a biscevic u fazonu zagledan u daljinu razmislja sta braco zna sta je jeo na gostovanju jedinstvu iz bihaca

joj to je jak moment bio u ovoj nasoj forumskoj zajednici

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo Kana pesimista, moglo bi izdobritiKANA je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:52daj boze , u zadnja dva dana zovem sve zivo sto znam ( osim sto se spominjalo 9-10 da bi se ovaj trebao pojaviti ) nista ni na vidiku -
Jedino ako je mislio na ovaj trofej historijskicak sta vise imam lose vijseti da ovaj nema uopste jos ta odobrenja tako da nam je ova sezona pusa
Ovo je jedino sto me drz optimisticnim,da nije Kane meni bi svakako ladje potunule skroz.lijevapolutka je napisao/la: ↑07 jun 2022, 14:15Evo Kana pesimista, moglo bi izdobritiKANA je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:52daj boze , u zadnja dva dana zovem sve zivo sto znam ( osim sto se spominjalo 9-10 da bi se ovaj trebao pojaviti ) nista ni na vidiku -
Jedino ako je mislio na ovaj trofej historijskicak sta vise imam lose vijseti da ovaj nema uopste jos ta odobrenja tako da nam je ova sezona pusa
![]()
![]()
delinjo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 14:18Ovo je jedino sto me drz optimisticnim,da nije Kane meni bi svakako ladje potunule skroz.lijevapolutka je napisao/la: ↑07 jun 2022, 14:15Evo Kana pesimista, moglo bi izdobritiKANA je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:52
daj boze , u zadnja dva dana zovem sve zivo sto znam ( osim sto se spominjalo 9-10 da bi se ovaj trebao pojaviti ) nista ni na vidiku -
![]()
![]()
Ova sedmica je kljucna
@KANA dolazi sa katancem i ključem
Ovo bi u prevodu znacili arapski milioni
HAJDE BOLA* Jesi li iz Konjica ili nisi
Ugodna šetnja po Švrakinomsvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:12Jel to taj booooomm za danas
Da ne ulszim vise na forum
Idem setat
kad cujem rijec BOLA asocira me na onu pjesmu iz zapadnog bola zrinjski sta je s tobomMamba21 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:07HAJDE BOLA* Jesi li iz Konjica ili nisi![]()
![]()
Hvala brate mojMamba21 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:14Ugodna šetnja po Švrakinomsvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:12Jel to taj booooomm za danas
Da ne ulszim vise na forum
Idem setat![]()
Imaju više smisla za humor nego ti za pravopis. Također, nesumnjivo bar jedan od njih ima više utakmica nego ti nickova na ovom forumu, iako je to poprilično teško za izvesti i to ne zbog odlaska na utakmice.
Edis Mulalić proziva 13. juna, u planu dolazak i nekoliko pojačanja
Kako je potvrđeno za Oslobođenje, Željezničar će pripreme za novu sezonu početi 13. juna, kada će Edis Mulalić izvršiti prozivku igrača.
Prvi dio priprema Plavi će obaviti u Sarajevu, a nakon toga slijedi odlazak van glavnog grada BiH. Zasad nije odlučeno gdje će to biti, a dvije opcije su ili odlazak na Kupres ili odlazak na Zlatibor.
Osim toga u redovima Plavih su u potrazi za pojačanjima, ali za sad se ne zna ko bi mogao stići na Grbavicu. Dodajmo da su klub napustila šestorica fudbalera i to Ševkija Resić, Faruk Duraković, Aleksandar Vučenović, Armin Ćerimagić, Branimir Vištica i Dženan Osmanović.
Iznevjerioo si me
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, NeSamSafetee, Pact1921 i 14 gostiju.