Mozda su zaboravili da objave kako su ono za SFK stavili, pa pao Ikic u drugi plan.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Do aksama bi trebali, ne valja objavljivati poslije aksama, tako kazu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
9 sati proslo Bogte.Ja konto objavit ce odma za 15-20 min.Hajde admine ziv bio necu moci zaspati,ne predstavljas Mo Salaha druze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Snimaju ga na tabiji sa @Lacoste,sad ce to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakvi likoviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:479 sati proslo Bogte.Ja konto objavit ce odma za 15-20 min.Hajde admine ziv bio necu moci zaspati,ne predstavljas Mo Salaha druze
- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
Lacoste jos uvijek provjerava krvna zrnca zato se ovoliko zavuklo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Biće da su se zajebali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:479 sati proslo Bogte.Ja konto objavit ce odma za 15-20 min.Hajde admine ziv bio necu moci zaspati,ne predstavljas Mo Salaha druze
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E ovo je nasa najveca navijacka zabluda. Prvi ugovor + plate 2-je god. + drugi ugovor + plate za sezonu 21/22 + sad raskid ugovora.Lucas je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:25Oremuš je finih para uzeo u Hajduku, te u Izraelu gdje je igrao šest sezona, pa vjerovatno nije previše zatezao prilikom dogovora o raskidu.Ne bi smetalo ni da je ostao još jednu sezonu, kao iskusna alternativa s klupe. Mene najviše zanima kako se odvija prica oko raskida sa HVA trojcem, oni su najveci problem.
Za pet dobrih tekmi kostao Rahmanov transfer i sad "dobar za alternativu sa klupe".
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Tako to ide u uskoro najboljem klubu na balkanu, malo sabura.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PapirnaMarka
- Kontakt:
a kada je u pitanju suprotna strana u Borac bi mogao da dođe nekadašnji igrač Sarajeva Benjamin Tatar.
Ako je istina da se vraca, treba se pobiti sa Bojcem za Benju mislim da bi svakako radije kod nas se vratio nego tamo
Ako je istina da se vraca, treba se pobiti sa Bojcem za Benju mislim da bi svakako radije kod nas se vratio nego tamo
Lalatovic je kratko radio u Saudijskoj Arabiji, vjerovatno ga od tamo zna.
Ako hoce Borac njega on ide u Borac.Vico hoce titulu pare nisu bitne.
Ma mislim da mu ne mogu ili nece ponuditi nesto vise od nas, a vjerovatno bi se odlučio za nas tad, najviše zbog sredine tj. grada, lakše mu je zivit u Sarajevu nego u Banja Luci, blize mu je i kuca
Nista onda do srijede, ne gine nam cekati. Utorkom isto ne valja objavljivati
BoJac zainteresovan za Tatara... Misljenja sam da ako je to fkt istina, da se treba pobit bas za njega. Bomba za našu ligu, on, Ikić i jos jedan pravi špic i napad dobar za ovu sezonu
Ma sumnjam da ce prije otici u borac nego se vratiti u sarajevo. Prije svega, tesko da mu oni mogu finansijski dati toliko primamljiviju ponudu, a ako budu ponude tu negdje, valjda nije levat da ode tamo...