Čisto sumnjam da će ić,al eto nego jeko stoper Fabrizo RomanoDembaBa21 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:06Ako su fine pare u pitanju onda neka ga prodaju.Neutralan77 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:58Mostarac45 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:53Cuj hoce radovica, ko ga poznaje malo bolje zna da je prava raja i da je zavolio velez i mostar pravo da nece tako lako pristati
Tako i ja mislim. Ali ako Sarajevo ponudi dobre pare, nece sigurno odbiti. Ako ode radovic, mi nemamo rijesenje na poziciji lijevog beka
Na beka mozemo dovesti mahmica svakako smo tanki sa u-21 igracima.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
RAStolac01
- Kontakt:
Mahmic nije bek. Ali upravu si za u21-igraca u zadnjoj linijiDembaBa21 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:06Ako su fine pare u pitanju onda neka ga prodaju.Neutralan77 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:58Mostarac45 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:53Cuj hoce radovica, ko ga poznaje malo bolje zna da je prava raja i da je zavolio velez i mostar pravo da nece tako lako pristati
Tako i ja mislim. Ali ako Sarajevo ponudi dobre pare, nece sigurno odbiti. Ako ode radovic, mi nemamo rijesenje na poziciji lijevog beka
Na beka mozemo dovesti mahmica svakako smo tanki sa u-21 igracima.
Poceo je kao bek zna to solidno odigati upravuate za visinu 191- bek ne ide nikako ali ne znam sta planiraju sa ovim u 21 igracima nekao mi se cini kao na beku da je to najlakse prikriti.RAStolac01 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:13Mahmic nije bek. Ali upravu si za u21-igraca u zadnjoj linijiDembaBa21 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:06Ako su fine pare u pitanju onda neka ga prodaju.Neutralan77 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:58
Na beka mozemo dovesti mahmica svakako smo tanki sa u-21 igracima.![]()
Ugl vidit cemo sta je Osim smislio.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Provjereno, Osim nece dirati bekove jer smatra da su najbolji u ligi na svojim pozicijama.DembaBa21 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 06:58Poceo je kao bek zna to solidno odigati upravuate za visinu 191- bek ne ide nikako ali ne znam sta planiraju sa ovim u 21 igracima nekao mi se cini kao na beku da je to najlakse prikriti.RAStolac01 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 00:13Mahmic nije bek. Ali upravu si za u21-igraca u zadnjoj liniji![]()
Ugl vidit cemo sta je Osim smislio.
Ti si naša ljubav jedina!
Ja koliko se sjećam Feđa je rekao da neće dirati igrače iz Veleža koji su pod ugovorom
neka trazi ali neka i plate fino
jer nema toga igraca koji nije na prodaju kada dodje prava ponuda koja se ne odbija.
Mi moramo da postanemo ozbiljan klub i po tom pitanju, da nam igraci ne idu dzabe ili sa sicu
pa da ne postanemo klub koji ce razvijati igrace za druge klube za nista...to bi uzasno bilo dugorocno za klub.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Bio ili ne, htjeli li mi to priznati ili ne većina igrača bi sad poletila u Sarajevo. Nadam se da griješim al malo ih je da razmišljaju kao Ovčina. Tako da bez obzira na sve cijenim ovaj stav kod njega, makar prvu sezonu da ne razvaljuje ekipu.
Zna da je raja donekle isfrustrirana njegovim odlaskom i neće da produbljuje agoniju dodatno sa igračima.
Igrano Evropu, plate jos uvijek redovne.
Imamo novog trenera, razvijamo se kao klub jos jace nego ranije. Ne znam zasto bi neko trCao od nas u neki drugi klub unutar BH. U klub u kojem se mjenjaju vlasnici i treberi kao carape, upravni ljudi i sve ostale pm? Znaju nasi momci da su na sigurnom i da im mnogo bolje moze biti samo ako se vinu negdje van granica BH.🫡
Imamo novog trenera, razvijamo se kao klub jos jace nego ranije. Ne znam zasto bi neko trCao od nas u neki drugi klub unutar BH. U klub u kojem se mjenjaju vlasnici i treberi kao carape, upravni ljudi i sve ostale pm? Znaju nasi momci da su na sigurnom i da im mnogo bolje moze biti samo ako se vinu negdje van granica BH.🫡
Sve bi to trebalo biti tako kako kažeš, međutim lova je čudo. Kad ti neko ponudi 15k umjesto 8k ljubav pada u voduGr0hot je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:17Igrano Evropu, plate jos uvijek redovne.
Poštenjačina, ljudina, hvala mu!JimmyPage je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:06Bio ili ne, htjeli li mi to priznati ili ne većina igrača bi sad poletila u Sarajevo. Nadam se da griješim al malo ih je da razmišljaju kao Ovčina. Tako da bez obzira na sve cijenim ovaj stav kod njega, makar prvu sezonu da ne razvaljuje ekipu.
Zna da je raja donekle isfrustrirana njegovim odlaskom i neće da produbljuje agoniju dodatno sa igračima.
Ne pricam ja o ljubavi nego o siguri.
Siguru koju je i Haris skonto
Siguru koju je i Haris skonto
-
ZauvijekSamoVelez
- Kontakt:
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Ne bih bas bio siguran u tu nametnutu pitarsku mantru. Mi smo trenutno povoljnija sredina za igraca. Moras glup biti da ides njima misleci da se neces utopiti u ono njihovo sivilo.JimmyPage je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:06Bio ili ne, htjeli li mi to priznati ili ne većina igrača bi sad poletila u Sarajevo. Nadam se da griješim al malo ih je da razmišljaju kao Ovčina. Tako da bez obzira na sve cijenim ovaj stav kod njega, makar prvu sezonu da ne razvaljuje ekipu.
Samo zadrzite sliku i dobit cete opciju da je otvorite u novom tabu 

Top pojacanje
Top pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.