Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
S obzirom da je većina ekipa evo 7 dana pred prozivku u istim sastavima, da u ligu nije doslo ili ne nazire se da ce doci neki bolji igrači, ne znam kako ste zaključili da je sljedeća sezone "nikad bolja". Sve je isto, isti poluigrači, isti treneri koji samo mijenjaju klubove. Tereni isti, sudijska lakrdija ista, sve je isto. Zato pitam, po čemu "nikad bolja" sezona?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
jaki su mi botovi jucer kad je izasla vijest furali ih sad nigdje nikoga im na temiNotOccasionalFan je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:46Frajer im rekao mozda cu potpisati sa vama, ovi poceli hajcati navijace.![]()
Al nista kao opis na instagramu sto je bio - najdominantniji klub u BiH.![]()
niko kao naše kone , kome bi se mi smijali da njih nema zauvijek glavni cirkusanti u gradu
samo me zanima dolazi li im Luca Toni mogli su i to na Instagram staviti
Znate li koji je novi igrač SarajevaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:46Frajer im rekao mozda cu potpisati sa vama, ovi poceli hajcati navijace.![]()
Obje oku ugodne.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imam jedan prijedlog za anketu. Ko ce prije doci? Ikic u fks ili amerikanac u Zelju 
Gleda li ko kup prijateljstva na SK i ove nase talente?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Fabrizio Romano nekad pogriješi, Premijer liga BiH na facebooku pogriješi. Sarajevo samo treba kao i oni napisati da nisu bili dobro informisani o transferu.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Kad danas repliciraju na zvanicnom profilu - ne znamo ni mi.SF6 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:59Znate li koji je novi igrač SarajevaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:46Frajer im rekao mozda cu potpisati sa vama, ovi poceli hajcati navijace.![]()
![]()
![]()
Meni djeluje da je i za Velež i za Dudića ovakav rasplet najbolji mogući.. Voljeli ili ne voljeli Osima, jedno je sigurno lik je preozbiljan trener za našu ligu. Druga stvar, preuzima dobru ekipu koja je jako kompaktna i bez nekih velikih izmjena, a koja će sigurno biti nadograđena na deficitarnim pozicijama.
Takođe, čisto sumnjam da bi on preuzeo Velež da nije dobio garancije da su ambicije najveće moguće..
Zrinjski i Jakirović, Lalatović i Borac, Dudić i Sarajevo, Osim i Velež..Još kad bi se Željo malo trgnuo.... Jako, jako zanimljivo prvenstvo slijedi....
Takođe, čisto sumnjam da bi on preuzeo Velež da nije dobio garancije da su ambicije najveće moguće..
Zrinjski i Jakirović, Lalatović i Borac, Dudić i Sarajevo, Osim i Velež..Još kad bi se Željo malo trgnuo.... Jako, jako zanimljivo prvenstvo slijedi....
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Srđan Grahovac na meti Zrinjskog??
Još jedni mokri snovi ili će u Sarajevo gdje svi idu?
Još jedni mokri snovi ili će u Sarajevo gdje svi idu?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Evo pogledao Partizan - Sloboda, očekivan rezultat, Partizan miljama daleko po ulaganju u omladinsku školu.
Jedino što me nervira je evo ovaj talkshow poslije utakmice, evo već treći lik izlazi sa pričom kako je tu fair-play, kako su pristuni klubovi iz cijele Jugoslavije, bla bla, kako je mir, suživot, kako nema incidenata, kako je organizacija dobra.
Dakle dva trenera i organizator da ne izvojde niti jedno ime i prezime od ovih momaka. Zbog čega onda organizujemo ova takmičenja, da nadjemo Messija ili da pokažemo bivšoj Jugi kako se može igrati lopte zajedno. Btj isto da ja ne znam da se može lopte igrati zajedno.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
zeljovac21
- Kontakt:
Osim je zadnju sezonu u Zelji pokazao da nije ni blizu starog izdanja.
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Itekako fali, da smjesti ove novinare sa sumnjivim diplomama tamo gdje im je mjesto. Nema ništa gore nego kada novinar koji piše click bait vijesti o nogometu umisli sebi da zapravo razumije igru dovoljno dobro da može u raspravu sa Bakom. Prosto nevjerovatno
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma zna se da ste najveci cirkusanti ne u kantonu nego i sire. Kad se sjetimo samo Amawa kamatara i njegovog Football Club je ovo,nije ovo gradjevinska firma,pa onda Mega Mixa i pljuvacine menagera i plakanje Arezine i menagera haha,onda Cerica modnog macka,pa Siljka i press konferencija itd itd mogu do sutra pricat,a sad idite ganjajte lopte na obalI Miljacke. Vas covjek sad trenutno kad gleda moze da vidi najveci cirkus na svijetuRobust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:56jaki su mi botovi jucer kad je izasla vijest furali ih sad nigdje nikoga im na temiNotOccasionalFan je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:46Frajer im rekao mozda cu potpisati sa vama, ovi poceli hajcati navijace.![]()
![]()
![]()
niko kao naše kone , kome bi se mi smijali da njih nema zauvijek glavni cirkusanti u gradu![]()
samo me zanima dolazi li im Luca Toni mogli su i to na Instagram staviti![]()
![]()
Ima li ikica pitam za jarana koji od jucer radi refresh vasih stranicazagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 14:59Ma zna se da ste najveci cirkusanti ne u kantonu nego i sire. Kad se sjetimo samo Amawa kamatara i njegovog Football Club je ovo,nije ovo gradjevinska firma,pa onda Mega Mixa i pljuvacine menagera i plakanje Arezine i menagera haha,onda Cerica modnog macka,pa Siljka i press konferencija itd itd mogu do sutra pricat,a sad idite ganjajte lopte na obalI Miljacke. Vas covjek sad trenutno kad gleda moze da vidi najveci cirkus na svijetuRobust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:56jaki su mi botovi jucer kad je izasla vijest furali ih sad nigdje nikoga im na temiNotOccasionalFan je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:46Frajer im rekao mozda cu potpisati sa vama, ovi poceli hajcati navijace.![]()
![]()
![]()
niko kao naše kone , kome bi se mi smijali da njih nema zauvijek glavni cirkusanti u gradu![]()
samo me zanima dolazi li im Luca Toni mogli su i to na Instagram staviti![]()
![]()
Ima,nego dokle ste sa Ball de Or ili sa ovim fantomom DiglisicemRobust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:10Ima li ikica pitam za jarana koji od jucer radi refresh vasih stranicazagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 14:59Ma zna se da ste najveci cirkusanti ne u kantonu nego i sire. Kad se sjetimo samo Amawa kamatara i njegovog Football Club je ovo,nije ovo gradjevinska firma,pa onda Mega Mixa i pljuvacine menagera i plakanje Arezine i menagera haha,onda Cerica modnog macka,pa Siljka i press konferencija itd itd mogu do sutra pricat,a sad idite ganjajte lopte na obalI Miljacke. Vas covjek sad trenutno kad gleda moze da vidi najveci cirkus na svijetu![]()
![]()
![]()
Jel Ikić barem došao do Bradine? Ovčinu su dočekale barikade na Bradini
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Doš'o u opancima iz Lištice, prvo da mu malo objasnimo kako se treba oblačit, ponašat, da ne mora strahovat od zmija, nije kamenjar yebem ga i tako to.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.