Ajd ok to za srbiju je moja teorija ne mora bit tacna...al njegova prica smrdi na kilometar
Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vladan Kovacevic
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
A mozda covjek nije mogao da dodje jer se ozenio u nedelju!?
najrealnije objasnjenje je da je covjek imao bukiran datum za vjencanje; prepostavio je da nece biti pozvan za ove utakmice lige nacije, jer nije bio pozvan ni na prijasnja okupljanja. kad je dobio poziv, nije mogao sad odgadjati vjencanje, pozivnice otisle, dolazi rodbina, prijatelji, ko ce vjerenici objasniti da se to mora prolongirati za neka druga vremena... nema sanse.
A serete o njemu kao da nam je pozicija golmana najveca mana.
Imamo precih stvari u repki neka brani i golman Igmana ako treba a ovakve debile **** i neka idu tamo gdje se osjecaju "prirodno ".
Imamo precih stvari u repki neka brani i golman Igmana ako treba a ovakve debile **** i neka idu tamo gdje se osjecaju "prirodno ".
A tako tesko je bilo to reci , zbog..cega tacno?mahic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:39najrealnije objasnjenje je da je covjek imao bukiran datum za vjencanje; prepostavio je da nece biti pozvan za ove utakmice lige nacije, jer nije bio pozvan ni na prijasnja okupljanja. kad je dobio poziv, nije mogao sad odgadjati vjencanje, pozivnice otisle, dolazi rodbina, prijatelji, ko ce vjerenici objasniti da se to mora prolongirati za neka druga vremena... nema sanse.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Gdje će reći, nisam joj mogao objasniti da moramo odgoditi vjenčanjeVictor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:57A tako tesko je bilo to reci , zbog..cega tacno?mahic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:39najrealnije objasnjenje je da je covjek imao bukiran datum za vjencanje; prepostavio je da nece biti pozvan za ove utakmice lige nacije, jer nije bio pozvan ni na prijasnja okupljanja. kad je dobio poziv, nije mogao sad odgadjati vjencanje, pozivnice otisle, dolazi rodbina, prijatelji, ko ce vjerenici objasniti da se to mora prolongirati za neka druga vremena... nema sanse.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pa mislim na javnost, da je reko jbg zenim se ne mogu doc sad alEspiritosanto je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:59Gdje će reći, nisam joj mogao objasniti da moramo odgoditi vjenčanjeVictor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:57A tako tesko je bilo to reci , zbog..cega tacno?mahic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:39najrealnije objasnjenje je da je covjek imao bukiran datum za vjencanje; prepostavio je da nece biti pozvan za ove utakmice lige nacije, jer nije bio pozvan ni na prijasnja okupljanja. kad je dobio poziv, nije mogao sad odgadjati vjencanje, pozivnice otisle, dolazi rodbina, prijatelji, ko ce vjerenici objasniti da se to mora prolongirati za neka druga vremena... nema sanse.![]()
rado cu se odazvatu iduci put , mislim da mu niko ne bi zamjerio
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Najgore je sto su u saopstenju napisali da se osjeca ko prirodni Srbin.Ocigledno da ceka nesto u vezi Srbije.Ako tu propadne sta,ode kod nas i izjavi neku glupost i yebe mu se
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kao sto rekoh, vrlo vjerovatno 2 scenarija
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
De ba, nemoj budalesati. Lupaš k'o Maksim po diviziji.
Vladan je formiran golman, kojem reprezentacija vise nije ni potrebna!
Da bi igrao za Srbiju mora imati i srbijansko državljanstvo, a on to nema jer momku nije cilj da igra za Srbiju. Javljeno je svima da se on zeni, a što Vico i Bugarski ker Petev namjerno opsteuiraju Vladana da bih on ishitreno reagovao i opleo po njima i da onda, dok su narkoman Vico I ker Petev tu, nikako ne zaigra.
Ti mi vuces na onog Husarica, propalog menadžera, koji je trpao onog junca u talu sa bugarskim kerom...
Evo i oni tebe selame!
Agencija je ta koja ga zastupa. Sta oni izjave to se mora smatrati relevantnim. Ako pricaju gluposti, znaci trebas mijenjati agenciju.
Tako da sama cinjenica da se on uopste nije oglasavao, ispada da je sve to istina vezano za srbiju. Iako postoji opravdan razlog nedolaska radi vjencanja, ali smatram da bi to jednostavno rekao. Kada su u pitanju vjencanja, radjanje djece i slicno, uvijek se imalo obzira. Narocito sto on nije trenutno bitan golman.
Ima logike i da je odlucio cekati poziv za srbiju jer je bolje biti treci golman srbije nego treci golman bosne. U bosni se ne bi naigrao, a ni vidio prvenstva. U srbiji makar ima priliku da vidi neko prvenstvo. S tim da je tamo malo jaca konkurencija. Ali u situaciji kad svakako neće ni u bosni braniti, mislim da on zaista nista od bosne i nema.
