Evo gledam statse ovog Sangarea, jeste da treba odvaditi pola jer ipak Nizozemska i Engleska su dva svijeta za sebe, al se ne čini lošim ni on. Malo mi na Yayu baca
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo gledam statse ovog Sangarea, jeste da treba odvaditi pola jer ipak Nizozemska i Engleska su dva svijeta za sebe, al se ne čini lošim ni on. Malo mi na Yayu baca
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako dodje Nunez konacno ce sva ona ubacivanja u 16 imat smisla
Sta ce biti sa Jotom i Firminom ako ostanemo u 433
pretpostavljam da ce prvi izbor biti
Diaz Nunez Salah
Sta ce biti sa Jotom i Firminom ako ostanemo u 433
Diaz Nunez Salah
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma Jota je meni generalno rođen za nekog jokera sa klupe.
Btw, da mi je neko prije dvije godine pričao da će samo Salah (a i on za sad) ostati od fab 3 u ozbiljnim kombinacijama...
Btw, da mi je neko prije dvije godine pričao da će samo Salah (a i on za sad) ostati od fab 3 u ozbiljnim kombinacijama...
Pa jbg i jest fazon valjda ne dovodit zamjenu za Manea kad je ista dosla u Januaru.
Dovodi se napadac koji hoce ganjat lopte i presing vrsit da ti ne pojebe tu koncepciju, al' ima visinu, snagu i zavrsnicu da ti donese drugu dimenziju u napadu.
Origi na kub otp. samo sto je ovaj spreman za prvih 11.
Ovo je bio jako bitan trenutak gdje su morali pokazat na cemu su. Gubis jednog od najbitnijih igraca generacije koja je pokupila sve trofeje i ne dovodjenje nekog yebackog pojacanja bi te gurnulo u septicku zbog nemogucnosti nadmetanja sa Cityem.
U ovome svemu mnogo ohrabruje cinjenica da vlasnici imaju povjerenja u Kloppa i ekipu da istresu 80ak miliona na igraca kako bi ostali konkurentni za sve trofeje.
Ps. Ako Kelleher ode, strasno bih volio Fostera kao backup golmana. Bukvalno bi imali jos jedan par ociju koji ti sedmicno prica o unutrasnjosti kluba.
Up the Fozzcast.
Dovodi se napadac koji hoce ganjat lopte i presing vrsit da ti ne pojebe tu koncepciju, al' ima visinu, snagu i zavrsnicu da ti donese drugu dimenziju u napadu.
Origi na kub otp. samo sto je ovaj spreman za prvih 11.
Ovo je bio jako bitan trenutak gdje su morali pokazat na cemu su. Gubis jednog od najbitnijih igraca generacije koja je pokupila sve trofeje i ne dovodjenje nekog yebackog pojacanja bi te gurnulo u septicku zbog nemogucnosti nadmetanja sa Cityem.
U ovome svemu mnogo ohrabruje cinjenica da vlasnici imaju povjerenja u Kloppa i ekipu da istresu 80ak miliona na igraca kako bi ostali konkurentni za sve trofeje.
Ps. Ako Kelleher ode, strasno bih volio Fostera kao backup golmana. Bukvalno bi imali jos jedan par ociju koji ti sedmicno prica o unutrasnjosti kluba.
Up the Fozzcast.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
StonksTakumi Minamino closing in on an #LFC departure with his agent having flown to Europe to field interest from Leeds, Southampton, Wolves, Fulham and Monaco. Situation likely to be resolved quickly - Liverpool hoping to secure £17m.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
NEEE

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valjda nam spuste malo, 85m funti je baš golemo. Vjerujem da može to na 70-ak.
Ma nema teorije ako je United ozbiljno zainteresovan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jedva cekam da izadju u javnost s ovim i kazu kako su oni nama Thiaga dali dzabe 
Jos gore je da nema niko drugi zainteresovan
Gdje psg, atletiko ? Italijani nemaju para, u eplu mu se ne ostaje
Ide darwin, naprednija verzija torresa
Gdje psg, atletiko ? Italijani nemaju para, u eplu mu se ne ostaje
Ide darwin, naprednija verzija torresa
Mbappe nije odobrio dolazak Manea a ne znam sta ce Atleticu jos jedno krilo. Zanimljivo kako do danas totalno mrtvilo po pitanju transfera a odjednom sve gori
Let the games begin
Jota je jedini transfer u Klop eri gdje se preplatilo, nije ni čudo ako se zna da je Jorge Mendeš bio spona među stranama.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Otišao je Hoever u suprotnom smjeru za oko 10 miliona.
Nije se Jota puno preplatio. Odigrao je ekstra ovu sezonu i prošlu je ubijao do Kopenhagena i povrede. Dugo vremena bio jedini koji je mogao zabiti gol. Ekstrica je.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Limitiran igrač. Klop ga je pokušavao koristiti na krilu i to je izgledalo baš loše dok kad igra špica protiv defanzivnih ekipa(tipa Real u finalu LP) osjetiš njegov manjak centimetara. Nema ni kvalitet kao Firminjo da se povlači u vezni red i odigra zadnji pas.
Dakle opet po meni jedini promašaj Klop ere.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Manjak centimetara, a zabija glavom koliko i nogama 
-
Bundesliga
- Kontakt:
A jel nisu? Supacki vam se uprava ponasa i to je realnost. A i ovi bonusi su smijurija. Sto se mene tice nek vam ostane Mane, glupost je placati tridesetogodisnjaka koji ima godinu ugovora preko nekih 35 miliona. Abd da se izjalovi ovaj transfer. Ako ga krenete porediti s Lewatom ta usporedba ne pije vode jer trpac Majncova mnogo vise zabija i to godinama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Poslali najsramotniju poundu u fudbalu zadnjih 10 godina i jos im nesto ne valja
Cuj osvajanje LP i 3 bdora
Da su poslali normalnu ponudu, a ne ovakvu jadničku ne bi im trazili sve te pare. Logicno da ce ovo jadno lowballanje zavrsit ovako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.