Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cuj Zidane nije odigrao losu utakmicu..Ok
Za Messija se smatra lose odigrana utakmica kad ne zabije 2 gola il ne uradi neku perverziju na terenu...Ajde navedi mi onda losu utakmicu Messija '?? Vjerovatno protiv Reala kad vas je sa 3 asistencije izblamiro...
Daj bolan nebudi lud...Messi igra na nivou svaku utakmicu kakvu do sad niko nije igrao...Pa bolan ako ko ima prosjek i konstantu ovih 2-3 godine onda je to Messi..
Odakle uzvuce da gdje god je igro Zidane da je taj klub osvajao ????
Za Messija se smatra lose odigrana utakmica kad ne zabije 2 gola il ne uradi neku perverziju na terenu...Ajde navedi mi onda losu utakmicu Messija '?? Vjerovatno protiv Reala kad vas je sa 3 asistencije izblamiro...
Daj bolan nebudi lud...Messi igra na nivou svaku utakmicu kakvu do sad niko nije igrao...Pa bolan ako ko ima prosjek i konstantu ovih 2-3 godine onda je to Messi..
Odakle uzvuce da gdje god je igro Zidane da je taj klub osvajao ????
- Nail for Real
- Kontakt:
J.ebo vas Messi, pa koliko puta morate ponavljat da je cudo s Marsa na ovoj temi? Shvatili smo, on je vanzemaljac i niko mu nije ni do koljena. Zadovoljni?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tada se igrao Kup prvakaL_blancos je napisao/la:Najveci igrac svih vremena je ubjedljivo Di Stefano..
Mozda nije najbolji, ali najveci sigurno jeste.. Ni jedan tim nije bio tako dominantan kao onaj Realov u vrijeme Di Stefana, a on sam je bio pola ekipe.. Da su Maradona i Pele bili tako veliki i oni bi osvojili po 5 naslova lige prvaka zaredom..
Pele je osvojio 3x SP, koje je tada bilo veće natjecanje od Kupa prvaka. Di Stefano je imao pokraj sebe igračine (Puškaš, Del Sol, Gento...), s repkom Di Stefano nije ništa napravio.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Opet je Di Stefano ostavio veci trag, sumnjam da bi ti igraci mogli ista bez Realove vjecne devetke.. On je nacinio Real najvecim klubom svih vremena i jos dan danas se niko nije primakao takvom uspjehu..Leader je napisao/la:Tada se igrao Kup prvakaL_blancos je napisao/la:Najveci igrac svih vremena je ubjedljivo Di Stefano..
Mozda nije najbolji, ali najveci sigurno jeste.. Ni jedan tim nije bio tako dominantan kao onaj Realov u vrijeme Di Stefana, a on sam je bio pola ekipe.. Da su Maradona i Pele bili tako veliki i oni bi osvojili po 5 naslova lige prvaka zaredom..Tada su u tom natjecanju igrali samo prvaci nacionalnih prvenstava.
Pele je osvojio 3x SP, koje je tada bilo veće natjecanje od Kupa prvaka. Di Stefano je imao pokraj sebe igračine (Puškaš, Del Sol, Gento...), s repkom Di Stefano nije ništa napravio.
Moj čovjekNail for Real je napisao/la:Gonzalo Higuain je najbolji. Da privodimo kraju ovu raspravu?![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
koliko si ti bgt vremenski pregledo njegove igre ? klip od 9min na yt nije dovoljanL_blancos je napisao/la: Opet je Di Stefano ostavio veci trag, sumnjam da bi ti igraci mogli ista bez Realove vjecne devetke.. On je nacinio Real najvecim klubom svih vremena i jos dan danas se niko nije primakao takvom uspjehu..
ser del barça es el millor que hi ha !
- legenda reala
- Kontakt:
ma šta vi znate ,LBJ MVP je napisao/la:Moj čovjekNail for Real je napisao/la:Gonzalo Higuain je najbolji. Da privodimo kraju ovu raspravu?![]()
a vi šta se raspravljate kad nemate pojma Zidan je najbolji svih vremena i ćao
kakvi Ronaldi kakvi Mesiji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sto rece @ fera jedan dan : "....koliko li ovdje treba postaviti smajlija da ljudi skontaju da se zaebavam.."legenda reala je napisao/la:ma šta vi znate ,LBJ MVP je napisao/la:Moj čovjekNail for Real je napisao/la:Gonzalo Higuain je najbolji. Da privodimo kraju ovu raspravu?![]()
a vi šta se raspravljate kad nemate pojma Zidan je najbolji svih vremena i ćao
kakvi Ronaldi kakvi Mesiji
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ajde molim te nemoj se izvaljivat. Real je prije dolaska Di Stefana bio jedna prosjecna ekipa, a prije njegovog dolaska u klub, isti je bio 20. godina bez trofeja (Lige, da znam, Kup je tad bio vrijedan...), Di Stefano je dosao i sa gomilom prosjecnih igraca napravio (ne sam napravio), bogovski tim koji ce dominirati u narednih 15-ak godina. I to je ujedno najjaci tim koji je ikada igrao nogomet. Gento? Dobar, ali ni blizu Di Stefana i kakav bola Del Sol? To je bio jedan prosjecan igrac kojeg nema ni u legendama na realmadrid.com. Onda, kazes sudjelovao samo jedan tim iz iste drzave u LP? E pa de mi onda objasni kako su se u polufinalu LP 59-te sastali Atletico i Real? Ili godinu kasnije Barcelona i Real u istoj fazi takmicenja? Vidim da znas dosta, cijenim te, ali nemoj izvaljivat sviju tiLeader je napisao/la:Tada se igrao Kup prvakaL_blancos je napisao/la:Najveci igrac svih vremena je ubjedljivo Di Stefano..
