Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Analitico
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 14:18

adnan_hzsa je napisao/la:Svi po Begovicu udaraju kao da jedini on nece doci. A vala velik spisak igraca koji nece doci.
da al eno Nadarevic place na aerodromu, covjek dobio zivcani slom sto ne moze ici a ovaj kanadski kloc ceslja muda u stoke city, eto to je razlika, a samo je trebao sjesti u avion i otici.....

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 08 feb 2011, 14:21

satra se placuci. eno ga vene sijece u cumu zavrsio :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 feb 2011, 16:21

Analitico je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Svi po Begovicu udaraju kao da jedini on nece doci. A vala velik spisak igraca koji nece doci.
da al eno Nadarevic place na aerodromu, covjek dobio zivcani slom sto ne moze ici a ovaj kanadski kloc ceslja muda u stoke city, eto to je razlika, a samo je trebao sjesti u avion i otici.....
Kao sto kazu ameri... "Pics or it didn't happen".
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:35

Ljudi najlakše je kriviti Asmira. Prvi ne volim igrače koji su neozbiljni prema državnom dresu,ne bitno da li se radilo o Begoviću,Muntariju,Chagadianeu,itd.Al jednostavno svak mora shvatiti da jednostavno igrač koji nema zagarantovano mjesto startera uglavnom gleda svoj interes i na neki način pravi ultimatum.Naravno ovim ne branim ovog golmana,za koga mislim da i nije najbolji izbog u ovom trenutku.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 16:48

melanholicar je napisao/la:Ljudi najlakše je kriviti Asmira. Prvi ne volim igrače koji su neozbiljni prema državnom dresu,ne bitno da li se radilo o Begoviću,Muntariju,Chagadianeu,itd.Al jednostavno svak mora shvatiti da jednostavno igrač koji nema zagarantovano mjesto startera uglavnom gleda svoj interes i na neki način pravi ultimatum.Naravno ovim ne branim ovog golmana,za koga mislim da i nije najbolji izbog u ovom trenutku.
Salihovic koji je alfa i omega u Hoffenhaimu opet nema zagarantovano mjesto.i njega Pezzo krhne na klupu.
Pa opet bez pogovora se ''stvori'' u repci.
Ako ganjas samo svoj interes na ustrb repke.Ganjaj ga i dalje,niko ti ne brani.Ali se onda ostavi repke.Sto ce vjerovatno tako i da bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bow
Kontakt:

Post Postao/la bow » 08 feb 2011, 18:30

amertiger je napisao/la:Ja cu opet da posjetim filozofe gdje se igra utakmica, znate za USA (SAD, Amerika da vam bude jasnije), e sad znatel gdje je to??? Znatel koliko se mora ici avionom do tamo??? Malo se raspitajte po googlajte pa vidite, pa onda skontajte kakav je to generalna proba kad igraci u avionu provedu vise nego sto ce provesti u Americi, skontajte da i Asmir i Edin igraju u jednoj od najjacih liga svjeta, da je utakmica izmedju dva kola, koliko god Asmir bio dobar njemu je zamjena fantastican golman koji samo ceka priliku da se ubaci i da zauzme mjesto medju stativama. Zar vi mislite da je lako otputovati pola svjeta odigrati ne vaznu utakmicu i opet preputovati pola svjeta nazad i igrati onda utakmicu u enegleskoj ligi????

Morate shvatiti da je savez kriv za ovo opet, sto nisu dogovorili tekmu u Evropi pa bi svi igraci bili tu u to sam siguran ali ovako ja prvi se ne bih odazvao da sam u takvoj situaciji!!!
U svim normalnim ekipama se dogovri sa igracima pa tek onda ugovore utakmica samo kod nas se leti za lovom i dok je tako uvijek ce vam biti krivi Asmiri, Edini, Senaidi i slicno a nikad oni pravi krivci

Kakvih gluposti ovdje procitati, upravu je bio jedan momak, tacnije vise njih, na ovom forumu se mora uvesti IQ test prije registracije ali pod hitno!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 feb 2011, 18:43

bow je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ja cu opet da posjetim filozofe gdje se igra utakmica, znate za USA (SAD, Amerika da vam bude jasnije), e sad znatel gdje je to??? Znatel koliko se mora ici avionom do tamo??? Malo se raspitajte po googlajte pa vidite, pa onda skontajte kakav je to generalna proba kad igraci u avionu provedu vise nego sto ce provesti u Americi, skontajte da i Asmir i Edin igraju u jednoj od najjacih liga svjeta, da je utakmica izmedju dva kola, koliko god Asmir bio dobar njemu je zamjena fantastican golman koji samo ceka priliku da se ubaci i da zauzme mjesto medju stativama. Zar vi mislite da je lako otputovati pola svjeta odigrati ne vaznu utakmicu i opet preputovati pola svjeta nazad i igrati onda utakmicu u enegleskoj ligi????

