FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ovo pjevati svako jutro
- Bersaga
- Kontakt:
Ja sam spreman za BUM, samo čekam znak. Raznijet ću i sebe ako treba

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Gle berse sto je spremio dinamit ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Budu li i Santosu skandirali i vrištali na svaki kontakt s loptom k'o i Fataiu samo jer je tamniji od prosječnog Bošnjaka najebali smo 

Castimo Clarismaria za svaki assist, a dupla runda za gol od raje 

- Bersaga
- Kontakt:
Za dinamit nismo sigurni, iz 95' je.
Što se tiče puške,

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ja sam ga upratio u onoj tekmi sa nama, voz'o nas ko levate..
Statistika mu je kritična, ali i po onome što sam tada vidio za sadašnje stanje je upgrade.. a doduše teško je i ne biti bar mrvu bolji od onih levata..
Uglavnom sretno Sambaaa
Statistika mu je kritična, ali i po onome što sam tada vidio za sadašnje stanje je upgrade.. a doduše teško je i ne biti bar mrvu bolji od onih levata..
Uglavnom sretno Sambaaa
Nama svakako brzine fali,ima sad i Štilu,da mu gurne,gledao sam par tekmi Rudara,protiv TC i Veleža,oplodio Nukića i Ćosića.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:20Ma ja sam ga upratio u onoj tekmi sa nama, voz'o nas ko levate..
Uglavnom sretno Sambaaa
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Uvijek cu opravdati dovodjenje brzih igraca,pun mi **** sporanera i dizelasa vise ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Do petka će se znati za Amera Hiroša i posudbu, u pregovorima su.
Baš sam sinoć gledao Santosove highlightse, klip obuhvata doduše samo prva 2 mjeseca prošle sezone ali su u njemu te tekme koje ti spominješ i ona koju je odigrao protiv nas na Grbavici.UBIPITAR je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:29Nama svakako brzine fali,ima sad i Štilu,da mu gurne,gledao sam par tekmi Rudara,protiv TC i Veleža,oplodio Nukića i Ćosića.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:20Ma ja sam ga upratio u onoj tekmi sa nama, voz'o nas ko levate..
Uglavnom sretno Sambaaa
Clarismario vs Željo počinje na 1:27
Protiv Veleža na 3:19
Protiv TC na 5:50
Ali baš brat od Fataija

Bilo bi odlično, on na jednoj, Clarismario na drugoj strani.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:36Do petka će se znati za Amera Hiroša i posudbu, u pregovorima su.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Također ni Vušurović ne bi bio loša opcija na desnom krilu1921boy je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:40Bilo bi odlično, on na jednoj, Clarismario na drugoj strani.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:36Do petka će se znati za Amera Hiroša i posudbu, u pregovorima su.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja bi zakonom zabranio da dovodimo igrače iz borca. Ni jedan al baš nijedan nije pokazao da zaslužuje da nosi nas dres. A ima li smo dosta igrača koje smo dovodili odozgoHilmo123 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:42Također ni Vušurović ne bi bio loša opcija na desnom krilu1921boy je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:40Bilo bi odlično, on na jednoj, Clarismario na drugoj strani.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:36Do petka će se znati za Amera Hiroša i posudbu, u pregovorima su.
moSa ljoŽe
Kd se sjetim stanceskoglijevapolutka je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:47Ja bi zakonom zabranio da dovodimo igrače iz borca. Ni jedan al baš nijedan nije pokazao da zaslužuje da nosi nas dres. A ima li smo dosta igrača koje smo dovodili odozgo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pa radinović, vranjes, kajkut. Onako na prvudelinjo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Kd se sjetim stanceskoglijevapolutka je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:47Ja bi zakonom zabranio da dovodimo igrače iz borca. Ni jedan al baš nijedan nije pokazao da zaslužuje da nosi nas dres. A ima li smo dosta igrača koje smo dovodili odozgo![]()
![]()
![]()

moSa ljoŽe
a ne brini se bruda necemolijevapolutka je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:47Ja bi zakonom zabranio da dovodimo igrače iz borca. Ni jedan al baš nijedan nije pokazao da zaslužuje da nosi nas dres. A ima li smo dosta igrača koje smo dovodili odozgo

u zadnjih par godina furamo ove prva liga federacije i to

- jointunija
- Kontakt:
A tek Uglješe,kojeg smo plaćali 6 mjeseci,prije prelaska u Želju.delinjo je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:48Kd se sjetim stanceskoglijevapolutka je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:47Ja bi zakonom zabranio da dovodimo igrače iz borca. Ni jedan al baš nijedan nije pokazao da zaslužuje da nosi nas dres. A ima li smo dosta igrača koje smo dovodili odozgo![]()
![]()
![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrammm1921 i 52 gosta.