Tako da sama cinjenica da se on uopste nije oglasavao, ispada da je sve to istina vezano za srbiju. Iako postoji opravdan razlog nedolaska radi vjencanja, ali smatram da bi to jednostavno rekao. Kada su u pitanju vjencanja, radjanje djece i slicno, uvijek se imalo obzira. Narocito sto on nije trenutno bitan golman.
Ima logike i da je odlucio cekati poziv za srbiju jer je bolje biti treci golman srbije nego treci golman bosne. U bosni se ne bi naigrao, a ni vidio prvenstva. U srbiji makar ima priliku da vidi neko prvenstvo. S tim da je tamo malo jaca konkurencija. Ali u situaciji kad svakako neće ni u bosni braniti, mislim da on zaista nista od bosne i nema.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dobro hajd eo to srbija je moje misljenje kao sto sma vec rekao i ne tvrdim da je tacno, mozda sam pretjerao u nametanju...obrijanopile je napisao/la: ↑07 jun 2022, 19:59De ba, nemoj budalesati. Lupaš k'o Maksim po diviziji.
Da bi igrao za Srbiju mora imati i srbijansko državljanstvo, a on to nema jer momku nije cilj da igra za Srbiju. Javljeno je svima da se on zeni, a što Vico i Bugarski ker Petev namjerno opsteuiraju Vladana da bih on ishitreno reagovao i opleo po njima i da onda, dok su narkoman Vico I ker Petev tu, nikako ne zaigra.
Ti mi vuces na onog Husarica, propalog menadžera, koji je trpao onog junca u talu sa bugarskim kerom...
Al kako ti evo objasnjavas da covjek pod..
1. Nije se oglasio i pusta da ga javnost gazi
2. Zasto nije mogao rec zenim se javio sam svima Petev laze?
3. Zasto nije izasao i rekao "Agencija lupa gluposti oni nisu moja agencija"
4. Zasto nije rekao JA MOGU SAMO IGRATI ZA BiH?
Eto ja sam svoju teoriju iznio, da cujem tvoju?
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pusti čovjeka nek mjeri bunar mladoj na medenomVictor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 20:24Dobro hajd eo to srbija je moje misljenje kao sto sma vec rekao i ne tvrdim da je tacno, mozda sam pretjerao u nametanju...obrijanopile je napisao/la: ↑07 jun 2022, 19:59De ba, nemoj budalesati. Lupaš k'o Maksim po diviziji.

Kad prođe medeni a dođe yebeni imaće se kad oglasiti.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ja koliko pročitah ni agencija mu nije napisala da čeka poziv Srbije. Momak i ranije kada nije dobijao pozive javno se nije oglašavao.
Više mi ima logike da je zvao repku, rekao da se neće odazvati na ovo okupljanje a zašto se ovi ludi prave nzm
Više mi ima logike da je zvao repku, rekao da se neće odazvati na ovo okupljanje a zašto se ovi ludi prave nzm
-
- Kontakt:
Evo da probam da ti odgovorim:Victor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 20:24Dobro hajd eo to srbija je moje misljenje kao sto sma vec rekao i ne tvrdim da je tacno, mozda sam pretjerao u nametanju..obrijanopile je napisao/la: ↑07 jun 2022, 19:59De ba, nemoj budalesati. Lupaš k'o Maksim po diviziji.
1. Rekao je da ce se oglasiti kada dodje vrijeme
2. Receno je u onom saopstenju da su ranije obaviješteni u N/F SBiH da se neće odazvati .
3. Vidi, možda agencija ne lupa, vec se prevod vršio preko Google translatea pa je ispalo kako je ispalo, možda
4. Rekao je to mali milion puta, da je on golman BiH ( nema lik srbijansko drzavljanstvo) a i na svadbi je danas dokazao i polazao da je on PITAR OD GLAVE DO PETE. Samo sto se Vico narkomancina i Bugarski ker Petev trude da ga svim slilama otjeraju od reprezentacije.
Ne znam da li ce ti se svidjeti moji odgovori, ali sam pokušao...
Evo i oni tebe selame!
- LutakSutko
- Kontakt:
najbolji golman kojeg imamo
ali nama u repki brani slager
ali nama u repki brani slager
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ovi iz saveza se nešto ibrete kao što nije došao, a poslali mu poziv...jel odgovorio da će doći, odbio, koji klinac?!mahic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:39najrealnije objasnjenje je da je covjek imao bukiran datum za vjencanje; prepostavio je da nece biti pozvan za ove utakmice lige nacije, jer nije bio pozvan ni na prijasnja okupljanja. kad je dobio poziv, nije mogao sad odgadjati vjencanje, pozivnice otisle, dolazi rodbina, prijatelji, ko ce vjerenici objasniti da se to mora prolongirati za neka druga vremena... nema sanse.
Uostalom da bude dodavač peškira, ne znam što se tolika prašina diže.
Svakako njega nema dok je Bugarin na klupi.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.