Znamo svi zasto ga hvali.
Dzeko je tu da pobjegne od zene na par dana i popije koju po Sarajevu, Petev mu udovoljava i dobija pohvale.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vazno je popljuvati i degradirati neciji rad. Osobno mrzim bht ali ova analiza ima smisla i iako je povrsna, sustinski je dobro odradjena. Da se nista ne crta rekli bi gledaj sirotinjske analize. Malo realnosti nam nije na odmet.Raonffa je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:36Dogan vlada materijom, vjerovatno jedini analitičar kojeg vrijedi poslušati od svih ovih što se vrte po emisijama oko repke.gigglessmoke je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:34Gledaj analize i ovi naši naučili crtati po ekranu, k’o da gledam Paul Scolesa na SkySportsu.![]()
Gdje sam branio?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:41
Ako niste skontali budale jedne, ovaj životom je branio pozive Piriću u reprezentaciju. Dakle, on promoviše sve ono što ne valja u našem fudbalu.
Slažem se, čovjek je na mjestu.Raonffa je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:36Dogan vlada materijom, vjerovatno jedini analitičar kojeg vrijedi poslušati od svih ovih što se vrte po emisijama oko repke.gigglessmoke je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:34Gledaj analize i ovi naši naučili crtati po ekranu, k’o da gledam Paul Scolesa na SkySportsu.![]()
Kao da ovi prije Peteva nisu udovoljavali. Eto jedan Sušić ili Baždarević su mu branili izlaske i provod.
Hahahah ne ofiraj se bas sam malorpije gledao jer nema puno postova na temi s kim sam se prepirao...kad ono tiWanderson je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:43Gdje sam branio?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:41
Ako niste skontali budale jedne, ovaj životom je branio pozive Piriću u reprezentaciju. Dakle, on promoviše sve ono što ne valja u našem fudbalu.
Malo sam vas podyebavao jer ste se palili na to i to je to, ko duze prati forum zna o cemu pisem sto se tice reprezentacije.
bas to, sta fali Zukanovicu de nam pojasni? ne mislim na onog sa transfermarktaWanderson je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:32Zukanovic je za razliku od pozicije bio profesionalni fudbaler sa nastupima u Seriji A i Ligi Prvaka.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:28Kakav ba Zukanović, kakvo ublehaško izlaganje, nevjerovatno.
EDIT: Najveći problem našeg fudbala je što je opozicija postojećem rukovodstvu prepuna likova poput Zukanovića.
S druge strane su osobe kojima je plafon Litex Lovech i neznalice poput tebe i garniture u savezu koje su imale postedu za tjelesni odgoj.
BenjooJutub je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:22Ne gledam emisiju... Šta ga je pitao?akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:18niko od novinara ne postavlja ovako direktno pitanja
Golman kiksnu? Šta je trebao ondje da uradi da ne kiksne? Pusti paralelnu loptu na drugu stativu?let3 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:50Igra je bila grozna, očajna, može se reci nezaslužena pobjeda. Sredina nepostojeca, odbrana ispadala, opasano zaplivala u par momenata. Rumuni su promašili dvije ekstra šanse kod 0-0, kada su trebali povesti i to im se vratilo, klasika kazna.
Prevljak ispade naš najbolji igrač. Lik nam je donio 4 boda skoro ni iz cega u utakmicama u kojima smo bili mehfincima je zabio u 90+, veceras golman rumunije kiksnu kod onog centaršuta Duljevića, nabaci mu loptu na nogu
![]()
Petev ima srece zasad sa rezultatima, ali ne vjerujem da ce to potrajati sa onakvom igrom.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hansestadt, L-Train i 40 gostiju.