka mi neko objasni ovu vrhunsku finansijsku logiku da si bacao sest plata u vazduh a za te pare si mogao dovesti vrhunskog špica
i naravno nikakve odgovornosti niti ce se ko pocesati na ove debilizme koje stalno ponavljamoko je mislio da ce od osmanovica biti igrac i potpisao ga ,treba ga zavezati za reflektor jer za ista drugo nije sposoban
![]()
![]()
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ja se sve nadam da je ovaj zvanican odlazak cak sest sedam "fudbalera" nagovjestaj da se ima neki plan za uljudna pojacanja i novu sezonu.. ako bez adekvatnog plana otpustamo ovoliko "fudbalera" onda nekog treba pitat da li je normalan.. kakvi takvi mogli su popuniti roster.. Bože pomozi.
Mi smo Željini, Željo je naš !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma Osmanovica si morao potpisati jer smo bili ucjenjeni od doticnog a u pitanju je bila licenca. Hvala Bogu pa su ugovori bili na 6 mjeseci.Tristan10 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:48Slazem se. Dzeno Osmanovic jeste greska jer vec poznajes sta on moze da ponudi. Samo koliko si na njemu izgubio za tih mjeseci ugovora ili cega vec. Mislim objektivno mi raspravljamo o marginalnim stvarima.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:38jednostavno znas na cemu si sa dzenom osmanovicem znas da od njega nikad nece biti igraca i ti ga dovedes tu ne igraju nikakve finansijske mogucnosti , popunjavanje kadra znas da je lik ocaj i da od njega neces imati nista i mi ga placamo sest mjeseci uzalud . Za takve stvari se mora odgovarati jer u ovakvoj situaciji ti dovodis nesposobnog igraca ako je to racionalno korištenje budzeta i ono malo para sto imamo bacamo u vjetarTristan10 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:13
No ovome nivou ili sa financijskim mogucnostima ne mozes imati garanciju koji ce ti se igrac pokazati a koji ne. Mogao se npr Armin Hodzic pokazati kao los, a nije, a na drugu stranu neko od tih iznad igraca kao pojacanje. Jednostavno je tako, ne samo kod nas nego i u drugim klubovima koji bolje stoje od nas. Da je ugovor na duzi period, a on ne nudi neki kvalitet ili zbog cega je placen, tad se moze pricati o nekoj steti.
moSa ljoŽe
- Bersaga
- Kontakt:
Nastaviti sa zahvalnicama i idućih dana: Muftić Vedad, Kovačević Denis, Gasal Hamza, Kaljić Hamza, Mujić Edin i malo ljepši oproštaj od Bekrić Samira.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:21Kako mislis muftic, pa ako ode Bender ko ce braniti
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Bersaga je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:32Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:21Kako mislis muftic, pa ako ode Bender ko ce braniti

Osim sa sobom u Mostar dovodi ljude od povjerenja s kojim je sađivao i u Željezničaru. Asistenti će mu biti Almir Memić i Adin Mulaosmanović.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ma eto meni je samo žao što Duraković nije dobio šansu, ovo ostalo i ne zaslužuje da nosi dres Želje, iako bi mi bilo drago da smo malo više vidjeli Ćerimagića ali eto tako se potrefilo.Robust je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:45vecina dovedena na zimu davala im se plata uzalud sest mjeseci i noga
![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta je insajderi,tar nije Joldic? Joj Al vi blage nemate
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta covjek uradi od svog imena, ovaj novi trener Veleza...
- manijacikonjic87
- Kontakt:
lijevapolutka je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:56Ti kad nesto napišeš amerikanci šestoricu na crnu listu stave

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Sto se tice igraca nek idu svi, nijedan nije dostojan Zelje. Nadam se sa ce se naci kvalitetnija rjesenja od ovih.
- Bersaga
- Kontakt:
Da je samo godina

Evo Vučenovićev otac se raspravlja sa rajom na facebook-u. Spominje rat i nacionalizam i da je presudni faktor zašto njegov sin nije uspio je zapravo njegovo prezime

uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, NazorUso i 41 gost.