Morate shvatiti da je savez kriv za ovo opet, sto nisu dogovorili tekmu u Evropi pa bi svi igraci bili tu u to sam siguran ali ovako ja prvi se ne bih odazvao da sam u takvoj situaciji!!!
U svim normalnim ekipama se dogovri sa igracima pa tek onda ugovore utakmica samo kod nas se leti za lovom i dok je tako uvijek ce vam biti krivi Asmiri, Edini, Senaidi i slicno a nikad oni pravi krivci

Kakvih gluposti ovdje procitati, upravu je bio jedan momak, tacnije vise njih, na ovom forumu se mora uvesti IQ test prije registracije ali pod hitno!!!
ma bitno je da su oni krivi i sad da malo svoju bjesnocu istresemo bit ce nam lakse,,a to sto Mujo,,Suljo,,Iljo i kompanija potpisivaju duple ugovore sto kradu iz dzepova igraca ,,sto nasi igraci stoje kao budale pred ambasadama cekajuci vize i ako ih dobiju??sto nestaje 300.000 ,, to je manje bitno u ovom trenutku,,manje je bitno sto nam je savez nesposoban pa nezna pogledati na kalendar kad je ta utakmica i gdje je na karti america,,manje je bitno sto ni jedna mlada selekcija nema trenera(ma mladi nam netrebaju),,nije bitno sto nemamo stadion odgovarajuci gdje ce repka igrati ali je bitno sto su IBRO,EDIN,ASMIR trazili slobodno,,BRAVO BOSANCI,,,, ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 feb 2011, 18:44

Samo da prenesem svoj post sa Ibrine teme :mrgreen:

Naravno da je Susic cudan tip, zar nije za Bega rekao kad nije dosao u Slovacku ''sad znam ko ce branit protiv Rumuna'' ? Sta onda ocekuje da mu ovaj dodje, i grije klupu protiv Meksika a u medjuvremenu izgubi mjesto u Stoke City ?

Susic bi trebao malo pametnije da se ponasa, a posebno skrati svoj jezik u izjavama za medije !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 19:13

KONGO je napisao/la:Samo da prenesem svoj post sa Ibrine teme :mrgreen:

Naravno da je Susic cudan tip, zar nije za Bega rekao kad nije dosao u Slovacku ''sad znam ko ce branit protiv Rumuna'' ? Sta onda ocekuje da mu ovaj dodje, i grije klupu protiv Meksika a u medjuvremenu izgubi mjesto u Stoke City ?

Susic bi trebao malo pametnije da se ponasa, a posebno skrati svoj jezik u izjavama za medije !
@Kongo ako tako Begson konta iskreno popisaj ga i uzduz i poprijeko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 08 feb 2011, 19:15

harishp je napisao/la:

Vidim da ti volis srati i uzduz i poprijeko.
"Like a krme in Teheran."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 19:29

fahrenheit je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Vidim da ti volis srati i uzduz i poprijeko.
Vidis klicko.
Haman ko' i Begson dalekovidan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 feb 2011, 19:40

Pametan covjek cuva svoju poziciju prvog golmana u svom klubu, svako normalan bi to radio, kada Dzeko moze dobiti slobodno mozes i on ,svakako bi ona rupa Hasagic branio prije njega u kvalifikacijama i slicno ... Nevjerovatno je kako se rade nepravde , Dzeko moze ali on i Ibra ne , ali to je nasa realnost ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 08 feb 2011, 19:49

Dirk je napisao/la:Pametan covjek cuva svoju poziciju prvog golmana u svom klubu, svako normalan bi to radio, kada Dzeko moze dobiti slobodno mozes i on ,svakako bi ona rupa Hasagic branio prije njega u kvalifikacijama i slicno ... Nevjerovatno je kako se rade nepravde , Dzeko moze ali on i Ibra ne , ali to je nasa realnost ;)
Ma kako je samo pametan treba ga yebat da se razmnozi, posto nam treba vise ovakvih pametnica!

On lafo neki golman veliki, Pape ga ne treba vise zvati i kraj price.
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 08 feb 2011, 22:29

E kako će se samo sjetiti repke kad bude produžavao radnu dozvolu...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 08 feb 2011, 22:45

Pod broj 1 DZEKO JE SVJETLOSNIM GODINAMA IZNAD OSTALIH (i trebamo ga cuvati ko kap vode u ruci)
Pod broj 2 DZEKO NIJE TRAZIO POSTEDU
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 08 feb 2011, 22:47

Kumar je napisao/la:E kako će se samo sjetiti repke kad bude produžavao radnu dozvolu...
On se striktno drzi onih 60% sto mora odradit. Jadni smo mi, i opet cemo mu oprostiti.
Kao sto neko gore rece:
DAL` SMO MI BOSANCI GLUPI, ILI ŠIROKOG SRCA ?!?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 feb 2011, 22:49

szlaja je napisao/la:
Kumar je napisao/la:E kako će se samo sjetiti repke kad bude produžavao radnu dozvolu...
On se striktno drzi onih 60% sto mora odradit. Jadni smo mi, i opet cemo mu oprostiti.
Kao sto neko gore rece:
DAL` SMO MI BOSANCI GLUPI, ILI ŠIROKOG SRCA ?!?
Ovo drugo 40%, a ovo prvo 100% :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 feb 2011, 22:52

Nece on braniti do kraja kvalifikacija, daboga da mu Stoke ispao iz lige. :twisted:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 22:57

Klub za koji igra se zove Stoke.Da je birao,nebi bolji naziv kluba nasao. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 feb 2011, 23:08

Treba postaviti pitanje ovom momku da li ce se on odazivati na pozive naseg "trenera", ili nece, i iz kojih razloga igra za BiH..i zavrsiti s njim.
Ovo mu je drugi put, i imam osjecaj da je neka pic.ketina u pitanju, mada je nas najbolji golman, ukoliko bude srao opet, treba ga posrat da je Casillas, a ne Begovic.

Neko na temi o Susicu napisa da bi trebao skratiti jezik, i to je jedan od razloga zasto se neki ne odazivaju..malo Pusic voli glumiti facu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], FerdinandF, GG3, Ghuraba, Kenozoik, Marokanci58, Maverick, Nakata, Pact1921, Soli, Turo i 68 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []