FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
“Tajni”Brazzini pregovori sa Haalandom, su otjerali Lewu iz Minhena. Ova sapunica se ne bi ni desila,da je bilo zelje glavesina prosle sezone da se produzi ugovor.
Hasan uskoro leti za Englesku da pregovara za Manea.Ponuda Bayerna od 35mil sa bonusima odbijena.Liverpool traži 50 mil.
Ne znam koliko je tačna informacija oko bonusa ali uključuje osvajanje CL i ukoliko Mane osvoji Ballon'D Or tri puta.
Koji kraljevi. 
Ne znam koliko je tačna informacija oko bonusa ali uključuje osvajanje CL i ukoliko Mane osvoji Ballon'D Or tri puta.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Liverpul traži skoro 50 miliona eura za Manea, sličan iznos koji je navodno Bajern spreman prihvatiti za Levandovskog.
Liverpul bi pare od Manea iskoristio za mlađeg i boljeg Darvina dok bi Bajern završio sa igračem za max 2 ili 3 godine top fudbala i bez novca da investira u zamjenu za Poljaka.
Zato vjerujem da od ovih transfera nema ništa, Bajern ima najkvalitetnije rukovodstvo u Europi i nisu ludi da udovolje bezobrazluku od strane Liverpul, Barselone i Levandovskog.
Liverpul bi pare od Manea iskoristio za mlađeg i boljeg Darvina dok bi Bajern završio sa igračem za max 2 ili 3 godine top fudbala i bez novca da investira u zamjenu za Poljaka.
Zato vjerujem da od ovih transfera nema ništa, Bajern ima najkvalitetnije rukovodstvo u Europi i nisu ludi da udovolje bezobrazluku od strane Liverpul, Barselone i Levandovskog.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
To je čista glupost Njemačkih medija iz kuhinje Pinija Zahavija. Levandovski ima 34 godine i logično da se vrlo skoro mora dovesti kapitalac na mjestu napadača.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ponuda je na mjestu. Hoće duplo para ko za Tiaga koji je vezni igrač a vezni igrači su najvažniji dio ekipe.
Mane je sprinter koji u Klop sistemu djeluje odlično ali mu ističe rok trajanja i u Liverpulu to znaju pa gledaju da izvuku maksimum novca i ulože isti u kapitalca Darvina Nuneza.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Glup je Salihamidzic sto je uopste zapeo za Manea. Pere se za sve promasaje i propustene prilike i sad zapeo za tridesetogodisnjaka
. A Liverpool pokazao da je pravi supacki klub kojemu vise nikad ne treba pustiti igraca ni da moli da ide tamo. Moze al za 50 miliona minimum ako zna hodat i osutat loptu.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trebao im je jednu od svojih Power point prezentacija baciti, da se sjebu ljudi. Vise covjek ne zna koje je ovo po redu javno brukanje ovog cirkusanta sa javnim vodjenjem transfer politike. Uvrijedio brat Chelsea kada ih je smarao mjesecima za Hudson Odoija, sad Liverpoola. Dest, De Jong...
-
- Kontakt:
Sramoti se covjek na sve strane. Znaci ako da Liverpoolu 40 miliona plus 20 miliona godisnje za tridesetogodisnjaka onda je glup ko qrac. Glupi su i ostali u upravi. Hainer i Kahn su nedorasli jos uvijek. Eto zasto ja govorim da su se igraci oteli kontroli. Gdje se nece oteti kad imas cirkusanta za sportskog direktora koji nema veze o pregovaranju i odabiru igraca.TETRAPAK je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:50Trebao im je jednu od svojih Power point prezentacija baciti, da se sjebu ljudi. Vise covjek ne zna koje je ovo po redu javno brukanje ovog cirkusanta sa javnim vodjenjem transfer politike. Uvrijedio brat Chelsea kada ih je smarao mjesecima za Hudson Odoija, sad Liverpoola. Dest, De Jong...
