Premijer liga BiH - aktuelno
-
GradKamena2
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa Zrinjski je bio zainteresiran za ovog na zimu,al kad su se raspitali malo o njemu nisu ga doveli radi ovog gore iznad,nema discipline nikakve samo izlasci .
Ma s obzirom da u Želji nema redovnih plata,biti ce on disciplinovan igrač
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Tristan
- Kontakt:
Prodje nekako ispod radara ovo licenciranje juce.
Krupa namjerno nije predala svu dokumentaciju i nije dobila licencu, da ne bi ispalo da su odustali od takmicenja i da ne snose sankcije.
Po svemu sudeci, Sloga iz Doboja je novi premijerligas i to ce biti njihov debi u PL. Prijavili su rezervni stadion u Modrici, ali misle da ce uspjeti sve zavrsiti do pocetka sezone na svom stadionu i da ce igrati u Doboju.
Trebala bi biti i dobra posjeta u Doboju, mislim da je protiv Slobode iz Novog Grada bilo blizu 2000 ljudi na stadionu, prije par sedmica.
Krupa namjerno nije predala svu dokumentaciju i nije dobila licencu, da ne bi ispalo da su odustali od takmicenja i da ne snose sankcije.
Po svemu sudeci, Sloga iz Doboja je novi premijerligas i to ce biti njihov debi u PL. Prijavili su rezervni stadion u Modrici, ali misle da ce uspjeti sve zavrsiti do pocetka sezone na svom stadionu i da ce igrati u Doboju.
Trebala bi biti i dobra posjeta u Doboju, mislim da je protiv Slobode iz Novog Grada bilo blizu 2000 ljudi na stadionu, prije par sedmica.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Igrat ce za gajbu sarajevskog
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakav im je stadion? Imaju li dvije tribine, kako ide sa gostujucim navijacima?Tristan je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:41Prodje nekako ispod radara ovo licenciranje juce.
- FKS -
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Klasicni BrazilacGradKamena2 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:38Pa Zrinjski je bio zainteresiran za ovog na zimu,al kad su se raspitali malo o njemu nisu ga doveli radi ovog gore iznad,nema discipline nikakve samo izlasci .
-
LeonProfessional
- Kontakt:
- Tristan
- Kontakt:
Ovo im je centralna tribina, zapad, tamo na njenom kraju je kavez za goste.Hajdeee je napisao/la: ↑08 jun 2022, 12:28Kakav im je stadion? Imaju li dvije tribine, kako ide sa gostujucim navijacima?Tristan je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:41Prodje nekako ispod radara ovo licenciranje juce.

Na istoku imaju par redova ovih okrnjenih stepenica, to bi trebalo opet zaliti betonom i pokaciti stolice. Svakako mogu imati preko 3000 stolica.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Dva samara dobije i vratimo ga kuci ili zabije tri gola. Nije mu ovo Prijedor
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Dragan Jovic, Amar Osim za siromasne
Jel vise potpisao Ovcina i Ikic. 72h prodjose 
- svrakino1921
- Kontakt:
Clarismario Santos-Santi
Vedran Kjosevski-Veca
Amer Ordagic-Ordaga
Đorđe Pantelic-Panta
Damir Sadikovic-Dado
I rijesen prijelazni rok
GOLEM SI ZELJO

Samo je jedan
Samo je ovdje jedan
Svrakindolac
Ja sam u top 4 najbolja forumasa u 2021 godini
Postao sam jako bitan na ovom forumu kao sto je u Crnoj Gori bitan gosp.Abazovic Dritan
Vedran Kjosevski-Veca
Amer Ordagic-Ordaga
Đorđe Pantelic-Panta
Damir Sadikovic-Dado
I rijesen prijelazni rok
GOLEM SI ZELJO

Samo je jedan
Samo je ovdje jedan
Svrakindolac
Postao sam jako bitan na ovom forumu kao sto je u Crnoj Gori bitan gosp.Abazovic Dritan
ljutis me kinosvra nikako vise ne spominjes najperspektivniji stadion u regionusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:47Clarismario Santos-Santi
Vedran Kjosevski-Veca
Amer Ordagic-Ordaga
Đorđe Pantelic-Panta
Damir Sadikovic-Dado
I rijesen prijelazni rok
GOLEM SI ZELJO
Samo je jedan
Samo je ovdje jedan
Svrakindolac
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Dobar je ovaj brazilac, za odrzavanje stadiona.
Konacno shvatio da nijeRobust je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:05ljutis me kinosvra nikako vise ne spominjes najperspektivniji stadion u regionusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:47Clarismario Santos-Santi
Vedran Kjosevski-Veca
Amer Ordagic-Ordaga
Đorđe Pantelic-Panta
Damir Sadikovic-Dado
I rijesen prijelazni rok
GOLEM SI ZELJO
Samo je jedan
Samo je ovdje jedan
Svrakindolac
![]()
![]()
![]()
Bole ga ove utakmice na BP.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Marinović pregovara sa Slobodom
Premijer Liga
Premijer Liga
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ova sezona ce bit najzanimljivija ikad definitivno.Cak i u regionu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tutankamon1905
- Kontakt:
Clarismario oteko od alkohola izgleda..al u Zelji se ionako mislim ograde da te mogu **** kad oce, ugovori na po godine- godinu..bar tako izgleda s obzirom da konstantno mijenjaju citavu ekipu. Tako da zasto ne pokusat, ne mogu puno izgubit u ovakvoj situaciji
Kakvo je stanje u Slobodi? Nekako sam dojma da je totalno nesređen klub trenutno pa mi golemo da se Marinovic upusta u to. Mozda grijesim, ima li iko upuceniji
Kakvo je stanje u Slobodi? Nekako sam dojma da je totalno nesređen klub trenutno pa mi golemo da se Marinovic upusta u to. Mozda grijesim, ima li iko upuceniji
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fouzi1, goGlobal, Jet2Holiday, jurisicduska, Kaunas, Lik, MikiPirs, mnon46, MostarNeretva, ristagrad, Riziko, StarmoCity i 51 gost.