Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Toliko price o napadacu a vezni red nista izgleda, tu nam je svjeza krv najpotrebnija i vjerujem da je lakse naci adekvatnog veznjaka trenutno na trzistu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cisto sumnjam al haj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Potvrdio Joyce interesovanje, King kaže da će se rušiti možda i rekord.
AJmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
AJmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jbt hljeb jesul poludjeli
pa 100m za igraca koji ne odgovara stilu igre, ima jednu vrhunsku sezonu i dolazi iz portugalske lige.. ne znam meni to djeluje kao smoke screen za nesto u pozadini a i ne vjerujem da smo spremni platit vise od Uniteda.
Ne mora minute odigrati, gola zabiti, ali ga dovedite da Goretzka zasuti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mane Phillips Williams Ox mozda mozemo tu skockat 50m a ostalo nek idemo u minus. Mada ja i dalje mislim da ce ovo biti kao sa Wernerom, dogovorili su pricali su on i Klopp, Werner zeli Anfield i onda na kraju bum Jota jer Leipzig nije htio snizit cijenu.
Dakle ko je u ovom slucaju Jota, Nkunku mozda ili Raphinha..
Dakle ko je u ovom slucaju Jota, Nkunku mozda ili Raphinha..
Nkunku ne bi bio ništa jeftiniji od Darwina.
Pišu sad Pearce I Maddock.
Give us the leaaaan
Give us the leaaaan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Piše Pearce da se neće bacati pare 
Mada i on pogađa ko Saša Matić u zadnje vrijeme.
Mada i on pogađa ko Saša Matić u zadnje vrijeme.
Ovakvi stručnjaci su mi najjači. Zamisli sjediš u Bosni negdje u svojoj sobi i kuckaš na kompjuteru kako Jurgen Klopp, koji je osvojio sve na svijetu, koji ima takoreći savršene transfere, i njegova ekipa skauta i ljudi koji rade na traženju igrača, nemaju pojma ili su poludjeli jer hoće Darwina Nuneza.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ko kad je trebalo dovest' Brandta umjesto Salaha i slicno.neurofunk je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:46Ovakvi stručnjaci su mi najjači. Zamisli sjediš u Bosni negdje u svojoj sobi i kuckaš na kompjuteru kako Jurgen Klopp, koji je osvojio sve na svijetu, koji ima takoreći savršene transfere, i njegova ekipa skauta i ljudi koji rade na traženju igrača, nemaju pojma ili su poludjeli jer hoće Darwina Nuneza.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ako smijem dodati jos da sam bio ubjedljivo najgori fudbaler i u skoli i u par dana dok sam treniraoneurofunk je napisao/la: ↑08 jun 2022, 10:46Ovakvi stručnjaci su mi najjači. Zamisli sjediš u Bosni negdje u svojoj sobi i kuckaš na kompjuteru kako Jurgen Klopp, koji je osvojio sve na svijetu, koji ima takoreći savršene transfere, i njegova ekipa skauta i ljudi koji rade na traženju igrača, nemaju pojma ili su poludjeli jer hoće Darwina Nuneza.
Ma gotovo je ovo. Upalio se kombi 
Ma ne bi rekao da je gotovo ali ohrabruje što su dosta optimistični u Engleskoj. I ovo oko cijene je vjerovatno neka taktika.
Završila je era dovođenja afrikanaca, vakat za latinose. 
Ten toes, I done laps in the trench
Evoluira malo i naša igra, rekao bih ponajviše Thiagovim dolaskom. Zato mislim da se traži neko ovog profila kao Darwin. Uz naše bekove i krila, mogao bi on do visoke kvote golova stići.
Darwin, Ramsay i neki veznjak koji se može ušetati u starnih 11, i to bi bio top prelazni rok.
Darwin, Ramsay i neki veznjak koji se može ušetati u starnih 11, i to bi bio top prelazni rok.
Barella 
Ma neka dođe ko god hoće vala, ako oni misle da je taj koji nam treba full support od mene.
Vjerovatno i oni tako razmisljaju znam da je Lijnders govorio koliko im je bitno da svake sezone nesto promjene kako ne bi postali predvidljivi. Mozda i ne zele like for like zamjenu za Manea i nastavak istog nacina igre. Svaka im cast ako to izvedu, mnogim trenerima je 3-4 godine odredjenog stila igre plafon.Arvid je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:00Evoluira malo i naša igra, rekao bih ponajviše Thiagovim dolaskom. Zato mislim da se traži neko ovog profila kao Darwin. Uz naše bekove i krila, mogao bi on do visoke kvote golova stići.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.