Bataliti Manea i pare uložiti u Gvardiola i Nkunkua(mada je njemu agent zloglasni Pini Zahavi pa odmah imaš problem).
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Ovo ocigledno nema veze sa transferima vec Salihamidzic po svaku cijenu nastoji ostati na poziciji sa koje je davno trebao dobiti nogu. Upropastio je mnoge transfere, otjerao trenera, doveo dva trenera koji su se do sada pokazali kao promasaji, doveo dosta polovnjaka. Ako Eberl nije bolestan onda su preglupi sto njega nisu doveli.
Jablanički konobar je obicni pijun Hoennesa, bez cije dozvole nista ne radi.
Koliki je uticaj Hoennesa dovoljno govori kada su izabrali da se rijese Flicka, a ne salihamidzica.
O propasti njegove transfer politike, imalo bi se sta pisati do sutra. Dali Thiaga za 25 mil, sad im Liverpool ne da Mane ni za 40
Koliki je uticaj Hoennesa dovoljno govori kada su izabrali da se rijese Flicka, a ne salihamidzica.
O propasti njegove transfer politike, imalo bi se sta pisati do sutra. Dali Thiaga za 25 mil, sad im Liverpool ne da Mane ni za 40

Hasan radi u timu sa Kanom i Heinerom uz podršku iz sjene od Henesa i stare garde. I rade vrhunski posao godinama. Druga je stvar što su postavili medijski napuhanog Njemačkog Murinja na klupu i posrali se u sve dobro što su prethodno uradili a uradili su čudo.Bundesliga je napisao/la: ↑08 jun 2022, 16:12Ovo ocigledno nema veze sa transferima vec Salihamidzic po svaku cijenu nastoji ostati na poziciji sa koje je davno trebao dobiti nogu. Upropastio je mnoge transfere, otjerao trenera, doveo dva trenera koji su se do sada pokazali kao promasaji, doveo dosta polovnjaka. Ako Eberl nije bolestan onda su preglupi sto njega nisu doveli.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Kakav vrhunski posao? Koga ti lazes ovdje, pa ne pratimo mi Bayern od juce. Obrukao se za Odoija za kojeg je javno govorio da je rjesena stvar. Za Desta ista situacija. Doveo Rocu, Sarra koji nisu odigrali 10 utakmica u Bayernu kako treba. A nikakvog doprinosa od njih. Sarra se nisu mogli rjesiti jer je momak zadovoljan sa platom koju mu ni mama rodjena ne bi dala. Kod Salihamidzica nije dobio 20 miliona platu samo onaj koji nije zatrazio. Sule, Tolisso otisli za dzaba. Zakasnio za Schlotterbecka. Doveo Kovaca, doveo Nagelsmanna, platio Leipzigu 20 miliona za njega, dao mu ugovor na 5 godina. Otjerao Flicka koji je jedini u historiji osvojio 6 trofeja u sezoni. Je li treba jos da nabrajam?DRHAUSE je napisao/la: ↑08 jun 2022, 16:21Hasan radi u timu sa Kanom i Heinerom uz podršku iz sjene od Henesa i stare garde. I rade vrhunski posao godinama. Druga je stvar što su postavili medijski napuhanog Njemačkog Murinja na klupu i posrali se u sve dobro što su prethodno uradili a uradili su čudo.
Iako ima svojih greški ne može se Hasan za sve kriviti on dobije budžet sa kojim treba manevrisati ali na kraju ipak glavešine iz kluba moraju aminovati svaki transfer.
Pod Flickom zadnja sezona je izgledala poput avanutre gdje cijelu sezonu nismo uopšte igrali odbranu.Primili smo najviše golova u istoriji kluba.
