FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- dubioza144
- Kontakt:
Jel nam ovo Eldin pravi trofej ovaj
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Zeljinodijete1921
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Delinjo napisao prvi optimističan post na ovoj temi od kako piše ovdje, onda @ljoŽe ne prosipa negativu, ja ne znam neće ovo na dobro izaći.BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:30KANA u depresiji,a Delinjo i Dejo najavljuju bolje dane,pa ja mislim da je to dobitna kombinacija. Nek se obrnulo vise majku mu je. .
PS: Kako ćemo zvati ovog Brazilca, Santos ili Clasimario/Clerismario kako se već čovjek zove
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Blueforce21
- Kontakt:
Ne znam gleda li iko ovu humanitarnu utakmicu veterana protiv veterana Pitara, al u 25 min se vidjelo jedno 5 boljih poteza nego cijele sezone, Buki bi dn danas nio bolji bek od Blaževića 
-
zeljovac21
- Kontakt:
Fakat, a sta reci za Dzelu...Blueforce21 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 19:59Ne znam gleda li iko ovu humanitarnu utakmicu veterana protiv veterana Pitara, al u 25 min se vidjelo jedno 5 boljih poteza nego cijele sezone, Buki bi dn danas nio bolji bek od Blaževića![]()
Bukija Bišćevića vratiti u prvi tim, poslao Elkaza na Kovačiće.
Definitivno vrijedi ona forma je prolazna a klasa je vječna. Buki i Dželo kapa do poda! 
Brko iz druge galaksije!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Dželu u trenažni da malo smrša i u prvih 11 glat.. kapa do poda

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Dzelo je bio klasa za liga petice, a ni Buki nije bio daleko od toga.. Steta pa im ljudske kvalitete nisu ni blizu fudbalskim..
Pročepit će negdje.
-
Jugjesamojedan
- Kontakt:
Zubanoviiiiić
-
SudoHusika
- Kontakt:
Kakve bilbije i **** materine. Dželo majstorčino, kapa do poda.
Željezničar za život cijeli!
ma velemajstorSudoHusika je napisao/la: ↑08 jun 2022, 20:55Kakve bilbije i **** materine. Dželo majstorčino, kapa do poda.
bravo za ovo veceras
Buki bolji centarsut od 90% bekova iz lige 
- manijacikonjic87
- Kontakt:
kaze Oro uradili smo sve sto je bilo do nas u vezi investitora.. odmah mi prodje kroz glavu identicna izjava pred dobijanje licence.. da li je ovo nagovjestaj

Mi smo Željini, Željo je naš !
E koliko nam je živaca izvadio svojim ubačajima na sjevernu tribinu.
Postao ozbiljan igrač kad je zaigrao u vezi.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Slazem se.
Pricam o ovoj utakmici danas. Kod nas bekovi ili ne dodje ni do prve ili je prebaci skroz, nijedna kako treba.