Mozda nije najbolji, ali najveci sigurno jeste.. Ni jedan tim nije bio tako dominantan kao onaj Realov u vrijeme Di Stefana, a on sam je bio pola ekipe.. Da su Maradona i Pele bili tako veliki i oni bi osvojili po 5 naslova lige prvaka zaredom..Tada su u tom natjecanju igrali samo prvaci nacionalnih prvenstava.
Ja bi to ovako rekao. Pele je kralj nogometa, Di Stefano najbolji igrac sto je ikada igrao lopte, a odkako ja pratim Ronaldo(Brazilac) i Zidane (tesko mi je se odlucit). Sad hocel' se ko slozit sa ovim il nece, boli me hasim
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- anonymousHD
- Kontakt:
reci mi kad je loše odigrao, najviše mislim na velike utakmice. reci mi kad je odigrao loše? hajde pametnjakoviću, reci!Monolog je napisao/la: Mora da se šališ.Čuj nije nikada odigr'o loše.
Nemoj nas nasmijavati.
- anonymousHD
- Kontakt:
Znači jednostavno rečeno Di Stefano ( Puškaš, Del Sol, Gento ) = Messi ( Iniesta, Xavi ) . Znači Messi je **** kao i Di Stefano, ništa sa repkom nije uradio.Leader je napisao/la:Tada se igrao Kup prvakaL_blancos je napisao/la:Najveci igrac svih vremena je ubjedljivo Di Stefano..
anonymousHD je napisao/la:Znači jednostavno rečeno Di Stefano ( Puškaš, Del Sol, Gento ) = Messi ( Iniesta, Xavi ) . Znači Messi je **** kao i Di Stefano, ništa sa repkom nije uradio.Leader je napisao/la:Tada se igrao Kup prvakaL_blancos je napisao/la:Najveci igrac svih vremena je ubjedljivo Di Stefano..
Kaže šta pišete o Messiu na ovoj temi, a oni sami ne prestaju pisati o njemu na toj istoj temi
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 08 feb 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu bi onaj blancos kad mi napisa da ne pisemo nista po barcinoj temi , pa da ce oni pocet vamo masovno ... zaista bi tako , vec 6-7 likova na zadnje 3 stranice 
Nego, Anonymous je garant tamo negdje '30 godište
dok se odlicno sjeca DI Stefana,Puskasa i ostalih pa je u stanju da pravi komparacije sa Messiem...samo vi nastavite, baš je simpa pratiti vaša izlaganja

- Nail for Real
- Kontakt:
Znaci ti si pratio cim tvrdis da je Messi najbolji svih vremena.Mandrak je napisao/la:Nego, Anonymous je garant tamo negdje '30 godištedok se odlicno sjeca DI Stefana,Puskasa i ostalih pa je u stanju da pravi komparacije sa Messiem...samo vi nastavite, baš je simpa pratiti vaša izlaganja
![]()
Rasprava boli glava
stvarno kako mi ne idemo na njihovu temu nastanili su se ovdje...ne mogu bez nas,cak i sada kada su jaci nego ikad
stvarno kako mi ne idemo na njihovu temu nastanili su se ovdje...ne mogu bez nas,cak i sada kada su jaci nego ikad
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma dosadno tamo, Romarioo raspreda o transfer politici, cirkusRaul_64 je napisao/la:Rasprava boli glava![]()
Ma rasprava grmi,doslovnoRaul_64 je napisao/la:Rasprava boli glava![]()
Ne prestajete se opterecavati sa Barsom i njenim igracima cak ni na sopstvenoj temi.
Uostalom, dajte još prica,anegdota i sjecanja iz ere Puskasa,Di Stefana...ali samo ovi autenticni da pricaju, koji se odlicno sjecaju tih vremena
Fernando Torres je izjavio da vjerovatno Aguero ne ide u Real Madrid , ali sta god Torres kaze nije istina tako da ce Aguero vjerovatno u Real 
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.