Pod Flickom zadnja sezona je izgledala poput avanutre gdje cijelu sezonu nismo uopšte igrali odbranu.Primili smo najviše golova u istoriji kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zaokruzi to Brazzo na 50m.Liverpool have dropped their asking price for Sadio Mané from €50m to €45m

Bajern je mijenjao trenere skoro svake godine a zadržao dominaciju u Njemačkoj i ostao sila u Europi. Ovaj Bajern je jači od svakog tima u Europi osim MOŽDA Liverpula i Sitija, MOŽDA. Sve to u vremenu kad su finansijski iza barem 7-8 klubova u Europi po potrošnji na transfere i plate igrača.
Kako objasniti onda Bajernov uspjeh kako fudbalski tako i poslovni(u eri državnih klubova i nacionalnih projekata tipa Real i Barsa)? Vrhunski rad uprave eto kako.
Kako objasniti onda Bajernov uspjeh kako fudbalski tako i poslovni(u eri državnih klubova i nacionalnih projekata tipa Real i Barsa)? Vrhunski rad uprave eto kako.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 08 jun 2022, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Neki ovdje misle da je Hansi Flik stvorio Bajern. Pa i jedan Kovač je razbio jedno 95% protivnika dok je vodio mašinu.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Centre forward
- Kontakt:
Je li se riješilo šta sa našom devetkom, je li kupio vikendicu blizu Seatove Martorell fabrike ?
Lewandowski se ponaša k'o zadnji papak. Ovoliko "navaljivanje" da se ode i takvo forsiranje u javnosti mi nije nikako jasno, pa čak i na reprezentativnom okupljanju. Postoji vjerovatno nešto što još nije procurilo. Možda su koketirali sa Halandom (ili nekim drugim), možda su mu ponudili "smiješnu" platu ili nešto treće.
Shvatio bih da želi u Barsu od prije 10-15 godina, ali u ono rasulo, nema nikakvog smisla.
Lewandowski se ponaša k'o zadnji papak. Ovoliko "navaljivanje" da se ode i takvo forsiranje u javnosti mi nije nikako jasno, pa čak i na reprezentativnom okupljanju. Postoji vjerovatno nešto što još nije procurilo. Možda su koketirali sa Halandom (ili nekim drugim), možda su mu ponudili "smiješnu" platu ili nešto treće.
Shvatio bih da želi u Barsu od prije 10-15 godina, ali u ono rasulo, nema nikakvog smisla.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Da je sve u Bayernu crn - nije. Al da je ovo sto se radi zadnje evo dvije godine vrhunski takodjer se ne moze reci. Mi smo poslije one triplete imali strasnu ekipu, jos uvijek gladnu trofeja, i kako se sad na ovo doslo ja pojma nemam, a ocito ni oni koji bi trebali znati. Olako je pusten prije svih Perisic i Thiago, da je ovaj prvi ostao siguran sam da bi imao bolju statistiku od Sanea.
Trener koji ti donese atomski fudbal (onih par mjeseci poslije korone je za mene najbolji Bayern koji sam gledao, a gledam od 99te) napusti klub prije svega radi nekih internih razmirica. Alaba ode dzabe, Sule ode dzabe, sad ova natezanja sa Lewom i Gnabryem, bilo bi sigurno isto i sa Comanom, Kimmichom i Leonom da im se nisu ispunile sve moguce zelje. U zadnje dvije godine ni za jednog igraca koji je dosao ja ne mogu reci da je bio pravo pojacanje. Netko bi za to morao odgovarati.
Trener koji ti donese atomski fudbal (onih par mjeseci poslije korone je za mene najbolji Bayern koji sam gledao, a gledam od 99te) napusti klub prije svega radi nekih internih razmirica. Alaba ode dzabe, Sule ode dzabe, sad ova natezanja sa Lewom i Gnabryem, bilo bi sigurno isto i sa Comanom, Kimmichom i Leonom da im se nisu ispunile sve moguce zelje. U zadnje dvije godine ni za jednog igraca koji je dosao ja ne mogu reci da je bio pravo pojacanje. Netko bi za to morao odgovarati.
Ako Hasan plati Manea više od 35 a proda Levandovskog ispod 45 onda ga treba otjerati.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.