Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
2022. godina i neko se misli usreciti sa Amarom. Jedino sto ovdje profitira je Amarov bankovni racun, ostali ce se za glavu hvatati. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Moze biti. A ne mora. Cemo da vidimo.keli je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:49Opet cete imati ligaskih naslova ko sloboda i sa brkom. Samo ce vas ostavit bez dinara.tersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
Nema tatomiteta sad, tako da dabogda sceri. Reko je Misimovic davno kako su se te titule osvajale.let3 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:28Na stranu titule, Osim je daleko bolji trener od Dudića (kojeg cijenim), ali i daleko skuplji, zahtjevnijitersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.koštat ce.
Ako ga Velež isprati finansijski, ići ce na titulu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Amar je ubleha velika al et probajte jbg.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Nego, dobijemo li @Hrasno/Kongrate/Dokoljenko zajedno s Amarom il treba doplata neka 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Plus ovaj portal sportsportkillafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:12Nego, dobijemo li @Hrasno/Kongrate/Dokoljenko zajedno s Amarom il treba doplata neka![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Velez imenovao novog trenera, a najbucniji navijaci Sarajeva! Sta je reci?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bivši trener protiv sadašnjeg.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Jaaa bola i Beganovica smo kaparisali sadmiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:14Plus ovaj portal sportsportkillafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:12Nego, dobijemo li @Hrasno/Kongrate/Dokoljenko zajedno s Amarom il treba doplata neka![]()
![]()
A taman kontamo neki pub/restoran otvorit u Vrapcicima, a celavac je vrhunski konobar
Sve to za Amarovu platu, not bad
mlatno nas je 3:0 za 15min isto, mi igrali, zeljo zabijao, a ovdje je bilo obrnuto
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 06 jun 2022, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa ako se sjecas osvojila se dupla kruna, osigurana titula 4 kola prije kraja, plus kup, dominacija Želje kroz citavu sezonu, najbolji strijelac lige, asistent, najviše postignutih golova, najmanje primljenih, bruka neki rekorda koje je Zrinjski tek ove sezone oborio.
Druga je stvar što je kasnije u drugom mandatu satro Želju sa parama, al nije jedini.
Tako da Misketove price ostavi forumskoj mitomaniji. Njegovi i amarovi egotripovi su tu negdje.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ipak je ova u gostima, kada nam je najviše trebalo.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:20mlatno nas je 3:0 za 15min isto, mi igrali, zeljo zabijao, a ovdje je bilo obrnuto![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neće se niko usrećiti između Amara i Veleža.
Ionako za top 3 ce se boriti Fks, Borac, TC i Zrinjski.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Još Baka u Zrinjski, Husref u Slobodu.. i komotno otvorit temu Premijer liga BiH - press konferencije.
The saddest thing in life is wasted talent.
A navedite koji je bolji trener od Amara?
Pun pogodak sa Amarom, ako ga uprava bude pratila sa igračima... Daleko će Velež dogurati
Pun pogodak sa Amarom, ako ga uprava bude pratila sa igračima... Daleko će Velež dogurati
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jadan onaj momak što vodi Igman. Valja se s rogatim bosti..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Dobro više,šta vas briga za Velež,ok vi ćete se boriti za titulu,za top 3, možete dovesti koga hoćete ok, super,čestitam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:26Neće se niko usrećiti između Amara i Veleža.
Šta samo Velež komentarišete.
Bio je svima simpatična ekipa kad je vladalo rasulo od mostarskih kriminalaca koji su za par hiljada sarajevskoj braći davali bodove, najbolje igrač za 3000 km,najtalentiranije juniore za 500 km,onda je bio dobar Velež .
Sad puna usta Veleža kad nema toga više,mi poštujemo i Sarajevo i sve ostale koji vole ovu državu.
Pitaj HZ kad su odlazili sa tirbine u zadnjoj utakmici kako su ispraćeni,ko vam je pomagao poslije Lištice al nema veze opet ćemo..
Tako da uredu moje sarajlije mi smo smiješni,mali klub,glupi itd itd..
Vidjet ćemo na kraju sezone, pozdrav iz Mostara
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Svaki koji je imao realan dodir s ligom bez pomoci sa visih instanci
Njegovu realnu "vrijednost" mogao si vidjeti u zadnjem mandatu u zelji
Amar je trenerska taraba, u sto ces se vrlo brzo uvjeriti
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Pa ne moze se porediti danasnji Zeljeznicar i danasnji Velez.
U Velezu ce imati puno vise materijala i podrske od uprave. Ne kazem da je Amar sada kao nekada prije, ali mislim da je sasvim ok rjesenje za klupu.
Cudno mi je samo sto je ugovor na jednu godinu, uz neku kao fol klauzuli - mogucnost produzenja. Sto se samo po sebi podrazumjeva da postoji ta mogucnost.
U Velezu ce imati puno vise materijala i podrske od uprave. Ne kazem da je Amar sada kao nekada prije, ali mislim da je sasvim ok rjesenje za klupu.
Cudno mi je samo sto je ugovor na jednu godinu, uz neku kao fol klauzuli - mogucnost produzenja. Sto se samo po sebi podrazumjeva da postoji ta mogucnost.
- FKS -
-
scudetto89
- Kontakt:
@ soe ma ima normala raje medju navijacima veleza, svako svoj klub neka bodri, voli , samo neka popuste kako smo mi nekoga cezno ocekivali itd 
Only je nekakav klinac po meni, ne vrijedi sa djecom u rasprave bilo kakve ulaziti.
Only je nekakav klinac po meni, ne vrijedi sa djecom u rasprave bilo kakve ulaziti.
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, held9, MostarNeretva, nedimmmm1337, rishovski i 43 gosta.