FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joco Stokic mislim da je najvise razocarao 

Clarismario valjda, a ne Clerismario
Ps. dvije godine ugovor
Ps. dvije godine ugovor
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovo je suplja, Hiros nece iz Osijeka ici na posudbu.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:36Do petka će se znati za Amera Hiroša i posudbu, u pregovorima su.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Znači dolaziSemper je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:02Ovo je suplja, Hiros nece iz Osijeka ici na posudbu.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:36Do petka će se znati za Amera Hiroša i posudbu, u pregovorima su.
moSa ljoŽe
Imamo u kadru nekoliko igrača koji su došli iz nižeg ranga pa su se na neki način iskazali, neki više, neki manje ali realno po meni su sasvim ok. Od svih koji su došli posebno se može istaknuti Subašić koji je po meni krenuo uzlaznom putanjom ali tek sada, bitno je samo da ne bude povreda i da se koristi na pravoj poziciji i nema sumnje da može još više napredovati, pokazao je da može. Malić na momente dobar a na momente loš, bilo je lijepih partija po meni apsolutno ok za debitantsku sezonu u najvišem rangu. Hrelja, bare - bare, mislim da bi moglo biti nešto od njega na špicu ali nejse. Šehić se isto iskazao dobro, barem za ovo što je igrao. Jedina potpuna fula je Mehić. Ali to je do njega, čovjek neće pa neće, tri puta dolazi na pripreme sa 10kg viška i nema se tu šta pričati više. Dovođenje igrača poput Osmanovića neću komentarisati.
Haračić zadnje dvije sezone najbolji strijelac federalne. Koji god da je rang u pitanju, opet nije lagano u dvije sezone postići preko 30 golova. Bešagić isto kvalitetan igrač, mlad. Prošlo ljeto i zimu se povezivao sa Veležom, čak je trebao ići i u Šibenik.
Po meni je to dovođenje igrača iz nižeg ranga sasvim ok u ovoj situaciji kada nemamo puno izbora i kad nemamo mogućnost izdvajanja veće cifre za pojačanja. Većina ih dolazi kao slobodni igrači, obično igraju za neki minimalac, tako da njihovim dolaskom možemo samo itekako profitirati a nikako ništa izgubiti. Ne ulažeš ništa a ako se pokažu može se i zaraditi.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Izmedju federalne i premijer lige je mala razlika.. Ako se igrac tamo dokazao valjace i u pl ligi.. Bolje ovog Santosa, tog napadaca iz federalne i slicne nego neke iz regije sto po tri godine nisu lopte sutnuli..
Pročepit će negdje.
znam brate zajebavam se ,iz prazne ne puca i ne treba to ni ocekivati(samo se vrtimo u krug ) sto bi nas Aljo rekao mi se umoriti necemo1921boy je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:11Imamo u kadru nekoliko igrača koji su došli iz nižeg ranga pa su se na neki način iskazali, neki više, neki manje ali realno po meni su sasvim ok. Od svih koji su došli posebno se može istaknuti Subašić koji je po meni krenuo uzlaznom putanjom ali tek sada, bitno je samo da ne bude povreda i da se koristi na pravoj poziciji i nema sumnje da može još više napredovati, pokazao je da može. Malić na momente dobar a na momente loš, bilo je lijepih partija po meni apsolutno ok za debitantsku sezonu u najvišem rangu. Hrelja, bare - bare, mislim da bi moglo biti nešto od njega na špicu ali nejse. Šehić se isto iskazao dobro, barem za ovo što je igrao. Jedina potpuna fula je Mehić. Ali to je do njega, čovjek neće pa neće, tri puta dolazi na pripreme sa 10kg viška i nema se tu šta pričati više. Dovođenje igrača poput Osmanovića neću komentarisati.
Haračić zadnje dvije sezone najbolji strijelac federalne. Koji god da je rang u pitanju, opet nije lagano u dvije sezone postići preko 30 golova. Bešagić isto kvalitetan igrač, mlad. Prošlo ljeto i zimu se povezivao sa Veležom, čak je trebao ići i u Šibenik.
Po meni je to dovođenje igrača iz nižeg ranga sasvim ok u ovoj situaciji kada nemamo puno izbora i kad nemamo mogućnost izdvajanja veće cifre za pojačanja. Većina ih dolazi kao slobodni igrači, obično igraju za neki minimalac, tako da njihovim dolaskom možemo samo itekako profitirati a nikako ništa izgubiti. Ne ulažeš ništa a ako se pokažu može se i zaraditi.

Da mi je neko reako da ce Fukare (Sloboda) doci prije do para nego mi nebi mu vjerovao 

-
- Kontakt:
KANA u depresiji,a Delinjo i Dejo najavljuju bolje dane,pa ja mislim da je to dobitna kombinacija. Nek se obrnulo vise majku mu je. .
Ja samo najavljujem da se nećemo ugasiti i da nećemo ispasti iz ligeBarbareZeljin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:30KANA u depresiji,a Delinjo i Dejo najavljuju bolje dane,pa ja mislim da je to dobitna kombinacija. Nek se obrnulo vise majku mu je. .

Nadati se da cemo naci jace protivnike za pripreme. Zimus oni slabiji nista nam nisu pomogli jer su tad Resic i Fataiji izgledali normalno, tj. kao ok igraci.
Samo ne protiv Veleza, to nam ne treba.
Samo ne protiv Veleza, to nam ne treba.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Fatai još nije raskinuo ugovor, nije ga bilo u prvom vagonu odlaska sa Grbavice.. Ima ugovor do 2023.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
ma brate nije problem sta si ti ovdje najavio ( mi cemo ti oprostiti) nego sta si zeni najavio za ovo ljeto ?Dejan1921 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:36Ja samo najavljujem da se nećemo ugasiti i da nećemo ispasti iz ligeBarbareZeljin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:30KANA u depresiji,a Delinjo i Dejo najavljuju bolje dane,pa ja mislim da je to dobitna kombinacija. Nek se obrnulo vise majku mu je. .za veće stvari ne bih garantovao

I za nju skromna najava ko i za ŽeljuKANA je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:42ma brate nije problem sta si ti ovjde najavio ( mi cemo ti oprostiti) nego sta si zeni najavio za ovo ljeto ?Dejan1921 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:36Ja samo najavljujem da se nećemo ugasiti i da nećemo ispasti iz ligeBarbareZeljin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:30KANA u depresiji,a Delinjo i Dejo najavljuju bolje dane,pa ja mislim da je to dobitna kombinacija. Nek se obrnulo vise majku mu je. .za veće stvari ne bih garantovao
![]()
![]()

- manijacikonjic87
- Kontakt:
jos uvijek ti stoji moja ponuda od bradine do konjica da izmjenjam znakove i da pise BORAČKO SEA

Mi smo Željini, Željo je naš !
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:19jos uvijek ti stoji moja ponuda od bradine do konjica da izmjenjam znakove i da pise BORAČKO SEA![]()

- manijacikonjic87
- Kontakt:
znaci prolazi ova fora za znakove glatKANA je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:34manijacikonjic87 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:19jos uvijek ti stoji moja ponuda od bradine do konjica da izmjenjam znakove i da pise BORAČKO SEA![]()
koliko je godina nije odveo na more radi Zelje i zaboravila je kako more izgleda
![]()

Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Mostarska i 53 gosta.